Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:26
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Şeytan Allahın kılığına girebilirmi?

Rüyada Şeytan Allahın kılığına girebilirmi?

Kayitsiz Üye
rüyada Allahu teala olduğu söylenen birini gördüm bana rahat olmamı ve sakin kalmamı söylüyordu olumlu duygular veriyordu şeytan onun kılığına girebilirmi


Cevap: Rüyada Şeytan Allahın kılığına girebilirmi?

Desert Rose
Allah c.c nun şekli şemalini insan beyni idrak edemez kardeşim
çünkü O’yaratılmışların hiç birine benzemez.
şeytan da ne Haşa Allah c.c nun nede
Peygamber efendimizin kılığına giremez…

Okudunuz mu?  Rüyada sevdiğin erkeğin evinde olmak

Cevap: Rüyada Şeytan Allahın kılığına girebilirmi?

ferah36
ALLAH, hiç bir mahlukun gerçek manada kavrayabileceği varlık değildir. O yüzden onun kılığına da girilemez.
Fakat İblis, kendini Peygamber SAV efendimiz gibi zannedeceğimiz şekilde tanıtabilir. Onun(sav) kılığına girip girmediğini bizim bilmemiz mümkün değildir, Çünkü biz onun şeklini-şemailini görmedik. Böyle bir rüya gören, rüyasını marifetullah sahibi bir zata sormalıdır.

Okudunuz mu?  Rüyada saksı Görmek (imam nablusi)

Cevap: Rüyada Şeytan Allahın kılığına girebilirmi?

seyda dilbiri
seytan hiç bir zaman ne Allahin kiligina ve nede reulullh muhamed mustafanin kiligina gire biliyor cunku bir kudsi hadiste Allahin resulu s.a.w.beni kim rüyada gurduyse gercekten gurmustur ve o beni kayamet gunundede aynen oyle gurur demistir bu hadis çok saglam bir kaynaktan imam burai seneltleri ile yazmistir bu buyledir

Okudunuz mu?  Rüyada Sigara Görmek

tekturk
< seytan hiç bir zaman ne Allahin kiligina ve nede reulullh muhamed mustafanin kiligina gire biliyor cunku bir kudsi hadiste Allahin resulu s.a.w.beni kim rüyada gurduyse gercekten gurmustur ve o beni kayamet gunundede aynen oyle gurur demistir bu hadis çok saglam bir kaynaktan imam burai seneltleri ile yazmistir bu buyledir
>

Benim okuduklarimdan bildigim kadarida oyle…bazen peygamber efendimizi ruyasinda gördüğünu soyleyene , deniliyorki o seytanda olabilir..
Bildigim kadariyla seytan ne peygamberimizin kiligina girebilir nede baska kilikta iken ben Muhammed Mustafayim diyebilir..

Okudunuz mu?  Rüyada sevdiğinin ablasını görmek

Allahu ekber
Allah (C.C) Şöyle buyurmuştur……:Allah şehadet eyledi şu gerçeğe ki, başka tanrı yok, ancak O vardır. Bütün melekler ve ilim uluları da dosdoğru olarak buna şahittir ki, başka tanrı yok, ancak O aziz, O hakîm vardır. (ALİ-İMRAN/18)

Allah, buyurmuştur ki: İki ilâh edinmeyin. O, ancak bir ilâhdır. Onun için yalnız benden korkun. (NAHL/51)

Okudunuz mu?  Rüyada Sosyal Paylaşım Sitesi Görmek

şeytan rüyada kimlerin kılığına giremez

Bu kategoride yer alan Rüyada şeyh görmenin yorumu nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Şeytan Allahın kılığına girebilirmi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.