Anasayfa
4 Ağustos 2021, 4:08
Rüya Yorumu
Yönetici

Başkasının bizi rüyasında öldüğünü görmesi

Başkasının bizi rüyasında öldüğünü görmesi

reyna89
Rüyasında benim öldüğümü görmüş Bilgi Verir Misiniz

Selamun Aleyküm.

Salı günü İstanbul’ a gidiyorum 12 yaşında ki kuzenim Betül beni aradı ve rüyasında benim öldüğümü görmüş.Annesi ve babası pazartesi günü Umreye gidiyor rüyasında annesinin öldüğünün haberini alıyor (telefon)geliyor Bana Zeynep abla annem öldü deyince ben de betül ben de annenin yanına gidiyorum deyip ölüyormuşum ayrıca ona cep telefonumu emanet edip gidiomuşum bu rüyayı yorumlar mısınız

Okudunuz mu?  Rüyada birinin kuran okuduğunu görmek nedir

İstanbul’a gitmek istemiyorum bu rüyanın etkisinde kaldım tabi ki de ölürsem belki şimdi bile ölürüm ama insan yine de korkuyor bir bilgi verirseniz sewinirim.


Cevap: Başkasının bizi rüyasında öldüğünü görmesi

YöRüK
(Rüya tabircisi olmadığımı söyleyeyim önce.)
Rüyada görülen Ölüm Manevi olarak terakki yani manevi ilerleme manasına gelir.
İnşAllah sizin manevi hayatınız da da bir vesile ile ilerleme olur.

Okudunuz mu?  Rüyada ağlamak ne demek

Rüya sonuçta çok fazla da kafanıza takmayın.


Yanıt: Başkasının bizi rüyasında öldüğünü görmesi

Hoca
ve aleykumusselam ve rahmetullah. rüya tabir etmekten hep kaçınmışımdır ama bu endişelerini görünce cevap vereyim dedim.
Rüyada ölmek “hayırdır”, “şer” değil ve öleceksiniz anlamına gelmiyor. fazedelimki ölmeye işaret ediyor ve sadık rüyadır… sadık (gerçek) rüya olsa bile, korkunun ecele faydası yok:)
İstanbula git ve rahatına bak:)
Allah’a emanet ol

Okudunuz mu?  Rüyada arkadaşın sizi satması, ekmesi

Soru: Başkasının bizi rüyasında öldüğünü görmesi

reyna89
çok teşekkürler ben de sizin gibi düşünüyordum bilgiler almak istedim ALLAH razı olsun 🙂 Hakkınızı helal edin 🙂


Kayıtsız Üye
Bir arkadaşımın kızı rüyasında beni ucurumdan düstügümü görüyo bütün sewdiklerimin gözünün önünde kendimi aşagıya atıyormuş ve cocuk arkamdan aglamış onun gözünün önünde olmus ne demek oluyo bu

Okudunuz mu?  Rüyada Allahü tealayı çok yakınında hissetmek.

Kayıtsız Üye
Merhaba Bir erkek arkadaşim beni rüyasinda görmüş çok hastaymısım bu haftada kiz arkadaşim oldugumu görmüş yorumlarmisinz neden acaba ? -teşekkür ederim


arifselim
Rüyada uçurumdan düştüğünü görmek rüya tabircileri tarafından bir tehlikenin eşiğinde veya bilinç altınıza yerleşen bazı korkularınızın olduğuna yorumlanmıştır.

Okudunuz mu?  Hergün aynı saatte kötü rüya görüp uyanıyorum ve rüyalarım aynı benzerler

Rüyada birinin hastalandığını görmek rüya yorumcuları o kimsede bir hastalık varsa iyileşeceğine ve güzel haberler alacağına yorumlanmıştır. En doğrusunu Allah bilir.


kumsal
arkadaşim sabah bna. mj atti aplasi ona demis senn su isimde tanidigin arkadaşin varmi demis oda ewed demis bn onun oldugunu grdum rüyamda demis oldugumu arkdasimda duyunca ortaliktan kaybolup gidiyomus lütfen ruyayi yorumlarmisinz

Okudunuz mu?  Rüyada Birilerine çekirdek Vermek

arifselim
Rüyada birisinin öldüğü haberini almak, gerçek hayatta da ölüm dışında üzüleceği bir haber almaya veya bir işinin ters gitmesine tabir edilmiştir. Allah en doğrusunu bilendir.


Kayıtsız Üye
Merhabalar hayırlı akşamlar. Bir iş arkadaşım rüyasında benim arabayla giderken kaza yapıp takla attığımı kendisinin bana seslenip yanıma koşup baktığını benim öldüğümü görmüş. Anlamı nedir acaba şimdiden teşekkür ediyorum.

Okudunuz mu?  Hacet namazını kılıp mürşidini bulanların başından geçenler nelerdir?

arifselim
Merhaba. Rüyada kaza yapmak, yaralanmak veya ölmek iyi olarak kabul edilmez. Rüya sahibinin geçireceği ani bir olaya ve onu zor durumlara düşereceğine yorumlanır. Bu rüyayı kendine bir ders ve uyarı gibi kabul edebilirsin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


arkadaşım rüyasında beni ölmüş görmüş, arkadaşım rüyasında benim öldüğümü görmüş, arkadaşım rüyasında öldüğümü görmüş

Bu kategoride yer alan Rüyada küs olduğu kayın pederini görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Başkasının bizi rüyasında öldüğünü görmesi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.