Anasayfa
22 Ocak 2023, 3:07
sizden5
Abone

Kocam sürekli küsüyor

Kocam sürekli küsüyor

Özgül
Selamün aleyküm
Benim kocam aşırı şekilde her şeye küsüyor Haklı haksız hiç fark etmez Bazen neden küstüğünü de bilmiyorum bile Bazen 1 bazen 2 hafta konuşmuyor Eskiden ben konuşurdum küs olduğumuz halde Bana küfrederdi Bende o küs olduğu zamanları artık konuşmuyorum onunla Günah olduğunu biliyorum ama benim elimde değil sonuçta O yapıyor Şimdi günahta bana yazılıyor mu.

Okudunuz mu?  Allah bizi yaratirken bize sormus mudur ?

Yorum: Kocam sürekli küsüyor

Omer Faruk
Kıymetli Kardeşim,

Müftülük bünyelerinde evlilik danışmanları var. Oraya randevu alarak eşinizle beraber gidin. Bu şekilde evlilik uzun süre gitmez. Kadın küser erkek anlamaz, bazen erkek küser kadın anlamaz. Küsmenin sebebi: "Beni anlamıyorsun çığlığıdır"

Kadınlar en çok ilgi görmediği için rahatsız olur ve küser, erkekler de en çok cinsellik konusunda eşlerinin nazından dolayı küserler. Tabii başka olaylar da olduysa tuzu biberi olur. Ama Kadın’ın temeli İLGİ, Erkeğin temeli CİNSELLİK’tir. Erkek ilgisini cinsellik üzerinden tazeler ve daha çok gösterir. Kadın da istediği ilgiyi CİNSELLİK üzerinden alır.

Okudunuz mu?  Kaza namazını nasıl kılacağım? Kaç sene namaz kılmam gerekir

Eğer erkek eşine bir gül, güzel bir söz söylemiyorsa eşinden beklediği CİNSELLİĞİ alamaz. Kadın da eşine beklediği CİNSELLİĞİ en cazip şekilde sunmazsa (haram olmamak şartıyla) istediği İLGİYİ alamaz.

Allah evinize saadet nasip etsin. Çözümün her zaman sizden başlar, sonra karşıdan….

Okudunuz mu?  Gusul ve temizlik vesvesesi (Artık dayanamıyorum...)

Yorum: Kocam sürekli küsüyor

Özgül
Allah razı olsun yorumun için Ama öyle değil işte Kocam hastalıklı şekilde kıskanç biri herşeyden şüphe ediyor Herşeyden kavga çıkarıyor üstüne bide kusuyor Kendinin dışarıda yapmadığı şey yok affedersiniz Herkes onun gibi yapıyor sanıyor Çok zor bir evlilik sürdürüyorum Ama işte bende onunla kuş olduğum için istemsiz bir şekilde Allah banada günah yazarmı

Okudunuz mu?  Besmele çekmenin sevabı hakkında hadsler

kocam sürekli kusuyor

Bu kategoride yer alan Yolda mahrem bölgeler görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kocam sürekli küsüyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.