Anasayfa
28 Aralık 2023, 14:20
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Köpek görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Köpek görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
KÖPEK

Rüyada köpek görmek günah işlemekte cesaretli, zevk ve sefaya düşkün bir kimseye işarettir. Bir kimse rüyada kendisini bir köpek ısırdığını veya tırmaladığını görse, o kimseye hissettiği acı kadar düşmanından bir zarar erişir.

Dişi köpek, inatçı ve kötü bir aileden kadındır. Köpek yavrusu, sevimli bir çocuktur. Eğer köpek beyaz olursa, o çocuk mümindir. Siyah olursa, ailenin büyüğü olur.

Köpek zevk ve sefaya düşkün bir kimsedir. Rüyada çoban köpeğine sahip olmak, rüya sahibinin bir mülkten elde edeceği menfaata işarettir. Ev köpeği, düşmandır.

Köpeklerle beraber havladığını gören kimse, arzusuna erişir. Köpekleri öldürdüğünü gören kimse, düşmanına galip gelir.

Bir kimse rüyada av köpeklerinin ava çıktıklarını görse, bu rüya bütün insanlar hakkında hayırlıdır.

Av köpeklerinin avdan döndüklerini veya şehre girdiklerini görmek, işsizliği işarettir.

Bir kimse kendisinin köpeğe dönüştüğünü görse, Allah (C.C) o kimseye büyük bir ilim öğretim ve kibirlenmesinden dolayı, Allah elinden ilmini alır.

Rüyada köpek eti yediğini gören kimse, düşmanına galip gelir ve düşmanından eline mal geçer.

Köpek bekçiye ve biat sahibi bir kimseye yorumlanır.

Köpekler güvenlik kuvvetlerinin çocuk ve yardımcılarıdır.

Rüyada görülen köpek, zayıf bir düşman ve cimri bir adamdır.

Bir köpeğin ürüdüğünü gören kimse, cibiliyetsiz bir adamdan hoşlanmayacağı bir söz işitir. Köpeğin sizden kaçtığını görmek, düşmanı yenmeye yorulur.

Köpeğin ağzından üstünüze bulaşan salya, hakkınızda çıkan sözlere üzülmektir. Siyah bir köpeğin uluması, hastalığı ifade eder.

Köpek öldürmek, düşmanı yenmeye işarettir.

Bir ev köpeği olduğunu ve bahçesinde veya caddede gezdirdiğini görmek, o kimsenin keyfine düşkün ve merhametli bir kişi olduğuna delalet eder. Av köpeği beslen kimse, gösterişi seven bir kişi olarak tanımlanır. Sokakta sürü halinde havlayarak giden köpekleri gören, içinde beslediği bütün isteklerine kavuşur.

Rüy asında kendisinin birdenbire bir köpek olduğunu görmek, onun başkalarına karşı pek kibirli ve pek mağrur davrandığına işarettir. Evvelce köpek olduğu halde, birdenbire insan olduğunu görmek, tövbe ve istiğfar etmeye ve Allah’ın yasakladığı herşeyden el etek çekmesi gerektiğine işaret eder. Rüyada bir köpeği keserek, onun etini yediğini gören kimse, düşmanından üstün olur, fakat eline haram mal geçer. Süs köpeği beslemek, eşiyle arasının iyi olmadığına işarettir.

Rüyasında bir süs köpeğini kucağında taşıdığını görmek, eşine ihanet ettiğine delalet eder. Rüyasında köpek sütü içtiğini görmek, azılı bir düşmanı olduğuna ve ondan çekindiğine delalet eder. Köpeğini tasmasından tutarak, sürüklercesine çekip götürdüğünü görmek, kendisine yardım için bazı kişilerin başvuracağına işarettir.


Cevap: Rüyada Köpek görmek (İmam Nablusi)

Hoca
Bir amca rüyasında köpekler görmüş bana tabirini sormuştu ama tabirini bulamadım.
Rüyasında bir sürü köpeğin üzerine geldiğini görmüş kendiside onları kovalamış ciddi yormuş:)
hadi tabir edin bakalım:)

Okudunuz mu?  Rüyada Lahana görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada Köpek görmek (İmam Nablusi)

Desert Rose
< hadi tabir edin bakalım🙂 >

< Rüyada görülen köpek, zayıf bir düşman ve cimri bir adamdır
. >


hocam imam Nablusi köpek için zayıf ve cimri düşman demiş
köpeğin kaçtığını görmek düşmanını yenmeye yorumlamış
burada çoğul eki olduğuna göre bunları birleştirirsek
amca hem zayıf hemde ve cimri olan düşmanlarını (adamları) yenmiş oluyor=)
Rabbim hayırlara çıkarsın,imam Nablusinin yorumlarına
ne kadar itibar etsekte herşeyin iyisini O'(c.c)bilir


Cevap: Rüyada Köpek görmek (İmam Nablusi)

oLimpoSsS
Benim rüyamda bir sürü köpek toplanmış fakat öylece duruyolardı birtanesi sadece bana bakıyordu acaba anlamı nedir ?


karınca
Benim de geçende gördüğüm rüyada, evden dışarı bakıyorum koyu kahve tüylü çoban köpeği gibi köpekler yan yana durmuştu ilginç olan ise bu köpekler sırtlarında 1 veya 2 tane daha köpek taşıyorlardı sanki yavruları gibiydiler ama anlayamadım bir yoruma da varamadım fikri olan var mıdır acaba?


