Anasayfa
20 Nisan 2023, 2:22
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Güneş görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Güneş görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
GÜNEŞ

Rüyada görülen güneş, baba, altın, devlet adamı veya güzel bir kadındır.

Güneşin batıdan doğması, mülke; bazı yorumcular, rüya sahibinin rezil olacağına; bazıları tövbe edeceğine; bazıları ise, ecelinin yaklaşacağına; bazıları da yeryüzünde meydana gelecek bir hadiseye yorumlanır, dediler. Bu rüya hasta için sıhhate yorumlanır.

Güneşin yerin üstünde doğması; kıtlık ve yangına işarettir.

Bazen güneş kendisiyle hidayete kavuşulan bir alimdir.

Güneşin doğduktan sonra kaybolduğunun görülmesi, yanında hamile bulunan kimsenin doğum yaptıktan sonra çocuğun ölmesine, hapisli kimsenin hapisten çıktıktan sonra yine hapse girmesine; küfrü terkederek Müslüman olan veya zulümden dolay ı tövbe eden kimsenin tekrar sapıtmasına yorumlanır.
Güneş ve ayın kendi üzerine doğduklarını gören kimsenin ana ve babası kendisinden memnundur. Eğer onlar ışıklı ve parlak değilseler, ana ve babası da, ona dargındır.

Bir kimse rüyada kış gününde güneşte oturduğunu veya güneşe malik olduğunu gören kimse için, üzüntü, keder, sıkıntı, fakirlik ve hastalıklara yorumlanır. Bazen de güneşi görmek doğu veya batı tarafına yolculuk yapmaya yorumlanır.

Güneşi yüksek bulunduğu yerinde görmek, rüya sahibinin, kadr ve şanının yüce olmasına; güneşi yüksekten aşağı meylettiği yerinde görmek ise, fakirlik, zarar, keder ve sıkıntıya yorumlanır.

Bir kimse rüyasında gökte bir takım güneşler olduğunu ve insanlara eziyet verdiklerini görse, bu zalim ve kötü kimseleri ifade eder.

Rüyada, gökte birçok güneşlerin bulunduğunu ve onların ışığından insanların faydalandıklarını görmek, adil ve kazanç sahibi kimselere ve güneşe muhtaç olan her şeye güneşin erişmesine işaret eder.

Bir kimsenin rüyasında güneşin tarımı, bağ ve bostanları yaktığını veya hararetinin insanlara zarar verdiğini görmesi, hastalıklara veya ileri gelen insanlar tarafından yapılacak zulme veya yiyecek maddelerinde fiyatların yükselmesine yorulur.

Okudunuz mu?  Rüyada Hindistan Cevizi görmek (İmam Nablusi)

Gökyüzünde güneşi eliyle tuttuğunu, kendisine mal ettiğini veya güneşin yanında durduğunu, yahut güneş gibi ışık saçtığını gören kimse eğer o işe layıksa, en yüksek mevkilere ulaşır. Rüyayı gören eğer halktan biri ise, kendi derecesine göre hayır ve mutluluğa erişir.

Güneşi elinde tuttuğunu, ama onda nur ve ışık olmadığını ve simsiyah olduğunu gören gamdan, kederden ve sıkıntıdan kurtulur.

Güneş battıktan sonra yeniden doğduğunu görmek, ümit etmediği bir işinin yoluna gireceğine, tüccar ise elindeki malının satılacağına veya nikah tazeleyeceğine ve şaşıracağına delildir.

Gökyüzünde iki güneş görmek iki komşu hükümet arasında dostluk ve barışın devam ettiğine işarettir. İki güneşin birbiriyle çarpıştığını görmek, iki milletin birbiriyle savaşacaklarına delalet eder.

Güneşin gökten inerek kendi yanına geldiğini gören veya kendisinin güneşin yanına gittiğini gören, devlet büyüklerine yakın olur. Güneşin yanına gelerek koynuna, koluna girdiğini veya kendisinin güneşin içine girdiğini gören, devlet büyüğü tarafından büyük bir rütbe veya hediyeye nail olur.


