Anasayfa
3 Ocak 2022, 18:41
missa01
Abone

Dinimizde içki içen kocaya nasıl davranmalı

Dinimizde içki içen kocaya nasıl davranmalı

Kayıtsız Üye
2 yıllık evliyim 5 aylık bir oğlum var Eşim alkol bağımlısı nişanlıyken de içiyordu ama bu kadar olduğunu bilmiyordum içtiğinde bambaşka bir insan küfür var darp var hamileyken de. Dayak vardı içtiğinde ayıktığın ağlıyor du ben seni çok seviyorum sensiz yapamam falan diyordu affediyorum neyse oğlumu doğurdum 10 günlük falan annem o sıralar bizde kalıyordu eve içkili ve geç geldi beni dikişli halimle dövmeye başladı annem araya girince annemi dövdü hastanelik etti 10 günlük oğlu alıp kaçtı götürdü aradan 3 ay geçti yeminler etti içmicem de falanda filanda ben sırf oğlum için geri barıştım ama gel gelelim tekrar alkole başladı ne yapayım bana yardım edin 19 yaşımdayım hayatım bitiyor yavaş yavaş

Okudunuz mu?  İkra ismi uygun mudur?

Yorum: Dinimizde içki içen kocaya nasıl davranmalı

Omer Faruk
Güzel kardeşim,

Öncelikle evliliğini İslam’a göre yapmalıydın. Bu safhayı geçmişsin. Biz sana İslam’a göre şunu söyleyebiliriz. Öncelikle kendini İslam’a göre düzelt ki duaların makbul olsun. İyi ailelerle görüşmeye çalışın, onları dost edinin. Eşiniz muhtemelen içki alışkanlığını kötü arkadaş üzerinden sürdürüyor. Bunu engellemenin yolu da yeni aile dostları edinmektir. Akraba ilişkilerinizi düzeltmektir.

Okudunuz mu?  Manevi temizlik ile ilgili örnekler

Kadınlar günümüzde misafirliği çok zor hale getirdiği için maalesef üşenir oldular. Her misafir geldiğinde evi saray gibi yapmak zorunda hissediyorlar. Böylece aile, akraba bağlarını koparıyorsunuz.

Siz bu konuda üşenmeyin, evinizde çokça misafir kabul etmeye çalışın ve eşinizin bunlarla dost olmasını sağlayın. Ama bunu yaptığınızı ve bundan dolayı yaptığınızı bilmemeli. İnşAllah, mis’in yanında kalan mis kokar, pisin yanında kalan pis kokar atasözüne göre düzelir. Acele etmeyin çünkü epey yolunuz var. Allah sabrınızı artırsın…

Okudunuz mu?  Kaç tane cemaat vardır

Selametle, hayırlı huzurlu yuvalar, kardeşim.


dinimizde içki içen kocaya nasıl davranmalı, dinimizde icki icen kocaya nasıl, islamda içki içen eşe nasıl davranmalı

Bu kategoride yer alan Müslüman ne demek kısaca başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Dinimizde içki içen kocaya nasıl davranmalı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.