Şema
islama göre rüyada köpek görmek
imam nablusi rüya tabirleri köpek görmek

RÜYADA AV KÖPEĞİ:
Girişimde bulunacağınız işlerde başarıya ulaşacağınıza ve hayallerinizi gerçekleştireceğinize habercidir.


Kayıtsız Üye
S.a. ben rüyamda sevdiğim adamla yürüyorum. O sürekli peşimden geliyor bir adım geriden. Benimle konuşuyor. Bej renkli bir köpeğin yanından geçiyoruz köpekle göz göze geliyorum. Ama köpek ne havlıyor nede kımıldıyor öylece duruyor ben sürekli yürüyorum ve sevdiğim daha doğrusu eski sevgilim de benimle yürüyüp konuşuyor. Ben buna benzer rüyayı sıklıkla görüyorum. Ayrılmadan önceden beri. Hep onunla yolda yürüyüp konuşuyoruz. Nişan arifesindeyken ayrıldık. Yorumlarsanız sevinirim teşekkürler


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya iki manada yorumlanabilir. Birincisi senin için geçmişte yaptığın bazı hataları unutmadığına ve hala etkisinde yaşadığına işarettir. Bir diğer anlamı ise rüya sahibi için yeni bir birliktelik anlamına gelir. Kişinin yeni bir aşka adım atacağına delalet eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
selamun aleyküm efendim ben rüyamda bir süs köpeği gördüm sanırım teyzeme ait bir köpekti önce korktum ondan daha sonra kucagıma verdiler asiri güzel yüzlü bir köpekti daha dogrusu yüzü bebek gibiydi bebek yüzlü bir köpek gibi bisey gördüm nedir acaba bunun anlamı


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya akraba ve yakınlardan gelecek olan desteğe alamet eder. Genellikle insanın içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmak için çareler aradığına tabir edilmiştir. Daima Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm
Rüyamda siyah beyaz alalı kurt benzeri bir köpek var ve bu köpek beni çok seviyor. Git diyim gidiyor. Gel diyim geliyor. Sonra bir evin kapısından gireceğiz, büyük bir ev zira kapısı amerikan tarzı 3 metreye 5 metre demir ızgaralı bir kapı. Kapının ardından bir köpek beliriyor. Kahverengi bir buldog. kapının ardından çıkıyor ben korkuyorum, kendi köpeğimde o sırada oyuna dalmış uzaklaşmış çağırıyorum gelmiyor ama buldogda bana ilişmiyor, gidiyor yanımdan geçip.

Okudunuz mu?  Rüyada Katil görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Gören kimsenin durumuna göre yorumlanır. Kadın için evi koruyan ve kollayan bir erkeğe, erkek içinse evine ve eşine sadık olan hanımına işarettir. Köpeği kendisine yakın görmek hayırlıdır. Ancak saldıran, ısıran ve sinsi sinsi yaklaşan köpek gizli bir düşmana tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
merhabalar.
Rüyamda arabamla giderken gideceğim güzergahta 2 bay aldım sonra içime giren bir kuşku sıkıntı kapladı, biraz ilerledikten sonra niyetimi değiştirerek benim yolum bu taraftan diyerek onları yolda bıraktım, onlarda orda indikten sonra bir köpek gördüm köpek küçük birazda sevimliydi ben yoluma koyulacakken köpekte peşimden gelmek istedi ben çekiniyordum biraz korkuyordum köpekten, o arada arabamdan inen iki adam korkma bir şey olmaz bu köpek sana zarar vermez bir kaç parçada et vardı bende poşette, ama tam hatırlamıyorum sanırım o iki adam bana dediği biraz et ver sana zararı omaz faydası olur sonra ben ona biraz et bıraktım köpeğin bakışları davranışları iyiydi sonrasını tam hatırlamasam da sanki yoluma koyuldum.. sonrasını tam olarak hatırlamıyorum… değerli yorumunuz için şimdiden teşekkür ederim.


arifselim
Merhabalar. Sana düşman olan yada zarar vermek isteyen birisinin şerrinden başkalarının yardım ve desteği ile Allah’ın izniyle kurtulacağına işaret eder. Bu açıdan hayırlı manada tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm. Rüyamda iki siyah köpek vardı biri sakindi ama diğer köpek bana havlıyordu ve saldırmaya çalışıyordu ben de korkup:”Allah’ım bana yardım et” dedim annem geldi ben de hemen ona sarıldım.


