Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:14
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Kese görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Kese görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
KESE

Rüyada görülen kese, insanın bedenidir. Bundan dolayı boş kese görmek, sahibinin öleceğine yorumlanır.

Bir kimse rüyada belinde bir kese görse, o kimsenin hayatında istifade ettiği bir ilmin kendisinde bulunmasına yorumlanır. Eğer kesenin içindeki paralar sağlam ise, o ilim de doğru ve dürüst bir ilimdir. Eğer paralar kırık ve yırtık iseler, o kimse ilim öğrenirse de tekrar ders almaya ihtiyaç duyar.

Okudunuz mu?  Rüyada Kadın görmek (İmam Nablusi)

Kese, sahibinin sırrıdır. Bundan dolayı keseyi baş aşağı çevirip içinde bulunan paraları döken kimsenin sırları, açığa çıkar. Söküldüğünü ve içinde bulunan paraların düştüğünü görse, kese o kimsenin bedeni, malı da onun ruhu mesabesinde olduğundan ölümüne yorumlanır.

Rüyada kese görmek hayır ve menfaat ve eşle de yorumlanır. Kesede altın ve gümüş akçe görmek nimet ve hayra; kesenin boş olduğunu görmek iflasa; bir rivayete göre, ecelin yaklaşmış olmasına; kesesini baş aşağı çevirip içindekileri boşalttığını görmek, yakında öleceğine delalet eder. Kesesinin yırtılmış görenin sırrı açıklanır. Kesesinin yırtığını diktiğini gören, sırrını saklar. Kesesini mühürlediğini gören, yalan söylediğini inkar eder. Kesesini karısına veya kocasına verdiğini görenin kalbi başka biriyle meşgul olur. Kesesinde yabancı paraların bulunduğunu gören, dünya işleriyle meşgul olur. O paraların kesesinden döküldüğünü görmek, kalbinden kötü düşüncelerin silindiğine işarettir. İçinde para olan kesesinin kaybolduğunu gören, başkasına nasihat eder ve sözü boşa

Okudunuz mu?  Rüyada Kulak Çınlaması görmek (İmam Nablusi)

gider. Boş kesesini kaybeden yalan söyler. Kesesinde bir kurt olduğunu görmek, birinin kendisine hıyanetine yahut ecelin yaklaşmış olduğuna delildir.


Cevap: Rüyada Kese görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada kese görmek maddi açıdan çok güçlü olacağınıza ve en üst seviyelere kadar çıkacağınıza ve içinizde yaşatacağı nız sevinçlerin ize ve üzüntülerini zin bir arada olacağına işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Kaşık görmek (İmam Nablusi)

rüyada kese gormek imam nablusi, Rüyada ranza

Bu kategoride yer alan Rüyada Kıskançlık görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Kese görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.