Anasayfa
1 Ocak 2022, 12:24
missa07
Abone

Ağızdan çıkan sözün affı olur mu?

Ağızdan çıkan sözün affı olur mu?

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm,

Affınıza sığınarak bir şey danışmak istiyorum. Ağızdan çıkan sözün affı olur mu?

İstem dışı (galiba ilaçların etkisi ile) aşırı negatif düşünüyorum ve kafamda sanki olmuş gibi istem dışı kuruyorum. Acaba ağzımdan çıkmış mıdır diyede bir tereddüt içindeyim. Eğer söze geçmiş ise bunun affı nasıl olunur/istenir?

Okudunuz mu?  Yara Gusüle Manimidir?

Yorum: Ağızdan çıkan sözün affı olur mu?

Kayıtsız Üye
Bende de bu durum var çok kötü şeyler geçiyor aklımdan çıldıracak gibi oluyordum ama artık vesveseye aldırmamaya çalışıyorum daha iyiyim. Sen de aldırma ağzımdan çıkmış mıdır diye de düşünme çıksa zaten bilirsin. Bilemiyorsan vesvese oluyor o işte. Sen namazlardan sonra istiğfar et rahatlarsın. Bilerek veya bilemeyerek işlediğim günahlarımı bağışla Allah’ım de. Vesveselerden kurtulmak için de dua et Allah yardımcın olsun.

Bu kategoride yer alan Arabada Kur'an bulundurmak ya da aynaya asmak günah mıdır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ağızdan çıkan sözün affı olur mu? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.