Anasayfa
8 Mayıs 2021, 0:54
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada elinden ağaç çıkması

Rüyada elinden ağaç çıkması

Kayıtsız Üye
Rüyamda sol elimden bir ağaç çıktığını gördüm. Sol elimin serçe parmağının yanından bir ağaç yeşermişti. İlk olarak mantıksız geldi ama çok güzel bir ağaçtı henüz küçüktü. Arkadaş burada ağaç olmaz çekip alalım dedi. Ama ağacın kökü derimin içinden omzuma kadar damar gibi uzanmaktaydı. Bu rüyayı gördüğümde mutlu bir hisse kapıldım.

Okudunuz mu?  Rüyada kız istemeye gitmek

Rüyamda sol elimden ağaç çıktı. Çok garipsedim mantıklı gelmedi bana rüyamda bana ama o kadar güzel bir ağaçtı ki yemyeşil. Acaba asılsam gelir mi diye baktım kökleri omzuma kadar damar gibi gidiyordu? Bu rüya beni çok etkiledi çok merak ediyorum nedir?

Okudunuz mu?  Hacet ve istihare namazı sonrası

Yorum: Rüyada elinden ağaç çıkması

Tohat
Cevap 1
Uyandığınızda güzel şeyler hissetmiş olsanız da maalesef tabiri öyle değildir. Ufak tefek maddi çöküntülere girilecek veya borçları kapatmak için zarara uğrayacaksınız. Fakat elbetteki aksinin olup olmayacağını Allah bilir.


rüyada vücuttan ağaç çıkması, rüyada.elden.kücük.agac.cıkması

Bu kategoride yer alan Rüyada birinden kaçmak saklanmak ne anlama gelir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada elinden ağaç çıkması Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.