Anasayfa
8 Mayıs 2021, 1:42
Sohbet
Yönetici

Bir gün ateist olmaktan çok korkyorum

Bir gün ateist olmaktan çok korkyorum

j700
her geçen gün birileri ateist oluyor 10 yıl önceki ateist sayısı ile simdiki 20 katı çevremde de çok atest olan oldu

ve dini müzikler yapan sagopa kajmer bile ateist olduğunu açıkladı

bence bir gün imanımı kaybetmekten çok korkuyorum zaten her geçen gün imanım dahada zayıflıyor eskiye göre çok daha az Allahı anıp ibadet ediyorum 🙁 ya bir gün tamamen imanımı kaybedersem

Okudunuz mu?  Tahtaya Vurmanın İlginç Sebebi !!?

Yorum: Bir gün ateist olmaktan çok korkyorum

duzgunomer


Yorum: Bir gün ateist olmaktan çok korkyorum

Kayıtsız Üye
Eskiden peygamberlere mucizeler verilirdi. Insanlar daha rahat inanabilsin diye teknoloji yok bisey yok.Şimdi teknoloji öyle ilerlemiş ki herseyde Allah ‘in varlığına dellilerle dolu. Adam pazardan bir domates alıyor kesince Allah yazıyor imzası var Allah ‘in . Dinleri haşa tanımlayabilirsin ama konu Allah olunca O Hay ve kayyumdur.

Okudunuz mu?  Hafız kimdir? Hafız ne demek?

Yorum: Bir gün ateist olmaktan çok korkyorum

kastamonu37
Peygamber var mucize var diğer tarafta da içinde Allah yazıyor dediğiniz domates var bunlar bir değil ki maalesef günümüzde açık açık Allah’ın varlığını hatırlatacak olağanüstü şeyler pek yok en zor zamanda yaşıyor gibiyiz geçmişe bakarsak Peygamber efendimizden sonra birçok gerçek âlim ve veli kullar ile insanlar belli başlı kerametler ile dini bütün yasayabilirken şimdi ki zamanın şeyhleri yada evliya olarak bilinenleri bile ne derece evliya Allah bilir hepsini.

Okudunuz mu?  Mezar taşına ne yazmak isterdin?

İnsan mantık yürüttüğü zaman küçük belli başlı olaylara tesadüf gözükse bakıyor onun dışında olan herşeyi belli bir mantık çizgisinde değerlendiriyor.

Belli başlı sıkıntıları çekerken Kur’an ve hadislere göre dua edip ibadet yapıyor ama hiçbir çare Allah’tan getiren hiçbir işaret ve yardım bulamadığını düşünüp farklı yollara yöneliyor

Okudunuz mu?  Kuranda Peygamberimize saygı ve Sevgi

capscroll
Bu videoyu izleyebilirsin, işaret arayanlar hakkında duygulandırıcı bir olay.


Dumam
Ateistler inançları zayıf olduğu için hiç tanıdınız mı bilmiyorum. Bilime dayanıp bir yaratıcının olmadığını düşünürler halbu ki fizik ve biyoloji araştırmacılarında ateist olan bilim adamı yoktur hepsi ilahi bir yaratıcıya inanırlar peki neden? Çoğu insan çok bildiğini sanıp aslında hiçbirşey bilmediğinden ateist oluyor en basitinden hayvan hücresini araştırabilirsiniz öğreneceğiniz tek şey Allahın hikmeti olacaktır veya vücudumuzun nasıl şekillendiğini araştırın, altın oranı araştırın sicim teorisini araştırın bu bilgilerin hiçbirinde Allahın var olmadığını idda edebilecek bir şey bulamazsınız herşey vesilelet zinciri bunlarda ikna etmezse sizi geçen sene orta atılmış bilimsel gerçek olmaya çok yakın ruhla ilgili bir teori var onu okursanız imanınız güçlenecektir. Allah sonsuz ilim ve hikmet sahibidir biz sadece onun istediği kadarını biliriz.

Okudunuz mu?  Bir insana veya hayvana lanet etmek..

ateist, dost, ateist video

Bu kategoride yer alan Meleklerin sevabını yazmaktan yoruldugu salavat.. başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Bir gün ateist olmaktan çok korkyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.