Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:34
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada yakalamaca oynamak

Rüyada yakalamaca oynamak

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum Ruyamda 2 yakin arkadaşimla yakalambac oynuyorduk bir arkadaşim apartmanda evine gitti diğer arkadaşimla merdivenlerde (merdivenlerin bariyeri demir ve kirmiziydi) oynamaya devam ettik bu arkadaşimla küçük bir yanlis anlasilma sebebiyle su an biraz soguguz apartmandan ciktigimizda elimle isaret yapip oyunu durdur dedim gercekte bir rahatsizligim var nefesim tukeniyor bazen rüyamdada o oldu sonra devam ettik anlami nedir
Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Rüyada yumurtanın içinden bebek çıkması

Yorum: Rüyada yakalamaca oynamak

Tohat
Ve aleyküm selam. Karşılaşacağınız başarıların sinyali gibi düşünülebilir. Hayatınızda sizi mutlu edecek gelişmelerle birlikte yapacağınız işlerde başarılı olacak ve iyi yerlere geleceksiniz hem kariyer olarak hem de madden imrenilecek biri olacaksınız. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada yeni ev ve halı görmek

rüyada yakalamaç oynamak

Bu kategoride yer alan Rüyada yerden ve duvardan su fışkırdığını görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada yakalamaca oynamak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.