Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:09
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada peygamberimizin kabrini görmek ne demek

Rüyada peygamberimizin kabrini görmek ne demek

Kayıtsız Üye
ben sevgili peygamberimin kabrini gördüm rüyamda virane bir kabristandı ve sonra bir suret gördüm sanki yüz simasında güneş duruyordu ve mübarek yüzünü göremedim bu rüyamın tabirini yaparsanız çok sevinirim ALLAH razı olsun hayırlı kandiller


Cevap: Rüyada peygamberimizin kabrini görmek ne demek

arifselim
Selamun aleykum. Rüyada peygamberi görmek oldukça hayırlı manada yorumlanır. Ancak kabristan veya kabir görüldüğü şekilde tabir edilir. Eğer kabristan hoş bir görüntü ile görülmemişse bu hayırla tabir edilmez. Salih amel işlemeye, sünnete sarılmaya ve Allah’a sağlam bir tövbe ile tövbe etmeye işarettir. En doğrusunu elbette ancak Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada portakal görmek

Rüyada Peygamberimizin Kabrini Görmek

Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm rüyamda okuldaydım okulda turnuva olacaktı benide çağırdılar bizim sınıf. Turnuvaya başlıyorduk maçı biz kazanıyorduk sonra bilgi yarışı oluyordu orada hile yapıyorlardı ona karşı yinede biz kazanıyorduk. Babam beni almaya geliyordu okulun mescidinde öğlen namazını kılıyorduk ardından yemeğe geçiyorduk bir arkadaş babasıyla beni yemeğe davet ediyordu kabul etmiyorduk teşekkür ediyorduk kendi yemeğimizi yiyip kalkıyorduk. Sonrasında amcamlar biz birde birkaç akraba bir camiye gidiyorduk cuma namazımızı kılıp çıkıyorduk ve oranın etrafını geziyorduk ben bir ünlüyle karşılaşıyordum fotoğraf çekiliyorduk. Sonra camiden çıkıp bir tekneye biniyorduk denizin ortasında bir yer vardı kudüsteydik ama Peygamber Efendimiz (S.A.V) in kabri buradaydı. Sonra Osmanlı Sancaklı Gemi Yanaşıyordu Ama Düşmanlardı o denizin ortasında büyük Biryer Peygamberimizin (s.a.v) kabriydi. Orayı bizden alıyorlar içerideki malzemeleri boşaltıyorlardı kendileri sandıklarındakini koyacakken amcam bir şey yakalıyordu onların sandıklarında haç ve hristiyan sembolleri vardı amcam bunları kovuyordu sonra çıkarılan eşyaları geri içeri kabre götürüyordu kimsenin yardım etmesine izin vermiyordu ben şansımı deneyince bana izin verdi. Kabre Girdik Salavat Getirdik Sonra Hemen yanda bir kapı vardı kapı camiiye çıkıyordu Camiiye Girip Eşyaları Bıraktık sonra kabre çıktık kabirde bir süre kaldık salavatlar getirerek amcamla içeriden çıktık. Yol üzerinde bir camiiye girdik tam farza duruldu ben ve birkaç kişi tekbir getirecekken anons geldi bir camide kavga nedeniyle camii yıkılmış ve deprem başlamış bizi uyardılar. Tekbir almayanlar içerden çıktık cami avlusuna çıkmadan içeride korunaklı yer bulup eğildik çok şiddetli deprem başlıyordu babam ve amcam hala namaz kılıyordu biz kalan akrabalarla korunmaya çalışıyordu deprem bir türlü bitmek bilmedi en son hafifleyerek durdu hiçbirimiz zarar görmedik..

Okudunuz mu?  Rüyada peygamberimizin mucizesi görmek

Yorum: Rüyada peygamberimizin kabrini görmek ne demek

Tohat
Ve aleyküm selam. Kendi emeğin ile alın teri dökerek bir yerlere gelme öneminin idrakinde olduğuna ve bu istekte hareket edeceğine, çaba sarf ettiğin işlerde maddi ve manevi olarak başarılar elde edip kazançlar sağlayacağına ve buna bağlı olarak yükselip adını geniş alana yayacak ve tanınan bir ticaret ehli olabileceğine, Allah yolunda hak davasını güderek kimsenin malını mülküne göz dikmeden haramdan uzak durarak yaşantını sürdürüp kendi hayatına bakacağına, geleceğini belirleyecek sana sürpriz olacak bazı değişimlere, gelişmelere delalet eder. Ayrıca çevrende meydana gelecek tartışma, atışma ve benzeri durumlardan etkilenmeden çizdiğin yolda ilerlemeye çalışacaksın. Allah hakkıyla bilendir elbette.

Bu kategoride yer alan Rüyada peygamber efendimiz (sav) 'i görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada peygamberimizin kabrini görmek ne demek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.