Anasayfa
9 Haziran 2023, 6:54
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada kedinin başka bir kediyi yemesi

Rüyada kedinin başka bir kediyi yemesi

Tövbekârkul
Selâmün Aleyküm
Başlıkta da yazdığım gibi rüyamda bir kedinin sürekli başka kedileri yediğini görüyordum.Önce yolda onu ya buluyorum ya da alıp eve getiriyorum sanırım ama istemediğim halde diğer kedileri yiyordu.İnternetten baktım ama çok fazla farklı yorumlarlar vardı.Rica etsem yorumlayabilir misiniz rüyamı?


Yorum: Rüyada kedinin başka bir kediyi yemesi

arifselim
Aleykum selam. En isabetlisi bunun sana özel bir şekilde yorumlanması ile olabilirdi. Kedinin başka kediyi yediğini görmek iyi olmasa da senin açından kötü bir manaya işaret etmez. Çevrende olacak olan ve sana zararı olmayacak kötü şeylerin yaşanması anlamında yorumlanır. Allah’tan hayırlısını dilemek de yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Sürekli başkalarının rüyasına girmek

Yorum: Rüyada kedinin başka bir kediyi yemesi

Kayıtsız Üye
Rüyamda yanımda birileri olduğu halde kedilerin olduğu bir yerdeyiz. Doğup büyüdüğüm evin oralar sanırım. Yanımdaki insanlar kedilerden hali vakti iyi olan bir tanesine cılız olan diğer kediyi yediriyorlar. Sebebini soruyorum bu cılız zaten iyileşmez gibi bir şeyler söylüyorlar. Semiz olan kedi cılız olanın karnından yemeye başlıyor sanırım kanlar çıkıyor.. Şimdiden teşekkür ederim

Okudunuz mu?  Rüyada anneanne görmek

Yorum: Rüyada kedinin başka bir kediyi yemesi

Tohat
Planlayıp yapmak istediğin bir işte gerçekleşecek zararlar konusunda sıkıntıya girecek ve bu sıkıntıyı atlatmak için yardım elini uzatacak biri sayesinde daha büyük kazanımlar sağlayarak ferahlayacaksın. En doğrusunu bilen Allahtır elbette.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm ben rüyamda Çocukluğumun geçtiği yerlerdeyım bir küçük kedinin büyük bir kedinin içini boşaltırcasına yiyordu ve şimdi boşanmak üzere olduğum eşimin de oradan arabasıyla geçtiğini görüyodum dalga geçercesine gel istediģin yere bırakayım diyodu kırmızı bir arabaydı ve beñ binmek istemiyodum öylece uyandım şimdiden Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Hoşlandığım kişinin beni rüyasında görmesi

Tohat
Ve aleyküm selam eşin ile aranın bozuk olduğuna ve bundan dolayı tatsız olaylar yaşayabileceğine ayrıca etrafında kötülüğünü isteyip sana karşı düşmanca tavırlarda bulunan kimselerin var olduğuna işaret etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.


Shure
Rüyamda acar bir kedi . Cılız yavru kedileri acımadan yiyordu bende biraz korkuyordum. Yanımdaki kişi kedileri yiyen acar kediyi bıçaklayıp ayaklarına acımadan bıçak vurup onu yaralıyordu sonra ona nasihat ediyordu onları ye ama bize zarar verme gibi. Anlamı sizce nedir.

Okudunuz mu?  Rüyada kendinden meni geldiğini gören kimse kaldıgında yaşlık görmesse gusül gerekirmi ?

Tohat
Kedi görmek, yaşadığın çevredeki insanlara karşı daha temkinli olman gerektiği konusunda uyarı vermektedir. Kedi düşman, husumetli, çekememezlik, anlamına gelir. Bu kimsenin senin ayağını kaydırmaya ve işlerini bozmaya çalışan bir kimse olarak görülmektedir. Doğrusunu bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
selam.Ben rüyamda babam kapıyı açıp dışarı çıkarken bizim evə gelen bir kedi var onu görüyor ve bana şuna bak kediyi nasılda yiyor diyip gidiyor.bende bakmaya gidiyorum.ve kedinin birini yiyip yukarda birinide yediyini görüyorum.ve kapıyı sıkı sıkı bağlıyorum.evde oturunda bir de bakıyorum kedi agzını yalaya yalaya evde oturmuş.kovaladım o biri odaya gitdi ordada annem masada hamur yapıyodu.masanın üstünden hoplayıb kaçdı kovaladım kapıda mırıldadı ama çıkartdım dışarı kapıyı kapatdım.manası nedir acaba?

Okudunuz mu?  Rüyada subhanAllah çekmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Her türlü kötülük ve problem yapma eğilimi olabilecek bir kimseye delalettir. Evinde olması sana yakın olabilecek bir kimse olduğuna çevrenden veya yakınlarından olabilir. Dedikoducu, fesat, sorun çıkartan, hırsız gibi ahlaki olmayan unsurları barındıran özelliklere sahip olduğuna yorulur. Allah en iyisini bilendir elbet.

Okudunuz mu?  Hamile kadın rüyada gördüğü ismi çoçuğa koymak zorunda mı?

rüyada kedinin kediyi yemesi, rüyada kedinin kedi yediğini görmek, rüyada bir kedinin başka bir kediyi yediğini görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada kız istemeye gitmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada kedinin başka bir kediyi yemesi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.