Cevap: Rüyada Güneş görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada güneşin battığını görmek devlet dairesinde devlet büyükleri ile bir işinizin olacağına bunun size memuriyetlik yada rütbeniz de yükselişe geçeceğinize size verilen fırsatları en iyi şekilde değerlendirmeniz gerektiğine işaret eder.


Yorum: Rüyada Güneş görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm bugün rüyamda evde uyumadığımı, ormanlık bir alanın seyrek bir yerinde annem kız kardeşim ve ben uyurken birden bire karşı taraf ormanlık bir alanda araba yolu olmadığı halde arabaların ve birde zürafaya benzer bir hayvanın hızlı bir şekilde gittiğini ve gördüm. Daha sonra üzerimizdeki ormanlık alandan arabaların takla atarak aşağı doğru savrulduduğunu gördüm ancak savrulan arabalarda hiç bir hasar meydana gelmiyordu. Bunun sonrasında ise güneşin batıdan doğduğunu gördüm. O arada şehadet kelimesi getirdim Ve güneş batıdan Doğuya doğru biraz ilerleyince kayboldu ve bulutların arasına girdi daha sonra bir ara zannedersem tekrar ortaya çıktı. Daha sonra bir çok kişinin yabancı dil konuştuğunu ve bana çeşitli şekilde vücut hakaretleri ettiğini gördüm. Bir arada whatsapp ımda adı Arapça yazan bir kişiyi gördüm ama resmi yoktu. Daha sonra kendime tanımlı mail adresini uyandıktan sonra uyanıkken mi gördüm yoksa uykudaykenmi gördüm emin değilim. Cevabınızı [email protected] adresine gönderebilirsiniz. Şimdiden teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada Hilal görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Güneş görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Rüyan bir ikaz manasındadır. Bu rüya kişinin başına gelecek uğursuzluktan ve şanssızlıktan son anda Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamadan kurtulmayı başaracağına alamet eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda güneş ve ayın birbiriyle çarpıştığını ve bunun sonucunda karşımdaki bütün binaların aynı anda yıkıldığını gördüm bu neye işarettir


arifselim
Böyle bir rüya kıyamet görmek olarak yorumlanır. Bu tür rüyalar insana ahireti bir hatırlatma olarak tabir edilir. İnsanın günahlarından tövbe etmesi gerektiğine ve kendisine çeki düzen vererek salih ameller işlemesine yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba. Rüyamda gün biterken güneş tam batacakken batıdan tekrar doğduğunu gördüm yükselerek doğuya doğru ilerledi..anlamı nedir ?


arifselim
Merhaba. Bu rüyanı genel bir ifade ile yorumlayabiliriz. Batıdan doğması ayıp bir iş yapmaya yahut büyük olayları haber veren bir alamete tabir edilir. Allah’tan daima hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Giymek görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Merhaba,
Rüyamda yeşillik bir ormanda gece sabaha karşı kızımla dışarı çıktığımızı ama daha sabah olmadı diye tam geri dönecekken güneşin doğduğunu gördüm. Üstelik güneş o kadar yakından doğuyordu ki detayları ile görebiliyorduk çok yakındı. Aynı akşam eşim de güneşin doğduğunu görmüş, aynı şekilde güneş çok yakınmış üzerindeki kraterleri bile görebiliyormuş. Aynı rüyayı görmemiz ve anlamı ne olabilir acaba?


arifselim
Merhaba. Bu şekilde güneşin doğuşunu görmek kişi için son derecede hayırlı başlangıçlar anlamına gelir. Her türlü yeniliği simgelediği gibi, mutluluk verici gelişmeler ve haberlere de tabir edilir. İkiniz aynı gecede görmeniz ise o rüyanın sahih olmasına daha çok işarettir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda balkona çıkıyorum karsımda istabul bogazı ve tam gün dogumu günes denize vurmus iceri kosarak gidiyorum telefonu alıp fotograflamak için o arada bir kaç kişi daha oluyor yanımda kuzenim var onlardan biride bizim resmimizi cekmeye calısıyo ama izin vermiyoruzanlamı ne rüyamın teşekkür ederim şimdiden


