Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:35
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada yeşeren soğan görmek (anlamı nedir?)

Rüyada yeşeren soğan görmek (anlamı nedir?)

Kayıtsız Üye
gece yattigimda dua ettim uyudum bir rüya gördüm rüyamda sol avcumun içinde tam ortasinda bir anda yesermis sovan gördüm ve bu sovani kokunden soktum koku yani basi ayni samirsak gibi disliydi dali ise sovandi sovani soktumde biraz agridi kan gormedim avcumu actinde sadece ortasi kizarmis bir sekildeydi bunun cevabini verebilirmisiniz


Cevap: rüyada yeşeren soğan görmek (anlamı nedir?)

Desert Rose
Sözlük 1: Soğanı sadece görmek hayra, yemek ise şerre, gizli şeylerin açığa çıkmasına, Soğan mala, yeşil soğan meşakkatle kazanılan mala, Hastanın az soğan yemesi vefatına, çok yemesi iyileşmesine, Soğan soymak birine yaltaklık etmeye, Yolcunun soğan görmesi sıhhaat ve esenliğe, Sağanı köküyle birlikte çıkarmak akrabalardan gelecek sıkıntıya, Çok soğan, sağlıklı olmakla birlikte hüzne ve ayrılığa delalet eder.
Sözlük 2: Rüyada soğan yemek, şerre işarettir. Soğan yediğini gören kimse hasta ise, vefat eder. Yeşil soğan, meşakkatle kazanca, çok soğan, hüzün ve ayrılıkla beraber sağlamlığa işarettir. Rüyada kötü kokulu sebzeleri yediğini gören kimsenin gizli olan şeylerinin aşikareye çıkması ve ev halkı tarafından ona arz olan buğza işarettir.Kötü kokulu sebzelerden soyulup çıkarılan kabukları, zarara işarettir.Hasta kimse rüyasında az miktarda soğan yese ölür, çok yese hastalıktan iyileşir. Soğanı rüyada görüp yememek hayra, yemek ise şerre işarettir.Rüyasında soğan soyduğunu gören kimse birisine yaltaklık eder. Soğan maldır. Yolcu için soğan yolculukta sıhhat ve selamette olmasıdır.

Okudunuz mu?  Rüyada zina yapanları görmek

Sözlük 3: Rüyada soğan görülmesi; haram mala ve bir rivayete göre de kötü söze işaret eder. Rüyanızda pişmiş bir soğan yediğinizi görmeniz; eninde ve sonunda sizin günahlarınıza tövbe edeceğinize işaret eder.


Yorum: Rüyada yeşeren soğan görmek (anlamı nedir?)

Esraaaaa
Rüyamda annem kuru soğanı ortadan ikiye bölüyordu içi çürümüştü kayınvalidemle kızıyorlardı bana sebzeleri çürütme diye ne anlama geliyor soğan

Okudunuz mu?  Rüyada yüzük parmağının öpüldüğünü görmenin tabiri nedir?

Yorum: Rüyada yeşeren soğan görmek (anlamı nedir?)

arifselim
Üzüntü duyduğun bazı konularda yavaş yavaş düzeleceğine, henüz bazı şeyler için erken olduğuna ve sabırlı olman gerektiğine delalet eder. En doğrusunu elbette ancak Allah bilir.


dry60
rüyamda merdivenlerden aşağı doğru indim ama cıkış bulamadım tekrar merdivelerden cıktım.çıkışı buldum sonra bir cuval kurusoğan gördüm.sofra bezi serdim içinden bir adet aldım,soğanın birleşik bir parçası vardı ve yesermişti parçasını ayırdım yemedim sofra hazırlarken bitti ruyam .ne anlama gelir bu rüya?

Okudunuz mu?  Rüyada yerin yandığını görmek

arifselim
Merdiven inip çıkman senin kazancına veya iş hayatına işaret eder. Kuru soğan dünya malına, taze soğan alın teri ile kazanılan dünya malına işaret eder. Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda evdeki bazı şeylerin poşetlerde filizlendigini gördüm birisi sarımsaktı 4 ayrı şeydi ama sadece sarımsagı hatırlıyorum onları bahçeye ekeyim diye dışarı koydum ne demek acaba

Okudunuz mu?  Rüyada Zikir ve zikrullah Görmek Nedir?

