Anasayfa
5 Mart 2023, 10:19
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Gözlük görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Gözlük görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
GÖZLÜK

Rüyada gözlük takmak, birisinden aldığınız bir bilgi ile bir işin iç yüzünü öğrenmek fırsatını bulduğunuza ve durumunuzu buna göre ayarladığınıza işarettir.

İbn-i Kesir’e göre; rüyada gözlük görmek, uzaktan gelecek bir habere işarettir. Camları renkli olan bir gözlük takmak, bir iş hakkında yanlış bilgi edindiğini gösterir.

Okudunuz mu?  Rüyada Eski Hoşlandığın Kişiyi Görmek

Cevap: Rüyada Gözlük görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada gözlük taktığını görmek size gelecek olan bir haber ile her şeyin değişiceğine ve bu haberin aslını astarını araştırmanız gerektiğine ve iç yüzünü öğrenerek durumunuzu bu habere göre ayarlamanız gerektiğine işaret eder.


Yorum: Rüyada Gözlük görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda annem bana gözlük almıştı gözlerim bozuktu sanırım rüyada normal de kullanmıyorum ve ısrarla takmamı istiyordu bense asla diyordum yakışmadığını düşünüyordum annem aşırı sinirliydi bana bağırdı takacaksın ille diye. Manası nedir? Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Rüyada Haç görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Gözlük görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Merhaba. Bu rüya sahibine yol gösteren, onun hayatını kolaylaştıran, bilgileri ve tecrübeleri doğrultusunda rüya sahibini eğitmek için uğraşan birine alamet eder. Büyük ihtimalle bu kimse annen olabilir. Sana nasihat edenlerin sözlerini dinlemen iyiliğine olmasına alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Göğe Çıkmak görmek (İmam nablusi)

Fanny99
Merhabalar hocam ben rüyamda dunyanin en pahali gunes gozlugunu takiyordum gunes gozlugu iki renkli mavi ve pembe olabilir emin degiilim ama herkes donup donup gozlugume bakiyordu çok pahali en marka urun falan filan diyordu ve normalde gozlugu takarsiniz siyahsa siyah gorursunuz ya etrafi ben onu taktigimda etrafi normalde nasıl goruyorsam oyle goruyordum ama çok daha canli ve güzel bir sekilde … yorumlarsaniz sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada Halüsinasyon Görmek

Tohat
Merhabalar. Gözlük takmak gözlüğün durumuna göre değişir. Taktığın güneş gözlüğü olduğundan buna göre tabir edilir. Olay, durum ve kişilerden çok çabuk bir şekilde etkilenerek üzülebiliyor, kafana takabiliyorsun. Bu duruma karşı daha güçlü olmanın, gereksiz durumları önemsememenin yolunu bulman gerektiğini göstermektedir. Allah en iyisini bilendir elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada hamile olduğunu görüp bebeği aldırmak istemek

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum,
Hocam rüyamda güneş gözlüğü vardı gözümde. Birden sol camının üst kısmının kırılıp düştüğünü gördüm. Yani tamamen kırılmadı, sol camın en üst kısmı koptu. Yani nihayetinde kırılmış oldu camı. Kendi kendime üzüldüm. Ya bir sürü para şimdi, yazık oldu, neyse yenisini alırım dedim. Yorumlayabilir misiniz? Teşekkürler ilginiz için.

Okudunuz mu?  Rüyada Gemi Direği görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Bazı konularda eğer başkalarına bağlı olarak veya birilerine sorup danışarak hareket eden biriysen hatalarınızda, başına gelecek sıkıntıları tek başına göğüsleyerek kendi dermanını kendin bulmaya çalışma kararı alacağın manasındadır. Allah en iyisini bilendir tabi.


imam nablusi rüyada gözlük görmek, rüyada gozluk gormek imam nablusi, rüyada gözlük görmek imam nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Gemi görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Gözlük görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.