Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:38
missa
Abone

Geçmişimde çok hata yaptım şimdi napacağım?

Geçmişimde çok hata yaptım şimdi napacağım?

Kayıtsız Üye
Arkadaşlar benim bundan önce 2 sevgilim oldu ikisinde de ciddi bişeyler yaşadım tamamen kıyafetsiz değil ama uygunsuz fotoğraflarımı attım üstünden yıllar geçti bugün öğrendim ki hiçbirini silmemiş hatta bazı konuşmalarımızı bile saklamış şuanki sevgilime göndermiş tam evlenecektik evleneceğiz diye ona bekaretimi de vermiştim ama sevgilim beni terketti beni sevdiklerini sandım meğer beni kullanmışlar şimdi yaptıklarımdan o kadar pişmanım ki Allahım beni affet diye her gece dua ediyorum dua ederken bile utanıyorum ben çok kötü şeyler yaptım bu yükle nasıl yaşayacağım?

Okudunuz mu?  İlişkiden sonra spermin dışarı çıkması tekrar abdest gerektirir mi ?

Yorum: Geçmişimde çok hata yaptım şimdi napacağım?

Kayıtsız Üye
Sizi bu halinizle sevebilecek birisini bulacaksınız. Hatasız kul olmaz. Size uygun birileri elbet vardır. Geçmişinizde yaptığınız hatalar çoğu kişiyi sizden uzak tutacaktır. Toplum olarak böyledir. Erkek yaparsa çapkın oluyor, kadın yaparsa "….." oluyor. Belki geçmişte hata yapmaktan kaçmış birisine denk gelemeyebilirsiniz ama kendinize göre birileri elbette vardır.

Bu kategoride yer alan Zina ettiğini evleneceğin kişiye söylemek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Geçmişimde çok hata yaptım şimdi napacağım? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.