arifselim
Bu rüya gören kişinin hayatının olumlu yönde değişeceğine işaret eder. Eskiden kalan fikir veya projelerinin işe yarayacağına ve işlerinin yoluna girerek mutlu olacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda sol diz kapağımin biraz üzerind e kökü misket büyüklüğünde boyu bir karışa yakın beyaz renkte soğan gördüm kökü etimin içindeydi çıkartırken uyandım saat 5 gibiydi bu ne anlama geliyor teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada Yatak Görmek (imam nablusi)

arifselim
Kendi alın terin ile çabalaman ve gayretin ile elde edeceğin mala işaret eder. Adeta kendini zorlarcasına çalışmak ve kazanmak anlamındadır. Bu rüya ayrıca mal ve bereket anlamında kabul edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hocam rüyamda bir komsunun evindeyim arkadaşlar namaz kılıyor bense oturmuş tesbih çekiyorum sonra bir abi gece namazını ihmal etmeyin dedi sonrasında ben komsunun bahçesine kuru soğan diktim toprağa komsuda kırmızı marul dikti anlamı nedir acaba


arifselim
Hem soğan hemde marol dikmek iyi ve hayırlıdır. Müjdeli haberler almaya ve çokça sevineceğine tabir edilir. Komşunun evinde namaz ve tesbihin görülmesi de aynı şekilde dileklerin kabulüne ve mutluluğa tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Vahşihayvan Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
S.a ben rüyamda bir yakınımızın eski oturdukları evine gidiyorum yakınımın bahcesinden giriş yaparken filizlenmiş toprağa dikilmiş soğanları gördüm yakınımın kızı bana bak orada poğaça soğanı var küçük olanlar poğaça soğanı dedi bakıp geçtim sonrada uyandım acaba yorumu nedir


arifselim
Aleykum selam. Doğrusu bu şekilde berrak olamayan ve gören kişi hakkında da hiç bir bilgi sahibi olmadan bunu yorumlamak yanlıştır. Sadece genel bir ifade ile zorluk çekmeye ve sevdikleri ile tartışmalar yaşamaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada yeni bir ev ve yeni bir mutfak görmek yorumu nedir

Kayıtsız Üye
SelamunAleyküm ben hayırlı bir iş evresindeyim yani evlilik için birisi ile görüşmekteyim arkadaşım benim niyetime bu durum için istihareye yattı ve rüyasında saksıda dikili olan yeşil soğanın bir yeden düşmesine rağmen kırılmadığını görmüş acaba bunun yorumu nedir bu kişi hakkıma hayırlımıdır değilmidir


Tohat
Ve aleyküm selam. Böyle ciddi bir mevzuyu sadece bir rüyaya bağlamak doğru değildir. Büyüklerle istişare edilir, çiftlerin birbirine uygunluğu araştırılır netice alınmazsa eğer kişi bir tek kendi için istihareye yatar ve içinde bir huzurla uyanmışsa hayırlı olduğu anlaşılır hakkıyla bilen bir tek Allahtır elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada ziyaretgah görmek

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm. Rüyamda ben ve ablam bahçede incir ağacından olmuş incirleri topluyoruz ablam bana veriyor sonra başımı kaldırıp bir bakıyorum ki ağaçta incir yerine kuru soğan görüyorum bir iki tane. Şaşırıyorum görünce.ama biz işimize devam ediyoruz.ruyam bu hayr olsun.yorumunuz için Allah razı olsun.


Tohat
Ve aleyküm selam. Maddi ve manevi olarak hem sizin hem de ailenizin olumlu şekilde etkilenebileceği huzur, yüksek gelir, güzel günlere işaret etmektedir. Küçük bir sağlık sorunu yaşama ihtimaliniz olduğuna fakat dikkat etmeniz ve sağlıklı beslenmeniz sayesinde bunu engelleyebileceğinize ya da kolayca aşabileceğinize işaret etmektedir. Doğrusunu en iyi Allah bilebilir.

Okudunuz mu?  Rüyada yüzü görünmeyen erkek görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba
Rüyamda eşim 1 demet taze(yeşil) soğan almış marketten yada alıcakmış yeşil soğanları görüyorum 1 demet çok güzel taze görünüyolar ama ben diyorum ki evde var yazık kötü olmaya başlamış onları yiyelim bitirelim sonra alalım diyorum buzdolaptan sebzelikten evdeki taze soğanları cıkarıyorum uçları biraz pörsümüş oraları temizleyip atıyorum geri kalanı yemek için yıkıyorum.
Teşekkürler


Tohat
Merhaba. Meşekatli bir hayata sahip olup kazancını da eline geçen geliri de imkanları da büyük bir emek ve çaba sarf etmen sonucunda elde etmeyi başaracağını gösterir. Dişini tırnağına takarak kendi çalışmalarını kendin yapacaksın. Hakkıyla bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Vekil Görmek (imam nablusi)

rüyada kuru soğanın yeşerdiğini görmek, rüyada filizlenmiş soğan görmek, rüyada yeşermiş soğan görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada yeni doğan bebeğin öldüğünü görmenin yorumu nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada yeşeren soğan görmek (anlamı nedir?) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.