arifselim
Güneşin doğuşunu görmek çok hayırlıdır. Gören kişi için son derece hayırlı ve mutlu başlangıçlara tabir edilir. Her türlü yeniliği simgelediği gibi, mutluluk verici gelişmeler ve haberlere işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm.Rüyamda güneşin batışını ızledım ama tamamen koybolmadı battıktan sonra bellı bir yerde duruyodu ve yorum yapan arkadaşlar güneşin doğudan doğup batıdan battığını rüyada mı hissediyolar yoksa uyandıktan sonra mı farkına varıyorlar eğer öyleyse bende yorumları gördükten sonra doğudan batışını görmüş olduğumu anladım


arifselim
Aleykum selam. Rüyada güneşin doğudan battığını görmek hayırlıdır ve sadece seninle ilgili değil o yöre halkı için, o ülke için iyi şeylerin olacağına, hayra ve iyiliğe ereceklerine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Gökkuşağı Görmek

Kayıtsız Üye
Selamunaleykum rüyamda gunesin tersten dogdugunu gormustum tepki vermedim ve gozlerimi kapatip actigimda bir tane evdeydim bir kadin dedi ki biz öldük biz öldük demisti bu nediir neye isarettir ecelim geldi


arifselim
Aleykum selam. Bu bir kıyamet alametinden olan güneşin batıdan doğması, gören kimse için haram ve günahlardan uzak durması gerektiğine ve ibadetlerini yerine getirmesi gerektiğine dair bir uyarı olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
merabalar hocam rüyamda 2 katlı bir ev almış kayınvalidem ev sarı renkliydi.bahçesinde masalar sandalyeler güzel temiz koltuklar falan var oturuyoruz bahçesi geniş ama yeşillik görmedim.evde çok yeni sayılmaz ama içi rahatlatan bir bahçeydi.kapıya çıkıyoruz eşim ben oğlum yol var 2 şeritli genişçe yollar.yolun karşısını izliyoruz 2 tane dağın ortasından güneş batıyor ama o kadar insana huzur verir anlatamam o duyguyu.dağların üzerinde ayna gibi parlayan çok büyük yuvarlak amblem vardı resimmi varda yazımı yazıyordu hatırlamıyorum çok parlıyordu güneş batarken ama çok huzur vericiydi.hayrolur inşAllah hocam


arifselim
Merhaba. İnsanların sık sık gördüğü rüyalardandır. Bu rüya hem kayınvaliden hemde senin için çok hayırlıdır. Sorunlara akılcı çözümler bulunacağına, maddi imkanların artacağına ve huzuru bulacağına alamet olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda öncelikle dağda biraz yüksek yerde boşaltılmış bir evdeydik ve arkadaşlarım eve doğru aşağıdan yaklaşan kişilerle çatışıyorlardı. 3-4 kez karşılıklı molotof atılıyordu ama ben silahımı bir türlü bulamıyordum.Pencereden dışarı baktığımda karşı tepede güneş ve ay vardı güneş biraz küçük ve parlaktı ay ise çok büyük güneşin 6-7 katı kadar ve
güneşten biraz daha yukarıda ve sanki sönük bir görünümü vardı bir kaç saniye öylece bakakaldım sonra evin aşağısından geçen normal hayatta sınıf arkadaşım olan bir kıza bizim binadaki bir arkadaş bağırıyordu ne işin var burda diye rüyamı yorumladığınız için şimdiden teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada Gül Suyu görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Bu rüya sahibi için karşılaşacağı çok büyük ve çok zor bir dönemden sonra ulaşacağı ferahlığa, kısmete, bolluğa ve huzur dolu bir döneme alamet olarak tabir edilir. Kısaca bu rüya hayatındaki mutlulukları ve zaferleri elde edeceğine işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm rüyamda seher vakti güneşin doğuşunu gördüm ve bana çok yakındı güneş doğarken şu sözü söyledim bu gece Muhammet s.a.v yeniden doğdu dedim ve güneşin içinde hacıların kızgın güneşin altında oturdukları gördüm heyecanla izlerken uyandım acaba yorumu nedir şimdiden çok teşekkür ederim.


