Anasayfa
7 Ağustos 2022, 9:24
sizden94
Abone

Bu Dua Büyü müdür?

Bu Dua Büyü müdür?

qwert12380
İnternette sevdiğin kişiyle evlenmek için dua var.İnsan suresinin ilk 2 ayetini 313 defa okuyup 2. ayetin sonundaki semiy’an kelimesini 7 kere okumak gerekiyormuş.Büyü mü böyle şeyler?


Cevap: Bu Dua Büyü müdür?

HAK.ISLAM
büyü değil kardeş. büyüye benzeyen bir şey yok. kaynak vermişler mi peki ?


Cevap: Bu Dua Büyü müdür?

qwert12380
< büyü değil kardeş. büyüye benzeyen bir şey yok. kaynak vermişler mi peki ? >
Hayır, vermemişler.Her forumlarda görüyorum.Şu ayeti şu kadar okursanız şöyle olur diye.Büyüdür belki diye uzak duruyorum.Örneğin mumsema’da biri böyle bir konu açmıştı.Bu dua da her forumda var.Böyle şeyler büyü müdür?
https://www.forumduasi.com/sizden-gelen-sorular/231373-bu-yaptiklarim-buyu-mudur.html

Okudunuz mu?  Psikolojık mide bulantısı

Cevap: Bu Dua Büyü müdür?

hatalar
bir şeyi 1 kere okursun kabul olur 1000 kere okursun kabul olmaz yani belli olmaz orası ALLAH bilir.şunu yaparsanız şöle böle olur diye kesin konuşmamak gerek bence Önemli olan içtenlikle dua etmek ve hakkımıza hayırlısını istemek.Bence sizde öyle yapın.

Okudunuz mu?  İkrime bin ebu cehil ve safvan bin umeyye nasıl amcaoğlu oluyor

HAK.ISLAM
kardeşim sevdigin kişi ile evlenmek için istedigin duayı Allah’a yapabilirsin. ama böyle 7 kere okumanla veya başka bir şart koşarlarsa bunda Kaynak aranır kaynak yoksa itibar edilmez. Ama büyü olacagını sanmıyorum.


qwert12380
Peki Ayetel Kürsi’yi 313 kere okuyunca dua kabul olur diyorlar.Böyle şeyleri sayısıyla okumak caiz midir? Büyüler okunan şeyler ile olur mu? Yoksa büyü için ip, ateş,…. tarzı şeyler şart mı?

Okudunuz mu?  Karşımızdaki Kişi Gıybet Yaparken Engel Olamıyorsak ?

Hayzum
Bir duanın kabul olması için samimiyet ve iman gerekir, bir şeyi nasib edecek olan şüphesiz rabbimizdir, imanın ve samimiyetin yeterliyse, bence duan kabul olur inş. , aksi takdirde ne yaparsan yap hayr elde edemezsin, rab nasip etmedikçe. Büyü haramdır ve seni şerre götürür.

Okudunuz mu?  Namazda Korkmak ve ürpermek

qwert12380
< Bir duanın kabul olması için samimiyet ve iman gerekir, bir şeyi nasib edecek olan şüphesiz rabbimizdir, imanın ve samimiyetin yeterliyse, bence duan kabul olur inş. , aksi takdirde ne yaparsan yap hayr elde edemezsin, rab nasip etmedikçe. Büyü haramdır ve seni şerre götürür. >
Yok, büyü hayatta yapmam zaten.İnternette dua başlıkları altında büyüler paylaşabiliyorlar.Kâğıda şu duanın arapçasını ters yazıp suya atın falan filan.Böyle şeylerden her zaman uzak dururum.Benim merak ettiğim şey şu kadar şu ayeti okursan veya şu duayı okursan şöyle olur denen şeyler büyü müdür?

Okudunuz mu?  Her gün gusul alıyorum ama bir sorun var

imam
Dua ve zikir konusunda okuma Sayısı HADİS ile bildirilmemis ise bilin ki o söz uydurmadir.


Kayıtsız Üye
Aynen bende size katılıyorum yok şöyle okuyan, şu kadar okuyan ölçünün en güzelini Kainat Sultanı Hz. Muhammed (sav) belirlemiştir. O’nun sözünün üzerine söz söylemek kimin haddine

Okudunuz mu?  Hayırlı bir işi başarabilmek için yalan söylemek veya olduğun gibi görünmeme Münafıklık mı ?

Kayıtsız Üye
Kanki bu tur seyler zikire giriyor bildigim kadariyla…bu islam için güzel bisey…


Kayıtsız Üye
Bende bir duayı 14 gün oku ondan sonra okuma yapılmaz diye bişey okudum ben kuran okurum acaba bunu okudum kötü bişey mi okumayı bıraktım 1 hafta okudum böyle yazınca her gün ayetel Kürsi okuyan ve Kur’an okuyan biriyim besmeleyle başlayan bişey kötü olamaz dimi başka okuma yapılmasın demesi kafamı karıştırdı lütfen cevap verirmisiniz

Okudunuz mu?  Namaza nasıl başlanır?

insan suresinin ilk 2 ayeti, insan suresi ilk 2 ayeti, insan suresi ilk iki ayeti

Bu kategoride yer alan 3 kez Cuma namazına gitmemek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Bu Dua Büyü müdür? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.