Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:32
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada tabut görmek

Rüyada tabut görmek

Kayıtsız Üye
Önecelikle bütün mümin kardeşlerime şimdiden hayırlı cumalar..Rüyamda tabut gördüm..geceydi ve tabutun yanından geçmeye korkuyordum..ölümden değil ama tabuttan korkuyordum..ve sonra yolda yürürken bana köpek saldırdı,mücadele ettim tam ısıracaktı ki uyandım..uyandığımda sabah ezanı okunuyordu..acaba tüm bunlar ne anlama gelir..(sitedeki kardeşlerimizden Allah razı olsun)


Cevap: rüyada tabut görmek ne anlama gelir?

Desert Rose
Cenazenin arkasından gitmek : Cenazenin arkasından gittiğini gören kimse dini bozuk olur.
Tabut üzerinde olmak : Kendisini naaş ve tabut üzerinde gören kimsenin malı çok olur.
Tabuta binmek : Vali, tüccar, reis veya sanatkarın rüyada kendisini tabut üzerinde olduğu halde, yer üzerinde gezdiğini görmeleri gemiye binmelerine alamettir.
Tabuta konmak : Bir kimse kendisini cenaze ve tabut üzerine konulduğunu halbuki hiç kimsenin kendisini yüklenmediğini görse hapsedilir.
Tabuta konmak : Bir kimse kendisinin kaldırılıp tabut üzerine konulduğunu ve bir takım kimselerin onu omuzladıklarını görse, o kimseye yücelik ve saltanat isabet eder ve halkı kahrederek onların başlarına biner.
Cenazesini teşyi edenlerin miktarınca saltanatında itibarı olur.
Üzerine ağlandığım da görse, onun sonu güzel ve methe layık olur.
Ağlayan olmayıp zemmederlerse akıbeti iyi değildir.
Eğer üzerine hayırla dua edilirse akıbeti iyi olur.
Tabutu ve cenazeyi yüklenmek : Tabutu ve cenazeyi yüklendiklerini görse, devlet ve saltanat sahibi bir kimseye tabi ve ondan mala nail olmakla menfaatlanır.

Okudunuz mu?  Rüyada tatlı görmek

Tabut

Kayıtsız Üye
Ruyamda dedemi tabut içinde olmus Gordum kefene sarili ve ustu bataniyeyle ortuktu 4kisi kelimeyi sahadet getirerek girdiler iceri


Cevap: Rüyada tabut görmek ne anlama gelir?

arifselim
Selamun aleykum. Bu rüya hayatınızda olan bazı standartların eksilmesine yorumlanır ama tabut taşıyanları görmek, kötü bir zamanda birbirine destek olacak ortam ve şartlara yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada üst kısmı açık kadın görmek

Kayıtsız Üye
Annem rüyasinda benim yüzümü tabutta görmüş.Sonra bakmış plastikmiş.Bu burada ne arıyor demiş.Anlamı nedir


arifselim
Selamun aleykum. Rüyada tabut görülmesi bir çok rüyada genelde rızık ve kazançla tabir edilir. Rüyayı gören kişinin hayatındaki bazı kriterlerin ve olanakların eksilmesine, rahatın kaçmasına ve yaşam standartlarının düşmesine yorulur. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada tırnak kesmek

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm
Rüyamda iş yerinde arkadaşımı gördüm,
Kücük bir tabut var yeşil örtülü, yanında hüzünlü id..
Ona baktım ilerledim…
Sonra bende büyük insan boyunda yeşil yazılı bir tabutun Yanında idim ona bakıyorum..


arifselim
Aleykum selam kardeşim. Bu rüyalar kişinin bulunduğu durumundan daha aşağısına düşmesi olarak yorumlanır. Elbette en doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda 3 tane tabut gördüm biri küçük iki büyük kuzenim ölmüştü ama bizim eve getirdiler sonra üzerinde ağıt yakıyorlardı bende ağlıyodum Allah’a dua ediyordum kardeşlerimi bana bağışla diye çok ağlıyodum ama bana gülüyorlardı ağlama diye be anlamı olabilir sizce

Okudunuz mu?  Rüyada tek ayağı üzerinde düşmeden dönmek

Rüyada 3tane tabut gördüm biri küçük 2 büyük tabut vardı kuzenim ölmüştü ama tabutları bizim evde getirdiler sonra üzerinde ağıt yakıyorlardı bende ağlıyordum sonra Allah’a dua ediyordum kardeşlerimi bana bağışlasın diye