arifselim
Aleykum selam. Rüyada gördüklerinin tümü birlikte ve yakın manada yorumlanabilir. Bu rüya çok hayırlı başlangıçlara, sevinçlere ve müjdeli durumların gerçekleşeceğine işaret eder. Aynı zamanda ahlaklı ve dinine önem veren kişilerin çevrende olduğuna tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda okulun bahçesindeydim ve gök yüzüne baktığımda 8 tane güneş gördüm gökyüzü de bazı yerleri koyu mavi bazı yerleride açık maviydi ne anlama geliyor yardımcı olurmusunuz

Rüyamda okulun bahçesindeydim gökyüzüne baktığımda 8 tane güneş vardı gök yüzü açık mavi ve koyu mavi renklerdeydi yorumu nedir


arifselim
Bu güzel hayırlı ve anlamlı bir rüya olarak kabul edilir. Rüya sahibi için mutluluğun ve sevinçlerin kat be kat fazla olacağı anlamındadır. Sende bu şekilde Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Havuz görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum rüyamda elimde beyaz toplar vardı onları havaya fırlatıyordum biri güneş biri ay oluyordu ama doguda ve batıda iki günes vardı ama doğudakinin yanında dolunay vardı kuzenim bana diyordu bu kıyamet alametidir bende ona hayır öyle değil diyordum diğer kuzenim ise ayrıldığım erkek arkadaşımın gelip beni bayramdan önce isteyeceğini söylüyordu gökyüzüne yolculuğa çıkıyorduk yokuş yukarı çıktıkça ışıklar vardı bunun manası nedir


arifselim
Aleykum selam. Rüya sahibi için hayatında meydana gelecek olan güzel ve sevinçli gelişmelere işaret eder. Eline geçek fırsatlara, imkanlara ve bunları değerlendirmeye tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Salam aleyküm, ben rüyamda pencereden bakıyordum, güneşin doğuşunu izliyordum, güneş doğtukdan sonra yavaş yavaş gök yüzünün tam ortasına geldi, sonra bir kara ay çıkdı güneşin karşısını kesdi, sonra yeniden kayb oldu, o anda güneş bana doğru yaklaşmaya başladı tam pencerenin önünde geldi durdu, sonra ben uyandım bunun yorumunu yazsaydınız, çok teşekkür ederim


arifselim
Aleykum selam. Güneşin doğuşunu görmek ve izlemek son dere hayırlıdır ve mutluluk verici olayların başlangıcını simgeler. Ancak senin bu şekilde görmen ise hedeflerin ve mutluluğun ile senin arana giren engellere işaret eder. Hayırlısını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Bu gece rüyamda yeşillik ve dağlık bir yerdeyiz ve bir anda dünya güneşle birleşmeye başladı ve güneş birden dünyanın yerine geçti ve ben etrafımda ki sesler salavat çekmeye başladık Yüksek sesle çok içime işledi bu rüya acaba anlamı nedir ..

Merhaba . Rüyamda dağlık ve yeşil bir yerdeyiz ve bir anda karşımda güneş dünya ile birleşiyor dünyanın yerini güneş alıyor ve ben o ara da etrafımda salavat çekenleri duyup bende yüksek sesle salavat çekmeye başlıyorum . Bunun anlamı nedir çünkü uyandığım da çok içime işlemişti ..