arifselim
Aleykum selam. Rüyada siyah köpeğin saldırması iyi değildir ve işlerin bozulmasına, birilerinin kötülüğü ile karşılaşmasına ve bolluk ile bereketi kaybederek çok zor bir döneme gireceğine alamet olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
1 yıl önce bir kız beni seviyordu ve baya peşimden koştu hayır dedim daha sonra ben gidince bu reddetti. Aradan 8ay geçti ama ben hala seviyorum o sevdiğimi bilmiyor daima göz göze geliyoruz rüyamda bu kız elimde siyah beyaz saldırgan bir köpekle benim yanıma geldi ve ipi nasıl tutmam gerektiğini söyledi ve gülümseyerek korkuyor musun dedi köpekde daima üstüme geliyordu ne olabilir acaba lütfen yorumlar mısınız


arifselim
Siyah köpek görmek iyi değildir. İnsana düşman olan ve zarar vermek isteyen bir kimsenin varlığı manasındadır. Diğer ayrıntıları ise tabir edemeyiz. Allah’a havale ederek hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda köydeyim siyah bir köpeğin tasması elimde uzun bir tasma. Köpek kızarak koşuyor bir şey oluyor ben onun tasmasını kısaltarak yanıma alıyorum ve seviyorum o da beni seviyor. Sonra tasmasını çıkarıp bahçeye atıyorum o da yanımda duruyor. Köyden ölen bir amcayı görüyorum bana bakıp gülümsüyor.

Okudunuz mu?  Rüyada Kaşar Peyniri görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Rüyada görülen siyah köpek yabancı kimselerle yorumlanır. Kendisine yakın duran ama aslında yabancı olan ve onlardan yana gelecek olan sıkıntılar manasında tabir edilir. Genel olarak ancak bu kadar yorumlayabiliriz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar hocam ben bekar bir kızım rüyamda bir erkekle tartışıyorum(erkeği tanımıyorum) sonra bu kişi birden köpeğe dönüşüyor bana havlıyor köpek bağlı bende ondan korkmuyorum bende ona bağırıyorum bür şeyler fırlatıyorum bir sonraki gün dağın başında bir evdeyim dışarıda köpek var köpeğin rengini hatırlamıyorum ama beyaz yada siyah değil büyük bir köpek bana havlıyor yine baya bu sefer bağlı sonra ben gidiyorum seviyorum kafasından sonra uysallaşıyor bildiğin evcil sadık beni koruyan bir köpek oluyor bunun anlamı nedir


arifselim
Merhaba. Rüya sahibinin çevresi tarafından sevileceğine takdir edileceğine ve daima iyi yönleri ile anılacağına işaret olarak tabir edilir. Sende Allah’tan hayırlısını dilemelisin ve bu yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba,
Rüyamda lokanta gibi bir yerdeyim eşimle birlikte ben masa üzeri gibi bir yerde oturuyorum eşim de kapının karşısında ve ayakta duruyor. Kapının önünde birden açık renkli pitbull gibi bir Köpek belirip içeri giriyor eşim kıpırdama saldırırsa bir şey yapamam diyor Köpek bana uzaktan bakıp eşimin ayaklarının dibinde dolanırken bu sefer içeri yine açık renkli fakat daha çirkin ve büyük bir Köpek giriyor ve direk gelip benim elimi kokluyor ve bu sırada ben köpeğin dişlerini elimde hissediyorum sonra büyük Köpek gidip bebeğimin yatağına yatıp uyuyor. Yatağın içinde bebeğimin emzik vs eşyalarını almasını söylüyorum eşime fakat Köpek saldırır diye onları da almıyor ve biz öyle çıkıp gidiyoruz lokantadan


Tohat
Merhaba. Köpeğin görülmesi pek hayırlı olduğu söylenemez. Köpek bir düşmana işaret ederken açık renkli olması ise sizi çekemeyen aynı zamanda size karşı merhamet taşıyıp size kıyamayan birini işaret eder. Yine de bizden iyi Allah bilir.


BlackPearlXV

NOT-1: Normalde benim size anlattığım ev gerçek hayatta yok. Ama rüyamda benim anlattığım ev ise oradaydı. Tek katlıydı.

NOT-2: Yaşar abi ise dedemin eski arkadaşı ve uzun zamandır görüşmüyorlar. Açıkçası onu rüyamda gördüğümde ben de şaşırdım. Görüşmüyorlardan kastım, konuşmuyorlar yani küs olabilirler.

(Sizce bu rüya ne anlama geliyor olabilir. Açıklarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.)


Tohat
Ve aleyküm selam. Çevrenizdeki insanların niyetleri ve sizin onlara karşı olan tutum ve niyetiniz ile alakalı olan bir rüyadır. Rüyanızda sahiplenme duygunun ön planda olduğunu ve onları kaybetmemek için iyi niyetiniz ile yaklaşmanıza rağmen onların bunu hakketmeyecek düşünce ve niyetlere sahip olup sizin yaklaşımlarınıza layık olmadıklarına delalet eder. Bunları gözden geçirmeniz ve belki de elekten geçirmeniz gerektiği yönünde bir işarete sahiptir. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kumbara görmek (İmam Nablusi)

BlackPearlXV

(Sizce bu rüya ne anlama geliyor olabilir? Açıklarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.)


