Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:30
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Binmek görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Binmek görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
Binmek tabiri
Bir kimse rüyada bir hayvana bindiğini görse, nefsine uyar. Rüyada bütün hayvanlara binmek, izzet ve saltanattır. Rüyada iyi beceremeyerek bir ata bindiğini görse nefsinin isteklerine tabi olur.Eğer güzel biner, kendini ve atı iyi tutarsa, o kimse nefsine hakim olur. Bütün takım ve aletleri ile bir ata bindiğini ve kendisinin evi ve haline münasip olarak da hizmetçisi ve çalımı olduğunu görse, o kimse ecdadının izzet ve devletine ve memleketine vasıl olmasına delalet eder.Zorla bir adamın boynuna bindiğini gören kimsenin ölümüne ve kahren cenazesini yüklenip götürmesine delalet eder. Rızası ile bir adamın boynuna binse, o adam o kimsenin külfet ve eziyetine tahammül eder. Bazı tabirciler, o kimse çetin ve müşkül bir iş talebinde bulunur, dediler. Eğer o kimseyi boynundan düşürüp terketse, o kimsenin İstediği işi noksan kalır. Hayvana tersine binse, özür kabul etmemesine, nasihat dinlememesine, İhtiyaç zamanında arkasını dönmesine yahut arkadan veya hayız zamanında hanımına yaklaşmasına delalet eder.

Okudunuz mu?  Rüyada bakara suresi okumak

Cevap: Rüyada Binmek görmek (İmam Nablusi)

EFRUMİE
Rüyada birilerinin sizin sırtınıza bindiğini görmek hayatınızın yükü çok ağır olacağına ve ailenizin dışında bir çok kişinin yükü sizin omuzlarınızda olacağına ve bundan dolayı çok zor ve sıkıntı içinde olacağınıza işaret eder.


Rüyada ata binmek

Kayıtsız Üye
Hayırlı günler, rüyamda kızımın büyük bir ata binip gittiğini görüyorum. Binerken diyorum böyle bınılir mi ayakkabısı olur pantolonu olur nasıl binecek sin düşersin dıyorum ama kocaman ata binip gidiyor yorumlarsanız sevinirim….

Okudunuz mu?  Rüyada babanın başka çocuğunun olduğunu görmek

Yorum: Rüyada Binmek görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Hayırlı günler. Kız veya erkek evladının ata binmesi çok hayırlıdır. Aile içinde büyük bir sevince neden olacak gelişmelerin olacağına ve ileride önemli mevkilere yükselerek ailenin çok mutlu olacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada baş parmak derilerinin soyulması

Ata binmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Balta görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Binmek görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.