Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:23
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Işınlanmak

Rüyada Işınlanmak

18-Unexpected
Selamın Aleyküm. İlk başta sunu söyleyeyim ki, eğer bu konu varsa ve yine boşuna açtıysam özür dilerim. Acelem olduğu için açtım ve açmadan önce de arama yaptım ama bir sonuç bulunamadı dedi.
Rüyam normalde çok uzun ama hatırladığım kısımları anlatacağım. Rüyamda; Kardeşimin elektrikli motoruna binmişim ve kullanan da o. İlk bindiğimde motoru sağlı sollu yaparak kullanıyor ve düzgün kullan trafiği kızdıracaksın gibi bir şey diyorum ve biraz daha öyle kullandıktan sonra normal kullanıyor. Önümüzde de trafik ışığı var ve tam duracakken yeşil yanıyor ve trafik ışıklarının başında da bir traktör var ve o traktörün önünden geçip yolumuza gidiyoruz ama nereye bilmiyorum. Neyse, rüyamın daha çok ilerlerinde akşam vakti tanımadığım 2 çocukla beraber yürüyoruz ama o tanımadıklarımdan bir tanesini aslında tanıyor olabilirim ve o kardeşim de olabilir. Neyse, çocukların bir tanesi daha küçük, yaklaşık 5 ya da 6. sınıfa gidiyor ve ben ise gerçekte lise sonum. Neyse, yürüyoruz bir yere doğru ve yürürken de konuşuyoruz ve önümüzde de bir çift var ve yaklaşık benim yaşlarımda. Neyse, biz hala yürüyoruz ve onlar da hala önümüzde yürüyorlar ve daha sonra o çift durdu ve bize geçmemizi ve bakmamamızı söylediler gülerek bir şekilde ve ben de zaten geçiyoruz sizi izlemiyoruz tarzı bir cevap veriyorum. Erkeğin yüzünü hatırlıyorum ama kadının değil. Erkeğin yüzü o kadar da iyi değildi ve kadının da kirli altın sarısı tarzı bir saçı vardı. Neyse, biz bunları geçtik ve yanımdaki kişiler birden değişti ve daha önce de söylediğim Alper geldi ve biz onunla inanılmaz derecede eğlenmeye başladık. Bundan kastım şöyle, yani bir tane insanı canavarmış gibi gösterdik birbirimize ve ondan şakasına kaçtık ama sadece oyun amaçlı dedik ve oyun amaçlı canavarmış gibi gördük ve benzettiğimiz bir kadındı. Neyse, biz bundan şakasına kaçıyoruz falan ve bu kişi de aslında biraz karanlıkta ama aydınlığa doğru yani sokak lambalarının olduğu yere doğru geliyor ve sokak lambalarının orda da bir yol var ve biz o yol üzerindeydik ve sonra biz eğlenirken böyle, bir apartmanın yanına geliyoruz ve apartmanın alt tarafı tam olarak tamamlanmamıştı ama üst katlarda birileri oturuyormuydu bilmiyorum çünkü yukarı bakmadım. Neyse, Alper o tamamlanmamış yerin oradayken birden kayboldu, ışınlandı bir yere ama nereye bilmiyorum ve sonra Alper’in kendi kendine ışınlandığı yerin olduğu yere gittim yaklaşık birkaç adımlık yer. Neyse, oraya gittim ve apartman benim solumda kalıyor ve soluma bir baktım içerisi bomboş ve karanlıktı. Neyse, o canavar gibi gördüğümüz kadın yola geldi mi yoksa Alper mi geldi bilmiyorum. Teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada İdam görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Işınlanmak

Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyanızdaki bazı simge ve olayların tabiri mevcut değildir. Fakat bazıları yoruma açıktır. Gittiğiniz ve yürüdüğünüz yolun geniş olması ve sizin Allah yolunda olup doğru bir şekilde ilerleme gayretinizi gösterir. Başarılı ve hayırlı bir insan olacağınıza, huyunuzun güzel olacağına, insanlara faydalı olacağınıza, ihtiyacı olan kimselere destek vereceğinize, kendi emeğinizle bir yerlere geleceğinize işaret eder. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada İbrahim (a.s) görmek (İmam Nablusi)

rüyada ışınlanmak, rüyada ışınlanmak ne demek, rüyada isinlanma gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada İpek Böceği görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Işınlanmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.