Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:57
sizden5
Abone

İmanı arttırmanın yolları

İmanı arttırmanın yolları

HamzaT33
Selamun aleykum
İmanımı arttırıp şeytanın vesveselerinden uzak durmak için namaz dua ve kuran harici yapılıcak bir şeyler var mıdır? Mesela salavat, zikir vb gibi


Yorum: İmanı arttırmanın yolları

vel Fecr
ve aleykum selam.
ilim ve ameldir kardeşim.
yaptığın amellerin ilmine bak.
ve yapmadığın amelleri hayatına geçir. unutulan sünnetlere yönel.
örn misvak gibi,
malından infak et.

Okudunuz mu?  Türkiye devleti tağuti bir devlet midir?

imanını bu şekilde arttırırsın inş.


Yorum: İmanı arttırmanın yolları

HamzaT33
Birde kafama inanılmaz takılan bir şey var nisa süresindeki matematik iddiasıyla ilgili yorumları okuduğumda herkes çarpıtmışsın bur tanrı bunu hesaplayamıyor mu gibi şeyler söylenmişti dahada karıştı kafam kuranda miras yazıp youtube yorumlarını okuyunca

Okudunuz mu?  Aşk acısı çekmek günah mı yoksa sevap mı?

Yorum: İmanı arttırmanın yolları

vel Fecr
Al imran 7 ; O, sana Kitab’ı indirendir. Onun (Kur’an’ın) bazı âyetleri muhkemdir, onlar kitabın anasıdır. Diğerleri de müteşabihtir. Kalplerinde bir eğrilik olanlar, fitne çıkarmak ve onun olmadık yorumlarını yapmak için müteşabih âyetlerinin ardına düşerler. Oysa onun gerçek manasını ancak Allah bilir. İlimde derinleşmiş olanlar, Ona inandık, hepsi Rabbimiz katındandır derler. (Bu inceliği) ancak akıl sahipleri düşünüp anlar.

Okudunuz mu?  Şeytandan ve kötü şeylerden uzak durmak için DUA

kalpleri bozuk olanlar kuranda hata aramaya çalışırlar. bundan Allah’a sığınırım. bir harfini inkar eden kafir olmakta.

Bu kategoride yer alan İmam hatip açık öğretim lisesi ders seçimi yapamıyorum? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İmanı arttırmanın yolları Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.