Okudunuz mu?  Rüyada Hamam Böceği görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Rüyada güneşi bu şekilde görmek oldukça hayırlıdır. Rüya sahibinin beklediği mutlu, huzurlu ve güzel zamanların geleceğine işaret eder. Güneşin dünya ile birleşmesini görmek de bu zamanın çok yaklaştığına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler, rüyamda başka bir yerde idim birden camın önüne kar yağmış elime alıyorum yemek istiyorum sonra kirli olabilir diyorum ama yiyip yemediğimi hatırlamıyorum, kar topu yapmaya çalışıyorum olmuyor. bu esnada insanlar uyuyorlar ama ben uyuyamamışım.sonra gökyüzünde güneşe benzer kırmızı birşeyler tek tek yere düşüyor ve düştüğü yerleri yakıyor ve nereye düşerse yangın oluyor, ama bazı yerleri yakmıyor, sanki atom bombası gibi yere iniyor (Çok korkutucu bir )sonra bizde gitmek istiyoruz. yanan evler vs. var. İlerde bir cami var insanlar var içinde ben babama diyorum kaçmanın anlamı yok bari camide oturup dua edelim Allah kurtarır diyorum ama izin vermiyor. sonra bir okul gibi binanın alt kısmından(sığınak gibi) giriyoruz. sonra giriş katına çıkıyoruz, sonra buranın okul olduğunu farkediyorum. sonra bir tanıdığım oranın kapısını açıyor ve ordan dışarı çıkıyoruz sanki farklı bir ülke sonra ben bu okullarda çalıştım, tekrar çalışmayı istiyorum diyorum ama bu okulları gerçek hayatta kapatmışlar ama orayı kapatamamışlar. birden o korkunç ordamdan kurtuluyoruz yeni ortamda insanlar mutlu huzurluydu.

yorumunuz için şimdiden teşekkürler, Allah razı olsun


Tohat
Hayırlı günler. Gördüğünüz rüya husumet, fitne ve türlü olumsuzluklara işaret eder ki rüya sahibinin bundan hiç etkilenmeden kurtulması ise gerçekte de zarar görmeden ferahlığa erişeceği anlamına gelir. Yine de Allah daha iyisini bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada hacca giden birini görmek

Kayıtsız Üye
S.a rüyamda bir kapıdan geçiyorduk ülke değişmiş oluyordu tıpkı bir uzaya gitmiş gibi orada iki tane güneş var diye şaşırıyordum sonra 3 tane oldu tam net sonradan baya fazlalaştı ama fazlalaşanlar yıldız kadar küçüklerdi birde aşağıda büyük bir kargaşa yangın çıkmıştı ama ben yangını görmedim sadece itfaiyecileri gördüm hortumlarıyla yorumu nedir sizce


Tohat
Ve aleyküm selam. Hayatında hayırlı kapılar açılacak ve bunlar birden fazla olup karşına çıkacak fırsat, huzur veren olaylar, mutluluk ve sevinçler gibi çok güzel ve olumlu gelişmelere kapı aralayacaktır. En doğrusunu bilen Allah’tır.


Ayc.
Merhaba. Liseye giderken yaklaşık 8 yıl önce gördüm. Rüyamda Recep Tayyip Erdoğan ve liderlerin dünyanın en değerli taşını aradığını duydum. Ben bir dağda tek başıma yürürken yerde olan bir taş dikkatimi çekti. Onu elime aldım. Altın gibi bir rengi vardı diye hatırlıyorum. Almamla birlikte bir ses koptu dünyada. O taş dünyanın en değerli taşıymış. O sırada Abdullah Gül ve eşini gördüm. Onlar bana "Ayça o taşı bulmuşsun." Dediklerini ve herkesin böyle konuştuğunu duydum.

Rüyamda güneş gezegenleri aydınlatıyordu. Ben güneşin yanındaydım. Güneşten bana gelen bir sıcaklık vardı. Uzay boşluğunda güneş sisteminin dışındaki yerleri de gördüm.