Tohat
Ve aleyküm selam. Karakterinizi yansıtan bir rüyadır. Olayları ve kişileri sorumluluğunu taşıdığınız konularda yönlendirme konusundaki maharetinizin kuvvetli olduğunu, yönetebilme kabiliyetine sahip olduğunuzdan dolayı ele aldığınız ve sorumluluğunu taşıdığınız konularda zorluk çekmeden halletmeye çalışmanız sizi hemen sonuca ulaştırmaktadır.
Ayrıca gördüğünüz köpekler düşman ile de tabir edilmektedir. Bu düşmanlar sizin bazı meselelerde rakibiniz olarak görünebilir. Bunları alt edebilecek güce sahip bir yeteneğiniz söz konusudur. Köpek görmek bir çok şekilde tabir edilse de köpeklere yaklaşma tarzınız gerçek hayatta insanlara olan yaklayış tarzınızı sembolize eder. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır elbette.


Kayıtsız Üye
Merhaba
Ruyamda annem bir köpeği tenekenin içine koydu sonra elinde bir pompali tüfek var bu tüfekle tenekenin içine bes alti sefer ates etti bende kapıyı actım yardim etmeye çalışıyorum
Sonra annem tenekenin başına gelip baktı altı yedi sefer daha köpeğin basına ates etti bana dönüp simdi öldü asıl simdi öldü dedi
Bende ona eldiven verdim tenekeyle beraber çöpe at anne diyorum
Cok merak ettim yorum yaparsanız çok sevinirim şimdiden Allah razı olsun
Lütfen cevabınızı bekliyorum


Tohat
Merhaba. Etrafınızdaki insanların davranışlarından olumsuz yönde etkilenip duygusal anlamda kötü bir duruma düşeceğinize delalet ettiği gibi bazı mutsuzluk ve sorumluluğunuzu başkalarının üzerine atmaya çalıştığınıza da işaret eder. En doğrusunu bilen bir tek Allahtır elbette.


SryyGngrn
Selamun Aleyküm.
Rüyada bir köpeğin evin damına kapı açıkken çıkıp ve daha sonra inecek yeri olmadığından dolayı inemeyen köpek uzun zaman damda kalmış.
Orada bulunan bir zehri yiyerek zehirlenip yürüyemeyip Can çekişir gibiydi.
Yanımızda bulunan bir abimiz daha fazla acı çekmesini istemeyerek köpeğin kafasına silah sıkıyor o anı görmemek için aşağı koşuyorum.
Ölen köpeğin cesedini çuval içinde atmam için bana veriyor, çuvalın altı kanlı bir vaziyette götürüyorum.
Fakat Atıp atmadığımı hatırlayamıyorum.
ALLAH RAZI OLSUN.


arifselim
Aleykum selam. Allah’ın izniyle çok hayırlı rüyalardandır. Sana zarar vermek isteyen bir kişinin kötülüğünden kurtulmaya, onu atlatmaya ve şerrinin senden uzaklaşacağına işaret eder. Köpeğin ölmesi genellikle iyi ve hayırlı olarak tabir edilmiştir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


islambirligi
Selamünaleyküm Mumsema,
Öncelikle rüyada tüm gördüklerimi anlatmak isterim.

Rüyamda,şu anki akrabamizin evindeydik ancak binanın içi ve ev oldukça genişlemiş ve çok güzelleşmişti. Babamdan kredi kartını alarak binanın içinde bulunan küçük market gibi bir yere indim. Bir meyve suyu ve bir şey daha aldım (hatırlamıyorum) orası da camlı bir yerdi ve dışarıda pitbull olduğunu düşündüğüm 2-3 köpek gördüm.

Okudunuz mu?  Rüyada Lağım görmek (İmam Nablusi)

Köpekler camın hemen dışarısındaydı ve dert etmezken,bir tane köpek kapı arasından içeri girecekken oradan kaçtım. Kaçarken kredi kartını yere düşürdüm. Bir tane 17-18 yaşındaki abi,içeri girerek kartımı verdi. Kendisine teşekkür ederek eve geri çıktım. Pencereden köpekleri izledim. Ev kapısını açıp aşağıdaki köpekleri izledim, bina içine girmişler.Bir kedi içeri girecekken ev kapısını kapattım. Daha sonra bir köpek eve girdi (kapıyı kırarak) ve odanın kapısını kapattım. Orayı da kırdı ve uzaklaştı. Uzaktan tükürmeye başladı ve Son ….. diyerek üstüme saldırdı ve uyandım. Bu ne anlama gelir?
(Ayrıca rüyada babamı,ninemi ve annemi de gördüm)
(Son …. derken …. kelimesini hatırlamıyorum.)


arifselim
Aleykum selam. Maalesef bu rüya iyi olarak yorumlanmaz. Rüya sahibini çekemeyen ve ona zarar vermek isteyen bazı kişilerden sıkıntı görmesine ve canını sıkacak gelişmeler yaşayacağına işaret olarak yorumlanır. Yinede bu sonuçta sadece bir rüyadır ve hayırlısını dilemek en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Serapnur
İyi akşamlar hocam ben rüyamda bilmediğim bir evdeyim birinin çok güzel bir sepeti vardı sepetin içinde bir tane yılan, yavru köpek ve yavru kedi vardı çok tatliydilar.bir odaya girdim hemen kapsıni kilitlediledim sepetide yanıma aldım sonra duş aldım guzellesmeye çalışıyorum hazırlanıp sepetteki hayvanları çıkarıp onları severken fotoğraf cekecektim.bu arada sepetin içinde gül yaprakları çok tatlı renkli pamuk larda vardı onlari da çıkarıp etrafa bıraktım bende hayvanları yanıma alıp tam foto cekecektim ki elektrik gitti.korkmaya başladım hep kopekten korktum karanlıkta birde yilandan tedirgin oldum ama telefonumun ışığıyla baktım yılan buzdolabının altinda sakince duruyor zaten ondan korkmuyordum sadece tedirgin olmuştum.birde yavru kediyi gördüm bir tane ölü arı görmüş onu yiyordu ama köpeği görmedim.rüyanın hayır ile yorumlar misiniz Allah razı olsun.


