Anasayfa
17 Nisan 2022, 6:11
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada eski sevgiliyle mesajlaşmak

Rüyada eski sevgiliyle mesajlaşmak

Usanmışeda
Ruyamda eski sevgilime mesaj atiyorum ama sevdigimden degil. Bir konu hakkinda konusmak istedigim için. Oylesine yazisiyoruz. Netten tabirlere baktim kotu yorumlar yaziyo korktum. Beni aydinlatsaniz bu konuda sevinirim?


Yorum: Rüyada eski sevgiliyle mesajlaşmak

arifselim
Bunun kötü bir yorumu yoktur için rahat olsun. Ancak haber almak manasındadır. Bu o kişiden alınacak haber demek de değildir. Bazende bilinçaltına yerleşen düşüncelerin bir şekilde rüyaya yansımasından ibarettir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Rüyada eski sevgili ile mesajlaşmak

Kayıtsız Üye
Selam.Ben rüyamda 3 gün bundan önce sevgilimi rüyamda gördüm.Ona uzun bir mesaj yazıyorum. O ise toplu mesaj gönderiyor.Çok sinirleniyorum.Ve bu rüyayi gördükden sonra aramız bozuldu uzun bir sesli mesaj gönderdim ve ayrildim oda bana kəsa bir cevaplarsan. Bu rüya nasıl gerçek oldu anlamış değilim.

Okudunuz mu?  Rüyada eve misafir geldiğini görmek

Yorum: Rüyada eski sevgiliyle mesajlaşmak

arifselim
Aleykum selam. Rüyada mesajlaşmak, gerçek hayatta bir haber almak manasındadır. Bu şekilde de rüyanı yaşamış gibi olduğun söylenebilir. Rüyalar kesin olmamakla beraber bazen bir işaret olabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Bundan 3 yıl önce ayrıldığım sevgilim hala ara ara aklıma gelir. Dün gece rüyamda, bulunduğum şehre gelmiş, benimle görüşmek istediğine dair bir mesaj attı.Ben de tamam dedim. Abimle sokakta yürürken göz ucuyla onu gördük abim cıkcıklayarak geçti yanından. Annem de buluşacağımızı farkedip bana sert davranmaya başladı, sonra nasıl olduysa bizim eve gelmişiz oturuyoruz orası hayal meyal, sonra saatler geçiyor bizim eve misafir geliyor derken eski sevgilim aşağıda beni bekliyor bekliyor saat akşam 8 oluyor, ben bir türlü hazırlanmaktan inemiyorum, sanki biri hazırlanmamı engelliyor buluşturmamak için, buluşamadan da rüya bitiyor zaten.
Çıldıracağım, ne saçma rüyaydı.

Okudunuz mu?  Rüyada Fatiha Suresini Okumak

arifselim
Böyle bir süreç içerisinde böyle bir rüya görmek ancak bilinçaltı bir rüya olabilir ve hala eski günlerin etkisinden kurtulamadığının bir işareti olarak yorumlanabilir. Bunun dışında özel bir şekilde tabir edemeyiz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Bi yardim eder misiniz acaba? Rüyamda eski sevgilimle mesajlasiyodum ben mesaj atiyodum oda bana yeni sevgilisiyle olan fotoğraflarını vidyolarini filan atiyofu ben mutluyum diyodu bende buna beklicem seni filan diyodum ama ağlıyorum hem de kotu bisi mi yoksa iyi bisi mi ruya?


arifselim
Böyle bir rüyanın özel bir yorumu olmaz çünkü bunlar bilinçaltı olup özel bir şekilde tabir edilmez. Eski sevgililerin görülmesi genellikle psikolojik kabul edilir. Bir görüşe göre bir haber almak olarak açıklanmıştır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada fırına ekmek almaya gitmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda geçen sene sevdigim ve bir türlü kavusamadigim kızı gördüm. Geçen sene benim onu sevdigim kadar o benden nefret ederdi ama rüyamda ilk başta mesajlasiyoruz sonra sokakta denk gelince beraber yürüyoruz konuşuyoruz hatta kendi arkadaşlarım bana bizle neden gezmiyon diye kızıyor fln sonrada bir baktım kiz yokgitmis uyandım.