Bunun gibi birkaç rüyam daha var. Böyle… Doğru yorumlamaya çalışanlardan Allah razı olsun…


Tohat
Merhaba. Dahiyane düşünce, hayal ve fikirlere sahip olduğuna, iş konusunda seni başarıya taşıyacak çalışmalar için ürettiğin fikirler ile yola çıkıp emeline ulaşacağına, aydınlık, hayırlı bir geleceğe nail olacağına, özellikle mevki sahibi olmanı sağlayacak çalışmalarınla ön plana çıkabileceğine delalet etmektedir. Hakkıyla bilen elbette Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Halı görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm hocam ben rüyamda güneş batıdan doğmuş bir kişi var tövbe etmemiş ben ona diyorum tövbe et Allah belki kabul eder diyorum oda tövbe ediyor 2. Rüyam namaz kılmak için cami arıyorum eski bir cami var ama namaz kılacak yer nulamıyorum sonrada ezan okunuyor ve sevdiğim bayanı kaçırıyordum


Tohat
Ve aleyküm selam. İlk rüyan ders niteliğinde olan bir rüyadır. Kıyamet alametlerinden biri olarak kabul edilen güneşin batıdan doğması kişinin kendi durumuna yöneliktir. Varsa günahların tövbe etmen gerektiğine, eksikliklerini gidermen gerektiğine delalet eder.
İkinci rüyanda ise, Yaptığın işlerde bazı aksamalar görülebilir bunu da işlerinde ihmakarlık gösterdiğin yeterince önem verip üzerinde durmadğından dolayı olabileceği gibi bunun sonucunda da hoşuna gitmeyecek durumlar görebilirsin. Dikkat etmen gereken durumlar olduğuna delalettir. Allah en iyisini bilendir.


Kayıtsız Üye
Selâmünaleyküm, rüyamda eski bir okulumaydım. Gökyüzünde güneş vardı ama havanın kış olduğu belliydi.bir arkadaşım, gerçek hayatta çoğu konuda imrendiğim dini konuda da birlikte ilerlemek ona yardım etmek istediğim bir arkadaşım(kız, bende kızım).Gölgelerde onu arıyorum. Güneşe çıktığım anda yüzüm çok fena yanıyor ancak gölgede rahat nefes alabiliyorum.kalbim sıkışıyor güneşte ama ona rağmen arkadaşımın yanında onunla konuşmaya çalışıyorum. Ona onu çok sevdiğimi çok imrendiğimi bazı konularda keşke onun gibi olsam dediğimi ondan özür dilediğimi falan söylüyorum. O ise yabımda bana destek olmaya çakılıyor olan biteni anlayamıyor. Artık gölge arıyorum çünkü yanıyor sadece yüzüm sanki alev gibi yanıyor ellerime kapatsam bile yandığını ağrısını hissediyorum ta ki gölgeye gidene kadar. Gölgede arkadaşımda gidiyor.bende orada ağlamaya devam ediyorum. Rica ederim anlamını değerlendirelim. Elbette bu rüya bir şey için gibi hissediyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada Haç görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Her türlü güzellikten nasibini alacağına, dini vecibelerini layığıyla yerine getireceğine, hayırlı kısmetler karşına çıkacağına, dünya ve ahirete yönelik olarak hayatına çeki düzen vermek isterken ahiretin ağır basacağına fakat dünyevi yaşantının ruhsal olarak huzurunu bozmayacak şekilde idame ettireceğine işaret etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


Emili
Merhaba ben evliyim ama rüyamda bekarken oturduğum evdeyim rüyamda güneş önce havada oluyor daha sonra ben balkona çıkıyorum ve güneş sanki ateş topu gibi üzerime geliyor. Daha sonra bizim balkona çarpıyor ve gidiyor. Ardından ev deprem gibi sallanıyor ve yangın çıkmış oluyor. Ben yengeme soruyorum neler oluyor diye oda bana biri oldu diyor ölen kim diyorum annem olduğunu söylüyor. Normalde annem hayatta çok şükür. Nolur bu rüyanın yorumunu bana yapabilir misiniz şimdiden teşekkür ederim


Tohat
Merhaba. Olumsuz manası yoktur. Öncelikle annenin sağlıklı ve uzun ömrünün olabileceğine işaret eder. Öte yandan yapmak istediklerine, planlarına ve bunlar için senin dahilin olmadan gerçekleşecek hayırlı gelişmelere işaret eder. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada güneş görmek, rüyada iki güneş görmek, rüyada güneşin batıdan doğduğunu görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Göz görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Güneş görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.