arifselim
Hayırlı günler. Böyle bir rüyanın isabetli bir tabiri için gören kimsenin durumuna bakılarak tabir edilmesi uygun olur. Genellikle gerçek hayatta da tedirgin olmaya, beklenmedik gelişmelere ve kafasını sürekli meşgul edecek olaylara işaret olarak yorumlanır. Allah’tan hayırlısını dileyin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda gündüz pencereden dışarıyı izliyordum.sonra evin önüne indim.o sırada büyük alaca bir köpek bana doğru hircinca koşmaya başladı.bende korkudan dışarda olan kulübe gibi bir yere girdim.kapisini kotulemek istedim ama kilitleyemedim.bendw kapıyı elimle bütün kuvvetimle köpek acamasin diye itmeye başladım.sonra köpeğin kapıyı açmaya gücü yetmedi.sonra köpek kapının önünde benim çıkmamı bekledi.bende cesaretimi toplayıp dışarı çıktım.kopek hala kapının önünde bekliyor.bana zarar vermesin diye zincirle bağlanmış.o yüzden bana doğru gelmek istiyor zincirli olduğundan gelmiyordu


arifselim
Rüyada sana bu şekilde köpeğin saldırması, korkman ve ürkmen gerçek hayatta da sana zarar vermek isteyen ve bunu gerçekleştirmek için fırsat kollayan birinin varlığına işaret olarak yorumlanır. Elbette daha isabetli bir yorum için sana özel yorumlanması icap eder. Allah’tan rüyanın hayrını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada La İlahe İllAllah görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamunaleyküm. Rüyamda eşim Hasanın bıçakla köpeğin kafasını kestiğini gördüm. Ne yapıyorsun, nasıl Böyle bir şey yaparsın dedim. O da çok yaramaz kesmem gerekiyor deyip kesti. Bende, sen çok canisin sana inanamıyorum dedim; orda rüya bitti. Yorumlarsanız çok memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim.


Tohat
Ve aleyküm selam. Varsa bir düşmanını, seni çekemeyenleri yeneceksin. Ya da bu rüyan nefsini dizginleyip sana zarar verecek şeylerden uzak durmaya çalışacaksın. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allahtır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm geçen günü rüya gördüm aklımda kaldı. Bir sokaktayım çocuklarımla beraber etrafımızı kalabalık saldırgan köpekler oluyor sonra çocuklarım ve kendim için endişelendim korktum birden beyaz bir köpek oluyor yanımda sonra onları kovalıyor sonra bana bakıp gözlerimiz konuştu artık güvendesin diye sonra o kalabalık köpekler uzaktan bakıyorlar yaklaşmıyorlardı şimdiden teşekkür ederim


arifselim
Aleykum selam. Böyle bir rüya gören kişinin durumuna bakılarak tabir edilirse daha isabetli olurdu. Rüya sahibine zarar vermek isteyen kötü niyetli kimselerin uzaklaşmasına vesile olacak birinin varlığına tabir edilir. Yinede Allah’tan hayırlısını dileyin bu en doğrusu olur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
merhaba, rüyamda kardeşim ve eşi ve ben mutfaktaydık, pişmiş et yiyorduk, bahçede 3 köpek gördüm, birinin hali perişandı, dışarı çıkıp, 3 gözlü toprak bir kap içinde su vermek istedim, su çamurluydu, vermek istemedim ama köpek hararetle içti, tekrar temiz su doldurdum, susuzlugu geçtiginden içmedi (uzun zamandır rüyamda üçlü şeyer görüyorum, 3 adam, üç bakraç, üç nesne gibi)


arifselim
Merhaba. Rüya sahibinin helale önem veren, kazancına dikkat eden ve manevi hayatına çeki düzen veren kimse anlamındadır. Ayrıca ayırım gözetmeden yardım etmeyi seven bir kişiliğe sahip olmak manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda ailemle evimize gidiyoruz.yolun önüne iki tane büyük tümsek şeklinde hayvan yemi gibi birşeyle kapatmışlar ve kâr ve buzla üzeri örtülü. Aşağı doğru kayınca yola çıkabiliriz ama ordada siyah iki büyük pitbul kopek var.ben onların oradan geçersek bizi görürler ve parçalarlar diyorum.esimle bir ağacın dallarına tutunup tumseğin üzerine zorda olsa çıkıyoruz ve tümseği yıkıyoruzki bizden sonrakiler rahatca yola geçsinler.sonra yokuş aşağı eve giderken mevsim ilkbahar oluyor yaşadığımız şehir yemyeşil çok güzel bir yer oluyor hayranlıkla şehre bakıyoruz .(iş yeriyle ilgili uzun süredir bazı sıkıntılar yaşadığım için biraz daha sabredip uygun zamanda eşimle tayin isteme kararı almıştık)

