Anasayfa
9 Temmuz 2023, 17:35
sizden2
Abone

Enam 103.ayet sırrı nedir ?

Enam 103.ayet sırrı nedir ?

mucize
Selamun aleykum. Hocalarımıza sorum şu. Enam suresinin 103. Ayetini gece uyumadan abdestli 21 kere okunduğunda Yüce Allahın izniyle sorduğun soruyla ilgili bir rüya veya kulağında bir ses duyuyormuşsun birçok kişi tecrübe etmiş bunu uygulamak doğru mu neticede Allahın ayeti ve namazlı ihlaslı biri isek Allah bu yoldan da bize yardımcı olabilir mi? Ayetin görevlileri midir kulağa fısıldayan ya da görülen rüya?

Okudunuz mu?  Namazdayken Ne Kadar Sesli Okumalıyız?

Yorum: Enam 103.ayet sırrı nedir ?

mum
Bu gibi ayet numarası ve okuma sayısı verilen tüm konuların dinde bir kaynağı yoktur.

En’am suresi 103. ayet meali ve açıklaması

Gözler O’nu göremez, halbuki O, gözleri görür, O eşyayı pek iyi bilen, her şeyden haberdar olandır.

Okudunuz mu?  Cenabet bulaşır mı?

Gözler onu göremez ve onu kuşata-maz. Halbuki o, gözleri görür ve onları kuşatır. Çünkü Yüce Allah’ın ilmi, gizli olanları bile kuşatır. O, kullarına lutf ile muamele eden ve onların yararına olan şeyleri bilendir. İbn Kesir şöyle der: "Bu gözler idrak edemez" demek kıyamet gününde Allah’ı göremez demek, değildir. Çünkü Allah mü’min kullarına, dilediği gibi görünecektir. Fakat gözler, Yüce Allah’ın azamet ve celâlini mahiyetiyle idrak edemezler. İşte bunun içindir ki, Hz. Âişe (r.a.) bu âyeti delil getirerek, Allah’ın âhirette görüleceğini, dünyada ise görülmeyeceğini savunmuştur.[URL="ada99:006.htm#_ftn214

Okudunuz mu?  Edilen Duadan Pişmanlık Duymak

enam 103 sırrı, enam suresi 103 ayet 21 defa yorumlar, enam suresi 103. ayeti nedir

Bu kategoride yer alan Evleneceğimiz kişiyle flört caiz midir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Enam 103.ayet sırrı nedir ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.