Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:25
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada sevdiğin erkeğin evinde olmak

Rüyada sevdiğin erkeğin evinde olmak

Kayıtsız Üye
Selam aleykum. Ben rüyamda sevdigim erkegin evindeyim . Annem. Babam . Eniştem dayim o evde . O eve ev sahibinden önce gitmisler.ben aglıyorum ne ışiniz var burda diyorum. Üzülüyorum üzüldugumu belli etmek için icli icli agliyorum. Ama sessiz agliyorum. Başka oda da onun annesi göruldu . Kapali kadinlar var. Sora kapi acildi en buyuk oglu geldi . Ben üzulüyorum hapisten yeni cikmis sızin ne isiniz var . Birde erişte kesiliyor sora ortaligi topluyoruz. O evden cikmadilar. Bende tamam ben hallederim diyorum icimde birahatlik oluyor ve aglayarak uyaniyom.

Okudunuz mu?  Rüyada sevdiğin kız arkadaşını görmek

Ruyamda bir kus elimde tutuyorum kacmaya calisiyor birakmiyorum. Kuş kücuk serce galiba ama tuylerinin birazı dökulmuş. Sonra elimden saliyorum tüyleri oluyor güzel bir kuş . Tekrar elime aldim .konusmaya başladi benim anladigim günahkar günahkar diyor . Bende Allah bir Allah bir diyerek uyaniyorum.

Birde bir beyaz örtulu kadindan korkmak ve sonrada korkmamak ne anlama geliyor yorumlarmisniz


Yorum: Rüyada sevdiğin erkeğin evinde olmak

arifselim
Aleykum selam. İlk görmüş olduğun rüyan gerçek hayatta heyecan ve mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına işaret eder. Evlenme konusunda ciddi düşünenler için ise hazırlıkta bulunacaklarına ve evlilikle ilgili gelişmelerin olacağına tabir edilir. İkinci rüyan ise, Genel olarak hayırlı olsa bile hayatı ciddiye almayan birinin varlığıyla yorumlanır. Korku ise rüyada güven ile tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada şehit olmayı isteyip şehit olamamak

Yorum: Rüyada sevdiğin erkeğin evinde olmak

Kayıtsız Üye
Hayirli sabahlar .dualarim kabul olacakmi niyetiyle yatim istahare degil. Ruyamda karanlik bir oda kanepede toplu bir şekilde yatiyorum. Diger ucunda baska biri var. Birileri biseyler yapiyor. Ben korkuyorum ses cikarmiyorum bana karişmasinlar diye. Beni göruyorlar bacagimi aciyorlar telefonla resimi cekmek istiyorlar ben günah diyorum. Onlar yok değil diyiyorlar. Ben kaciyorum çok korkuyorum. Kapilar beyaz onlardan korkup kaciyorum.kapidan giriyorum kapatiyorum kapanmiyor. Balkon kapisina gıdeyim diyiyom beni goruyorlar gözume kahverengi bir kapi daha gözükuyor ben beyaz kapiya gitmeyi dusünuyom o kapi acik o korkuyla uyaniyorum .uyandigm da hala korku vardi.

Okudunuz mu?  Rüyada siyah varlık görmek

Birde duvarmi kagitmi tamam olarak belli degil. Dikey olan bir yere parlak giri renk badana boyasi yapilmişti ve bitmişti o bölum . Orda tanimadigm bir erkek vardi.


Yorum: Rüyada sevdiğin erkeğin evinde olmak

arifselim
Hayırlı günler. Böyle bir şey için istihare yapılmaz. Çünkü istihare sadece bir konuda kararsız kalınca Allah’tan bir işaret dilemek için yapılabilir. Gelecekle ilgili olarak veya dualarım kabul olacak mı diye istihare yapılmaz. Yapılsa bile bunun bir anlamı ve işareti olmaz.

Okudunuz mu?  Rüyada seccade sermek

Kayıtsız Üye
Hayirli aksamlar rüyamda tanidigim bir erkek benim defterim elinde acmiş bir tarafinda Türkçeyle yazıli bir dua yazili ama ayri kagitta duruyor. Ben o duayi okuyorum gayet acik yaziyordu. Diger tarafina kalem elinde birşeyler yaziyor. Ben dua yaziyor her halde diyiyom ne yazdigini bilmiyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada Sansar Görmek (imam nablusi)

arifselim
Hayırlı günler. Rüyanı yorumlamak için çok açık ve berrak değildir. Kötü veya olumsuz bir yorumu yoktur ancak bir rüyayı doğru ve isabetli tabir edebilmek için o rüyanın berrak olması şarttır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayirli akşamlar rüyada sevdigim erkegin yasini şerif okudugunu gördum. Cok güzel okuyordu bende dinliyorum tecvitlimi okuyor diye dikkatli dinledim tecvitli okuyordu ben de yanliş okuyormu diye dinledim . Okurken burda tecvit vardi diyorum. Orayi dogrumu okudu hatirlamiyorum. Ama diğer yerleri doğru okudu.

Okudunuz mu?  Rüya tabiri: Manda görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Hayırlı günler. Güzel bir rüyadır. Ancak sizin aranızla ilgili olarak özel bir şekilde yorumlayamayız. Bu rüya duaların ve dileklerin kabulüne ve ibadetlerini yerine getirmeye işaret olarak tabir edilir. Sende Allah’tan hayırlısını dil, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben hayatımda bir hata işledim zina yaptım ama bundan yıllar önce yani 16 17 yaşlarimda bir sevgilim oldu ama sonra yaptığım günahın farkında olup tovbe ettim ama çok seviyordum aynı hataya tekrar düşüp onu affettim o da beni yine terketti yıllar sonra ben yine tovbe ettim ve bir daha hiç barismadim ve bana hep mesaj atmasina ragmen ben affetmiyorum cunku onunla olmaz biliyorum .Ben simdi olayın üzerinden 4 sene geçmesine rağmen hala rüyamda görüyorum onu sevmediğimi saniyorum hatta hayatıma ilk defa birini aldım ailem biliyor ciddi düşünüyoruz dini çerçeveler dahilinde görüşüyoruz Rabbimin istediği gibi, onu da sevdiğimi saniyorum ama ne zaman onu çok sevdiğimi hissetsem gecesinde eski sevgilim ruyam a giriyor bıktım artık bu onunla ilgili bir mesaj olabilir mi çünkü onu düşünmuyorum artık nerden giriyor ruyam a bilmiyorum. Bu defasında ise onun ailesinin de bulunduğu bir evdeydik benim aileme de gittik birlikte ve biraz fazlaca samimiydik onunla ben anlamıyorum bu rüya ne anlama geliyor Teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada sevdiğini başkasıyla görmek

arifselim
Merhaba. Birincisi bu gördüklerin bir bilinçaltı olması mümkündür. Diğer yoruma göre ise hayatında yeni, mutlu ve çok güzel bir başlangıç yapacağına ve eski olumsuzlukları kapatacağına tabir edilir. Bizim görüşümüzde bu ikincisidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


rüyada sevdiğin erkeği görmek, rüyada sevdiği adamın evinde olduğunu görmek, rüyada sevdiğin kişinin evinde olduğunu görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada serum takılması başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada sevdiğin erkeğin evinde olmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.