Okudunuz mu?  Rüyada Kadayıf görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Kendini bir çıkmazın içinde hissediyor olsan da sana yakın olan, derdini dert edinen, sıkıntını göğüsleyen ve yanında olmaya çalışan güçlü, kuvvetli bir dostun işaretçisi olduğu gibi bu sıkıntılı dönemin kışın ardından açan bahar gibi sorunlarının halledileceğini gösterir. Allah yar ve yardımcınız olsun. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.


Baybro
Selamün aleyküm , rüyamda gece vakti bir açık alanda oturuyoruz kardeşimle . Yanımızda hafif tepelik bir yerde apartman var ve oradan köpekler iniyordu.3-5 kadar . Birisiyle aramızda mesafe daraldı ,Rengi birinin beyaz gri karışımı ,köpeklerde büyükçeydi. Rüyada bizde hemen savunma moduna geçiyorduk. Rüyami yorumlasanız sevinirim. Hayırlı günler.


arifselim
Aleykum selam. Sizi çekemeyen ve size kötülük etmek isteyen kimselerin varlığına işaret eder. Maddi manevi zararlara uğramaya ve başarılarınızı çekemeyen kimseler olduğuna tabir edilir. Kendinize bu şekilde bir ders çıkarabilirsiniz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
SelamünAleyküm Hocam
Rüyamda beyaz bir köpek duvarın dibinde ağlıyordu. Beyaz bir tavşan ise ağzında bir yiyecekle gidiyordu. Sonra ablam geldi ve tavşanın ağzında ki yiyeceği alıp ağlayan köpeğe verdi. O tavşanın nasibiydi neden onu köpeğe verdin diye sordum. Köpeğin aç olmadığını sadece susadığı için ağladığını anlatmaya çalıştım. Ablam da beni çok ağlıyordu o yüzden verdim hem tavşan tekrar bulur diyerek ikna etmeğe çalışıyordu.


Tohat
Ve aleyküm selam. İş hayatında ortaya koyacağın projelerden başarılar elde etmen seni çekemeyenlerin kem gözlerine maruz kalabilirsin. Bu kimselere rağmen gölge düşmeyecek olan zaferlerin ile onları yenilgiye uğratabileceksin. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Nurbeyza
Selamun aleyküm bir çok köpek gördüm sessizce biraz uzaktan gelip gittiklerini görüyorum

Bir anda bir köpekten korkuyorum çünkü yüzünü bana dönmüş
Hemen eşim bir anda beliriyor koluma girmiş olarak köpekle benim arama girmiş oluyor

Yabancı bir evdeyim
Bir yerlerden belki köpek çıkabilir diye korkuyorum
Bir yandanda lavabo arıyorum

Bu üçü aynı rüyada
Ama farklı kesitlerde görülmüş oldu
Birbiri peşi sıra değil
Köpeklerin hepsi faklı renklerdeler

Yorumlarsanız sevinirim


Tohat
Ve aleyküm selam. Çevrenden olup sana güç gösterisinde bulunan ve senin de ondan herhangi bir sebepten ötürü çekindiğin bir kimseye veya niyeti kötü olan kimselerin senin için kurdukları tuzağa işaret etmekte olup buna karşı dikkatli ve önceden haberdar olman için gösterilmiş bir rüyadır. Allah doğrusunu bilendir elbette.


Deniz1111
Selam aleyküm rüyamda siyah bir köpek gördüm yan tarafımda da sağıma kalıyor rüyamda uzun bir zincir demir den paslıydı biraz galiba zincir açıktı yalnız kilidi bu köpek de zincirinden kurtulmuş bana doğru koşarak geldi yanıma kadar bu siyah köpek büyük ve yapılı bir şey ama bana saldırmadı baktı baktı gitti cevaplarsanız sevinirim hayırlı günler

Okudunuz mu?  Rüyada Kovmak görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Senin ilgi alakan olmayan ve belki de tanımadığın kimselerin sana karşı duydukları art niyete ve senin için düşündükleri kötü düşüncelere delalet eder. Uygulamaya koymak istedikleri düşünceleri olsa bile sana hiç bir şekilde zarar vermeyeceklerine, onlardan zarar görmeyeceğine delalet eder. Allah hakkıyla bilendir.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam.. öncelikle rüyamı cevaplarsanız çok sevinirim bayağı etkilendim çünkü..rüyamda sevdiğim kişinin siyah köpeği varmış köpek benim yanıma gelmiş ben ısıracak diye çok korkuyorum çok yakın çünkü ağzı koluma değecek gibi sevdiğim kişi de kapıdan bize bakıyor ben de sevdiğim kişinin beni köpekten kurtarmasını bekliyorum..köpek beni ısırmıyor ve sevdiğim kişi bir süre bizi izleyip beni kurtarmaya geliyor.. şimdiden Allah razı olsun.bakarsanız çok sevinirim


Tohat
Ve aleyküm selam. Siyah köpek senin bilmediğin, tanımadığın ya da tanıdığın halde sana karşı art niyet beslediklerini tahmin edemediğin kimselerin varlığına işarettir. Sevdiğin kimsenin seni kurtarması da bir konuda maddi ve manevi olarak düşeceğim zorlukta birinin seni desteklemesi, yardim etmesi anlamı taşır. Bu kişi secdiğin, ailen veya sevdiğin bir yakının olabilir.


