Anasayfa
23 Nisan 2022, 20:56
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada İdam görmek (İmam Nablusi)

Rüyada İdam görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
İDAM

Rüyada idama mahkum edilmek, mevki ve şeref kazanmaya işaret eder. Asılmak suretiyle idam edildiğini görmek, işinde, mesleğinde ilerlemeye ve servet sahibi olmaya işarettir.

Bir topluluğun kendisini astığını görmek, onlara reis olmaya yorulur. Kendinizi asıp idam ederseniz, hayırlı bir işe başlamaya işaret eder. Asıldığınızı fakat ipinizin koparak yere düştüğünüzü görürseniz, bu rüya zarara ve üzüntüye yorulur.


Cevap: Rüyada İdam görmek (İmam Nablusi)

DangeR
rüyamızda idam edildiğimizi görmek anlamı iyimiş

Okudunuz mu?  Rüyada İçinden Cin Çıkması

Idam edilmek

Kayıtsız Üye
Selâmün aleyküm. Hocam eşim cezaevinde suçsuz yere tutuklu bulunuyor. Sabahleyin bir rüya görmüş. Rüyasında idam sehpaları varmış ve tutuklular idam ediliyormus memleketten bir tanıdığı var cezaevinde oda oradaymis eşime sıra gelmiş ilmegi boynuna gecirmisler bu sırada bugünluk yeter çok yorulduk yarın devam edelim demisler eşim idam edilmemiş sonra bizim beyaz otomobilimizle memlekete gitmisiz orada pazara gitmisiz pazarda aracimizla hurma tezgahinda hurma ezmisiz kilosu 130 liraymus eşim ezdigimiz için satın almış ve yemisiz çok tatliydi diyor. Satıcı kadın idam edilenler Kum oluyormuş demiş eşim Hayır kül oluyor demiş yorumlarsaniz çok seviniriz

Okudunuz mu?  Rüyada İnsan görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada İdam görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Allah sizleri en kısa zamanda kavuştursun. Bu rüya çok hayırlı, güzel ve iyi olaylar yaşanacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına işaret eden bir rüyadır. Sizde Allah’tan hayırlısını dileyin ve ona tevekkül edin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada İlaç görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Rüyam da şu anda küs olduğum arkadaşım idam ediliyor yanımızda samimi olduğumuz arkadaşlar var işin özü liseden diğer arkadaşlarımın tanımadığı sadece benim tanıdığım bir arkadaşta var.
Arkadaşımın boynu ipe sarılı(boynu ipe sarılı olduğunu hatırlıyorum ama olmayadabilir) sanki üstü bembeyaz temizdi kefen şeklindeydi idam düzeneği var mıydı tam hatırlamıyorum diz çökük vaziyetteydi tam emin olmasam da idamı bekleniyor ben son anda emir verecekken kararımı değiştiriyorum arkadaşı alıp kurtarıyoruz kaçıyoruz sonra arkadaşlarımdan bazıları bizi kovalıyor o ara bize vuruyorlar ama biz kaçmayı başarıyoruz.

Okudunuz mu?  Rüyada İltifat görmek (İmam Nablusi)

Hocam 2.rüyam annem babam evde kavga ediyorlar bizden babamızdan çekinip korkup odamıza saklanıyoruz odamızın kapısını kitledikten sonra kapının önüne masa,çamaşır makinesi gibi bir şeyler koyuyoruz ve bundan da tam emin olamasam da yere çöküp kulaklarımızı kapatıyoruz.

Hocam sizden ricam sizden isteğim iş,okul yorgunluğundan v.s hatırlamıyorum iki şekilde de tabir ederseniz çok mutlu olurum.

Okudunuz mu?  Rüyada İşten Çıkarılmak görmek (İmam Nablusi)

Ve Hocam eklemeyi unutmuşum çok önemli bir detay mıdır bilmiyorum idamın sebebini hatırlamıyorum ya da bir sebebi yoktu.


arifselim
İlk görmüş olduğun rüyan kazalardan, belalardan ve uğursuzluklardan kurtulmaya ve başkalarını da kurtarmaya vesile olmaya yorumlanır. İdamın nedenini bilmek önemli değildir. Diğer rüyanın yorumu ise bazı maddi veya manevi sıkıntılara uğramaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada İsim görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Hayırlı günler rüyamda bir toplulukla birlikte suçsuz yere idam mahkumiyeti almışız sabah idam edilenler şehit oldu diyoruz biz on kişi kadarını ikindiden sonra idam yerine götürüyorlar kurşuna dizilmeyi bekliyoruz kadın erkek karışık sıraya diziyorlar ben ikinci sıradayım her an af gelecek ve eve gideceğim diyorum Allah’a eğer af olursam şükür namazları kılacağım diyorum ben beş vakit namazımı kılarım bir de sürekli eşimi arayayım genç evlenecek bari üç çocuğumu üvey anneye ezdirmesin vasiyet edeyim diyorum aratmıyorlar bir genci namaz kılarken görüyorum ve ben şu anda 36 yasındayım ama rüyamda 26 yasına iki gün önce girdim diyorum

Okudunuz mu?  Rüyada İrmik Helvası görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Hayırlı günler. Siz insancıl ve dost olmaya çalışan bir karaktere sahip olsan da senin gibi davranmayan iki yüzlü, sahtekar vefasız olan kimselerin sana kötülük yapabileceği, beklemediğin bir şeye sebebiyet verip sırtından vurabilir. Doğrusunu bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hocam ben rüyamda elimde dosya gibi bir şey var içindede 3 tane nesne,biri bir şişe zehir, diğerleri de yardımcı maddeler dosyada (infaz kabul edilmiştir ) diye yazı vardı . Ve ben karşı çıkıyordum yapamam diyordum .bunu yaparsam 3cu infaz olur bu sefer yapamam diye bir kenara atıyordum. Sonra ayağımda gümüş ve içinde mavi boncuğu olan bir halhal görüyordum. Odanın içinde hali yıkarken bir bakıyordum (bir süredir kuş olduğumuz) sevdiğim adam yanıma geliyordu gençleşmişti bıyık bırakmıştı . Ve bana gelmişti .

Okudunuz mu?  Rüyada İğde görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Hem disiplinli ve düzenli birine işaret eder hem de günahı, sevabı, bundan sonraki yaşantındaki tercihlerini, yapacaklarını işaret etmekte olup hata yapmamaya özen göstermen gerektiğini göstermektedir. Doğrusunu bilen bir tek Allah’tır.


rüyada idam mumsema

Bu kategoride yer alan Rüyada İpek Böceği görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada İdam görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.