Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:25
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Hayvana Dönüşen İnsanlar Görmek

Rüyada Hayvana Dönüşen İnsanlar Görmek

18-Unexpected
Selamın Aleyküm. Rüyamda insanlar hayvanlara dönüşebiliyordu. Hatta mesela bir insan atıyorum kertenkele oldu. İşte o kertenkeleden mesela kurbağaya da dönüşebiliyordu. Rüyamda ise bir olayı çözmeye çalışmıştık. Birisini ikna etmeye falan çalışıyorduk hayvanlara dönüşerek çünkü o da bir hayvandı. Ama neye ikna etmeye çalışıyorduk hatırlamıyorum. Teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada geminin ters döndüğünü görmek

Yorum: Rüyada Hayvana Dönüşen İnsanlar Görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Olumsuz bir anlama gelebilecek bir yorumu yoktur. Çevrendeki insanlardan bir adım daha ileride olabileceğin konular olabilir, bazı konularda iyi ve başarılı olabilir ve bu özellik seni önde tutabilir. Ayrıca hangi konuda sıkıntın varsa bunun olumluya yönelik değişmesi yüreğinin hafifleyerek daha hafif hisler taşıman olasıdır. Allah en iyisini bilendir elbette.

Bu kategoride yer alan Rüyada Geyik görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Hayvana Dönüşen İnsanlar Görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.