Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:53
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Fırın görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Fırın görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
FIRIN

Rüyada fırın, ev sahibine veya ev sahibinin çoluk ve çocuğunun işlerini yürüten hizmetçisine yorumlanır.

Bazen fırın, evin malını ve sırrını muhafaza edene veya anbar, mahzen, kasa veya sandığına yorumlanır. Tandır ocağının yorumu da böyledir.

Okudunuz mu?  Rüyada eski sevgiliyle mesajlaşmak

Rüyasında hamurunu fırına götürüp pişiren kimse, ihtiyaçlarını giderir ve hastalıklardan şifa bulur. Ekmeklerin pişmediğini görmek, büyük bir zarurete düşmeye veya bir felakete uğramaya yorulur.

Fırın yaptırmak veya fırın sahibi olmak, bekar için evlenmeye, fakir için geçimini temin etmeye, orta halli için büyük bir iş tutmaya, zengin için ise işçiye ve yoksula karşı zalim olmaya yorulur.

Okudunuz mu?  Rüyada Fil görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada Fırın görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada fırın görmek evinizin içinde yaşanılan bazı değişikliklerin olacağına ve bu değişikliklerin sizi sıkarak uzaklaşmanıza neden olacağına ve çok yakın gördüğünüz bir kişi ile sırrınızı paylaşacağınıza fakat bu sırı saklamakta zorlandığından dolayı her kes tarafından duyulacağına işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Ferace görmek (İmam Nablusi)

rüyada fırın görmek, rüyadafırın, rüyada firinci görmek imam nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Fincan görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Fırın görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.