Kayıtsız Üye
Hayırlı sabahlar.Rüyamda birine köpeğimi emanet etmişim(ama gerçekte köpeğim yok)ve ben evdeyken komşumuzun kızı elinde bir kağıtla bize gelir,o kağıdı köpeğimi emanet ettiğim kişi göndermiş ve kağıdı da açıp okumaya çalıştığım da da zorlandım yazısı iyi değilmiş bir yandan okumaya çalışıyorum bir yandan da yazıyı yazan arkadaşıma kızıyorum yazı yazmasını da bilmiyor diye.Kağıttada şunlar yazıyormuş köpeğin seni özledi bir şey yiyip içmiyor gel al köpeği gelmezsen bu köpek açlıktan ölecek diye yazıyormuş ve bu köpeğide ben çok severmişim çok uysal,sakin bir köpekmiş.Ben de diyorum ki işlerim bitmediki nasıl gideyim diye söylüyorum sonrasını hatırlamıyorum.
Eşimle ayrılma eşiğindeyiz onunla bir alakası olabilir mi?Allah rızası için yorumlarsanız sevinirim.


Tohat
Hayırlı günler. Bu rüya senin yakındadır ve bazı konularda kendine çeki düzen vermen gerekebileceği konusunda uyarı olabilir. Sorumluluklarının bilincinde olup bunları gerektiği gibi yapman, vaktinde yapman gerektiğine, huzurunu gözetmen fakat rahata kendini kaptırmayıp yapman gerekenlerin idrakinde olman gerektiğine işaret eder. Ayrıca husumetin olan kimselere karşı ve etrafındaki inşaları iyi analiz etmen hayrına olabileceğini göstermektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır


Kayıtsız Üye
rüyada eski sevdiğim adamla beni büyük beyaz bir köpek kovalıyordu biz binaya doğru koşup en son kata kadar çıktık ve kapıyı kapattık. telefonla birilerini çağırıp yardım istiyorduk köpek kapıya geldiğinde ikimiz kapıyı kapatmaya çalıştık ama köpek güçlüydü kapı açıldı ve aşağı doğru koştuk aşağı indiğimde köpek falan yoktu annemin yanında arkadaşı vardı. bana bir erkekle bir kadının aynı odada kalması haramdır dedi ve uyandım rüyamın yorumu nedir teşekkürler.


Tohat
Hayırlı günler. Fesatlık çıkartan, haset duyan, gıybet duyan ve ortalığı karıştıracak potansiyele sahip bir kişiye, bunun düşmanlığa varacak ölçüde hisler içerdiğine ve buna karşı temkinli olman gerektiğine yine günah ve harama dikkat ederek imani noktada kendini muhafaza etmen maneviyatını zedeleyecek yol ve davranışlardan uzak durman gerektiğine delalet etmektedir. Allah doğrusunu bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Karanlık görmek (İmam Nablusi)

ASLAN
Merhabalar rüyamda yürüyüş yaparken tanıdığım birini elinde birkaç zincirle köpekle bana seslendiğini görüyorum açıkta gezen bir köpeğin bana ait olup olmadığını soruyordu hayır dedim ve durmadan yürümeye devam ettim o açıkta olan köpeğin o adama yaklaştığını ve elindeki zincirli köpeklerle kavga etti ve ardında yanımda bir köpek belirdi konuştu benimle ve ben engelliyim neden beni sevmiyorsun dedi nasıl sevmem dedim yanağını okşadım ve birden bisikletin üzerinde bir insana dönüştü çamura saplanmış bisikleti çamurlu yolda ona yardım ederek yittim ve çıkmasını sağladım ve ardından iş yerime girdim bu şekilde yorumlarsanız sevinirim


Tohat
Merhabalar. Şahit olacağın ve şahit olup dahil olamadığın bir konu yüzünden vicdan azabı hissedecek ve kendini kötü hissettirecek bir olay yaşayabilirsin. İnsanların rüya sahibinde beğenmediği ve görmek istemediği bazı özelliklerin olduğuna rüya sahibinin bunlardan arınması sonucunda herkesin iyi ve güzel yönlerini anlatacağına, sevilip sayılan bir kimse olacağına delalet etmektedir. Allah en iyisini bilendir.