arifselim
Bu durumunda böyle bir rüya görmek ancak bilinçaltı düşüncelerden kaynaklanır. Bundan başka da özel bir manası yada yorumu olmaz. İnsanın duygularını meşgul eden şeyler rüyaya yansıması çok normaldir ve anlamı yoktur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba. Ben 3 yıl önce ayrıldığım eski sevgilimi belirli aralıklarla rüyamda görüyorum bir gece gördüğüm rüyada evimin kapısını çalıyodu beni dinlemelisin diyodu. Diğer bir rüyamda ise yüzyüzeydik ve bana dinle beni lütfen sana anlatmalıyım diyodu. Genellikle bu şekilde görüyorum. En son gördüğüm rüyada ise bana uzunca bir mesaj atıyor ama ben tam okurken eşime (5 aylık evliyim) bildirim gidiyor ve silip okuyamıyorum. Ama rüyalarımın en dikkat çekici yeri canlı gibi olayları yaşıyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada Filiz görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Merhaba. Geçmişten kalan izlerin silinmediğine ve hala bilinçaltı düşüncelerinin olmasından dolayı bu tür rüyaları gördüğüne tabir edilir. Bunları hiç önemsemene bile gerek yoktur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ben gerçek hayatta sevgilimden ayrıldım. Rüyamda da eski sevgilimin bana mesaj yazdığını gördüm. Normal sevgili gibi konuşuyordu benle. Yanılmıyorsam mesajda “Aşkım başkasına mı aşık” yazıyordu. Yani benim başka birisini sevdiğimi yazmış. Sanki bana geri dönmek istiyordu fakat ben onu affetmedim. Gerçekte de sevdiğim ondan başka sevdiğim yok. Yorumlarsaniz sevinirim..

Okudunuz mu?  Rüyada Evlenmek görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Eski sevgililerin görülmesi ile bu tür olaylar yaşayarak yoğun duygusallık döneminden geçen kimseler bu tür rüyaları çok görürler ve bu rüyaların da tabiri olmaz. İnsanın gerçek hayattan rüyasına farklı şekillerde de olsa yansıması normaldir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda eski sevgilim internet üzerinden bir mesaj attı ama o an bilmediğim bir nedenden dolayı bakmadım birkaç dakika sonra bildirim gelmemeye başladı, yazmıyor heralde diye düşünüp baktım. Baktığımda ikimizin de birbirine mesaj attığını ve aylar sonra barıştığımızı gördüm. Ama ben mesajına ilk defa bakıyordum ve benim isteğim dışında biri benim adıma onunla mesajlaşıyordu. Hack’lenmişim gibi. Çok garipti yardımcı olabilir misiniz?


arifselim
Bu rüyan bir haber almana işaret eder. En makbul olan yorumu ise rüya sahibinin bilinçaltı düşüncelerinden dolayı görmüş olmasıdır. Rüyanın hayrını dilemen en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada fal baktırmak

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm kardeşim daha demin uyandım uykudan ve rüyamda eski sevgilimi gördüm hani gerçekte davrandığıdan farksızdı msj atiyordum ama cevap vermiyordu çok isteksizdi bana karşı bu arada ben onu hala seviyorum. Yorumlarsanız sevinirim.


arifselim
Aleykum selam. Bu tür durumlarda ve dönemlerde görülen rüyaların bir özel yorumu yoktur. Çünkü bunlar etkilenerek ve bilinçaltına yerleşen düşüncelerin rüyaya bir şekilde yansımasıdır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ben bekarım ancak rüyamda kendimi evli görüyorum ve 2 ay önce ayrıldığım ve hala sevdiğim eski sevgilime evlendiğim insanı sevmediğime beni kurtarması gerektiğine dair mesaj atıyorum direniyor istemiyorum felan diye ama en sonunda direnci kırılıyor ve beni hala sevdiğini söylüyor bu rüyanın anlamı nedir

