Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:57
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada duman görmek

Rüyada duman görmek

Ahmt7051
İyi günler ..hayırlı ramazanlar..rüyamda dağdan Volkan şeklinde duman bulutunun çıktığını gördüm şehri ve evi kuşatmıştı ben tadına baktım sonra ağzımı yıkadım ..toprağa düştüğü yerde ateş yanıyordu rüyamı tabir edermisiniz ..


Yorum: Rüyada duman bulutu görmek

arifselim
Hayırlı günler. Rüyada görülen bu duman ne şekilde görülmüşse öyle yorumlanır. Eğer kötü, acı ve sıcak görülmüşse bu alınacak kötü ve üzücü haber anlamında tabir edilir. Sen yinede Allah’a havale ederek hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada denizin taşması

Evde beyaz duman görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba bundan 3-4 ay önce evde ailemle oturuyorduk ben annenin yanındaydım.. Tam o sırada yanımdan esen rüzgarı hissettim ve sanki o rüzgar içimden geçmişti rüzgarın geldiği tarafa baktığımda yavaş hızda ilerleyip bir süre sonra ortadan kaybolan beyaz bir duman gördüm o sıra annemi de ona bakarken buldum. Tansiyonum düştü gözüm yanıldı falan zannederken meğerse annem de görmüş o beyaz dumanı.. O gün korkudan suskun suskun oturmuş gece boyu uyuyamamistim.. Annemle hala konuşuruz o neydi acaba diye.. Aklıma geldikçe tırsıyorum hala bu nedir ne olabilir ? Bu arada bu beyaz duman gözükmeden önce evde babamın falcı arkadaşları fal bakmıştı onlar gittikten sonra annemle ben gördüm ama babam görmedi aynı odada olmamıza rağmen…

Okudunuz mu?  Rüyada Dut Ağacı Görmek

Yorum: Rüyada duman görmek

arifselim
Merhaba. Anladığım kadarıyla bu bir rüya değildir. Bu gerçekte de esen bir rüzgar yada hava olabilir. Yada manevi açıdan yaşadığınız bir his olabilir. Buna başka bir açıklama yapamayız maalesef.


Kayıtsız Üye
Merhabalar , rüyamda istihare rüyasıdır bu. Ancak görüştüğüm biri yok henüz, ben yine de niyet ederek evlilik için istihare yaptım. Ve rüyamda 3 tane kısmetimin çıktığını fakat biri ile bir masaya açık havada orman içinde oturduğumuzu görüyorum ve gözlüklü bilmediğim birisi kendisi.. nişan tarihini söylüyoruz oradakilere ve Kasım gibi kış aylarında olacak diyoruz…daha sonra başka seyler oluyor hatırlamıyorum ve ayağa kalkıyoruz aynı düğün töreni gibi ve üstümüze renkli dumanlar atılıyor rengarenk duman çıkartan konfeti gibi birşeydi… yorumlarsanız sevinirim ….

Okudunuz mu?  Rüyada Dikiş Dikmek görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Merhabalar. İstihare olarak rüyanın tabiri şu şekildedir. İleride karşına çıkacak olan kimsenin senin için hayırlı olacak ve mutlu olacaksınız. Fakat belli olan kişi için tekrar yatılması şarttır. Kimin doğru olacağını yalnızca Allah bilebilir çünkü.


rüyada beyaz buhar dumanı gormek, istiharede duman

Bu kategoride yer alan Rüyada Dolandırılmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada duman görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.