Kayıtsız Üye
Assalamu alaykum

(O kişi gerçek hayatımda olan birisidir)

Başkaların gözünden kötü huyluktan bıkmış bir insan oldum. Kime güveniceğimi şaşırıyorum. Sabrım inshaAllah sonsuzdur, yorumunuzla hayır la gelin

ALLAH RAZI OLSUN


Tohat
Ve aleyküm selam. İlk rüyanın tabiri. Sana hayatında, işlerinde sıkıntı verip maddi ve manevi olarak zorluk çıkaracağını düşündüğün kimselerden uzaklaşmak için elinden geleni yapacağına, onlardan uzaklaşarak kendini güvence altına alacağına ve sana hiç bir şekilde zararları dokunmayacağını göreceğine işaret etmektedir. İkinci rüyanın tabiri ise bilinç altı olabilir. Nitekim kedi görmek kötü zannedilen bir kişinin iyi niyetler de taşıyabileceği aşikar olduğu gibi insanlara duyulan güven, bundan dolayı konulan sınır, uzaklaşma gibi anlamlara gelmektedir. Allah en iyisini bilendir tabi.


Beyaztuz
hayırlı günler, rüyamda arabadayım kardeşimle. araba sarı otların içinde aynadan kendime bakıyorum.daha sonra karşıda krem renk köpek görüyoruz kardeşim köpeğe doğru gidiyor, köpeğin yanında adam var oturuyor. köpek daha sonra kardeşime gelirken ben önüne geçiyorum koruyorum, köpek beni ısırmaya çalışıyor ben bacağımı, kendimi çekiyorum. çok havlıyor, koşuyor. daha sonra yüzünü görmediğim kadın köpeğe bıçak saplıyor. köpek ortadan ikiye ayrılıyor kan oluyor her yer. rüyamın manası nedir teşekkürler.


Tohat
Hayırlı günler. Eğer köpeğin ısırmasıyla kan görülmüşse zarar görmeden sıkıntıyı atlatmana, kan görülmemişse bir yakının tarafından beklemediğin bir hareket görebileceğine bunun yanı sıra yine bir kimse tarafından seni bu sıkıntı içerisinden çekip alacağına delalet etmektedir. Hakkıyla yalnız Allah bilebilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Kafir görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selâmun Aleyküm. Rüyamda hava çok sisli zor görünüyor etraf. Evin orda koşuyorum ama çok hızlı koşuyorum bir bakıyorum ki yaklaşınca farkediyorum sisten dolayı köpek var. Köpek beni görüp kovalamaya başlıyor ben yine hizlica koşuyorum bisey yapamıyor bana. Eve giriyorum hemen. Evin önünde de tavuk ve civcileri var yem yiyorlar köpek onların yemine saldırıyor babam evden çıkıp kovalıyor köpeği. Burada aynı rüya içinde kuruyemişte gördüm. Hayrolsun inşaAllah


Tohat
Ve aleyküm selam. Bir mesele için karar vermekte zorluk çekmeye, belirsizlik ve çözümsüz kalan konulara bu durumun sende oluşturmuş olduğu karamsarlığa, bazı kimselerin iyiliğini istemediğine, haset içeren nazarlarıyla seni takip ettiklerine fakat bunun sonucu hayra çıkacağına feraha erişeceğine maddi manevi kazanımların olacağı gibi mutlu, sağlıklı, başarılı günlere doğru gidebileceğine işarettir. Hakkıyla bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm rüyamda yanımda koyu gri olgun bir köpek var dışarda da birçok köpek var siyah olan biri bana avlıyor ve içeri girmeye çalışıyor.Baya bir cebelleşiyoruz.Ben çok korkuyorum ve bahçenin kapısını kapatıp binaya doğru kaçıyorum bu sefer yatan bir köpek var bahçede hemen kalkıyor bana bakıyor o bana ilişmiyor.Ben de ona olumlu bir şekilde bakarak binaya giriyorum.Biiznillah tabirini yapabilir misiniz?..


Tohat
Ve aleyküm selam. Hem uzun süredir arzukayıp gerçekleşmesini istediklerinin bir bir gerçekleşmesine hem de sana herhangi zararları dokunmaya ak olan hasımlarının varlığına, bu hasımların etkisiz olduklarına fakat tedbiri elden bırakmamak gerektiğine işaret etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


Kayıtsız Üye
Rüyamdam kahverengi tüyü olmayan süsü köpeği gördüm bu köpeğin bana karşı önce havlaması vardı ben ona soruyorum neden bana karşı havlıyorsun diye soruyorum oda bana ayağını işaret ediyor ayağına bir şey batmıştır kıymık gibi Bende dedim canın acıyacak biliyorum ama bunu çekmem lazım dedim oda bana masumca uludu onu çekince canı acıdı ama biliyordu onun iyileşmesi yaptığımı ben onu çektikten sonra bu seferde yanımdan ayrılmadı nereye gitsem benimle geldi umarım. Rüyamın tabirini yaparsınız


Tohat
Hayırlı günler. Görülen süs köpeği kişinin hayatında var olan belli başlı sorunlar, sıkıntılar, dertler ve bazı olumsuzluklardır. Köpeğe yardım edilmesi ise var olan bu olumsuzlukları halletmeni yolunu bulmak, kara bulutları üstünden atmak ve ferahlaman manasında yorulur. Hakkıyla yalnız Allah bilebilir.


rüyada köpek görmek imam nablusi, rüyada köpek görmek islami, rüyada köpek görmek nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Kapı görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Köpek görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.