Okudunuz mu?  Rüyada Fırın ve Tandır görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Bu rüyanın anlamı bir haber almak anlamında kabul edilir. Aslında bu tür duygu yoğunluğunun yaşandığı dönemlerde görülen rüyaların çoğu bilinçaltı olması mümkündür. Sende Allah’tan hayırlısını dile bu en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba hocam ben evli bir bayanm rüyamda eski sevgilimin şuan annesigille yasadigi evine gidiyorum eski sevgilimle kuzen oluyoruz bu arada şuan oda evli sonra evde karısı var bide akrabalar bizim ne sebepden gittiğimizi bilmiyorum bu arada ikimzde farkli sehirlerdeyz karisi beni görünce morali bozulur gibi oluyor bende bisey çaktırmamak için çok ortalikda dolanmiyorum bir odaya giriyorum ama bu arada eski sevgilimi göreceğim içinde çok heycanlaniyorum benim onlarin evine geldiğimi sanırım karısı söylüyo çünkü karısıda sürekli telefonla ona ulasmaya calsiyo sonra ben odadayken birden bir mesaj geliyor bana eski sevgilimden bana bunu neden yapiyosun neden geldin neden diye bir msj atyo ben cvp vermyorum önce sonra bir msj daha atyo kendi resmiyle berabrr ben artk eskisi gibi degilim bak saclarim bile döküldü diyo saclarinin ust kısımları seyreklesmis bende bunun beni ilgilendirmedigini soylemek istiyorum ama msj atamiyorum bir türlü engelleniyorum sanki ama heycanlada eve gelmesini bekliyorum hocam ruyam bu sonrasindada uyandin zaten ruyamin anlami nedir simdiden teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada falcı görmek

arifselim
Merhaba. Eskiden kalan anılar ve hatırların hala silinmediğine ve hala geçmişin izlerini taşıdığına işaret olarak kabul edilir. Bilinçaltı olan bu tür rüyalara özel bir yorum yapmıyoruz. Allah’a havale ederek hayırlısını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
İyi günler bn dün gece bı rüya gördüm ve neyi işaret ettigini öğrenmek istiyorum. Rüyamda eski sevgilimle mesajlasiyorduk ama kötü bı şekilde değil gayet iyi bı şekildeydi. Daha sonra buluşma tarihi alıyorum. 21 cuma günü yaziyodu. Çok mutlu oluyodum.

Okudunuz mu?  Rüyada Falcı görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Hayırlı günler. Görülen rüya nasihatle alakalıdır. Annenizden özel hayatınızla ilgili olarak öğütler alıp onu dinleyeceğiniz ve hayatınızda uygulayacağınızı gösterir.


Fuat
Rüyamda annem kız arkadaşıma mesaj atmış nasıl böle bir şey yaparsın nasıl başkasıyla olursun hiç mi sevmedin Fuat’ı diye ama tabi bu sadece bir his mesajı görmedim öle hissettim rüyamda gelen cevap net bir şekilde ahahahhaa hayata devam : ) yazmış 3 ay oldu ayrılalı 26 yasındayım 3 ayda gördüğüm rüyayı bu yaşıma kadar bu sıklıkla görmedim bu 7-8 rüyam hepsinin tabirleri de çok güzel okuduğumda ağlatan Allah’a sığındıran her şeyin en doğrusunu rabbim bilir ama bu rüyanında bir anlamı olmalı

Okudunuz mu?  Rüyada erkek eli tutmak

Tohat
Hayırlı günler. Geçmişe dair bazı konularda aklına takılmış olan ve çözümlemediğin bu nedenle hala aklını kurcalayan bazı düşünceler taşıdığına, bunları kimseyle paylaşamadığına, düşünüp durduğuna ve bunun seni rahatsız ettiğine delalet eden bir rüyadır. Allah en iyisini bilendir tabi.


rüyada eski sevgiliyle mesajlaşmak, rüyada eski sevgiliyle mesajlasmak, rüyada eski sevgili ile mesajlaşmak

Bu kategoride yer alan Rüyada Eşinin Başkasıyla Evli Olduğunu Görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada eski sevgiliyle mesajlaşmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.