Rüyamada 3 tane tabut gördüm biri küçük 2 tane büyük tabut gördüm rüyada kuzenim ölmüştü ama tabutları bizim eve getiriyorlardı sonra üzerlerinde ağıt yakılıyordu sonra bende Allah’a dua ediyordum lütfen kardeşlerimi bana bağışla diye


arifselim
Rüya sahibinin içine düştüğü çok zor ve kötü durumlardan kurtulacağına, ağlamanın tam aksine çok sevineceğine ve huzurlu olacağına işaret olarak tabir edilir. Ayrıca sevinçli haber almak olarak da yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada telefonla mesajlaşmak

Kayıtsız Üye
Rüyam da ölmüş vaziyettiyim salondayız annem ağlıyor babam ağlamıyor ama Şehadet Parmağı kaldırıyor ben de diyorum ki tamam ağlamayın beni nereye defnediceksiniz diyorum annem babam kızıyor ve Tabutum salonda koltuğun üstünde Tabut Ay yıldıza sarılı ya da normal Tabuttu burayı hatırlamıyorum. Tabuta bakıyorum içi boş içinde sadece küçük beyaz bir bez parçası örtü gibi bir şey görüyorum ve bu şey Tabutun tamamını kaplamıyordu ortasın da köşe de duruyordu.ve bu bez parçası ya da her neyse katlanmış bir durumdaydı hatırladığım kadar.
Aşşağıdan zili çalıyorlar ben de Tabutu almaya geldiler diye düşünüyorum. Ve o ara hatırlamasam da evde birileri de var galiba rüyam biterken galiba annem babam ya da iste o birileriTabutumu taşıyorlardı yani götürüyorlardı.
Hocam sizden isteğim bu rüya da emin olmadığım yerlerle beraber iki türlü yorumlamanız.
Allah Razı Olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada Telefonla Konuşmak

Selamün Aleyküm Hocam
Rüyam da salondayız annem babam var beni öldü biliyorlar annem ağlıyor babam da üzgün babama bir şeyler diyorum ağlamayın gibisinden teselli ederken Şehadet Parmağını kaldırıyor bunu rüya içinde iki kez yaptı diye hatırlıyorum ama 1 kez yaptı o kesin iki türlü tabir ederseniz sevinirim. Salon da koltukta boş bir tabut var ya normal tabut ya da Ay Yıldıza sarılı tam emin değilim burdan .tabutun üstü açık ve içinde beyaz örtü bez gibi bir şey var. anneme babama tamam üzülmeyin diyorum sonra kapı zili çalıyor orda anlıyorum ki benim tabutumu almaya gelmişler.

Okudunuz mu?  Rüyada uçak görmek

Burayı görüp görmediğimden emin değilim ama bir kaç kişi de tabutumu taşıyor. Salonda o ara kaç kişi var vs. Buraları tam hatırlamıyorum bu son yazdıklarımı tam hatırlamıyorum o yüzden emin olmadığım yerleri iki türlü yorumlarsanız hem son yazdıklarım varmış gibi hem de yokmuş gibi çok sevinirim Allah Razı Olsun.


Tohat
Rüyanda kendi ölümünü görmüş olman rüyanın aksine ömrünün çok uzun olacağına delalet eder. İçi boş olan sandık görmen ise maalesef hayırla yorulmaz ve yakın çevrenden bir kimsenin vefat etme ihtimaline işaret eder. Tabutun taşınıp götürülmesi ise yeni bir fikir sahibi olmak, bir şeyi denemek olarak tabir edilir. Salonda birilerinin olması veya kaç kişi oldukları sadece birer ayrıntı olarak kabul edilir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Trafik Kazası Görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda bir odanın içerisinde üzerinde yeşil örtüler olan bir çok tabut gördüm en başta olan tabutun önünde fesli adamlar vardı. Her biri sanki görevini bitirmiş acele ile çıkıyordu en sona kalan biraz daha hızlandırdı adımlarını ve çıkıyor olmanın verdiği rahatlıkla kapının kulbunu tutup gülümseyerek bana baktı. Ve öylece kaldı bir ses duydum tüm şahitler şehadet edecekleri yere alınacaklar ve adam bulunduğu hal üzere ruhunu teslim etti. Bir kabir gördüm ama Allah dostlarından birinin kabri imiş düzenleme yapmak için açmışlar içini toprağını görüyorum ve derin olduğunu ( daha öncede aynı kabri görmüştüm rüyamda) buranın hala düzenlemesini bitirememişler mi ne kadar zaman oldu diyorum. Sonra birden çok heyecanlanıyorum bir taht var Resul’ü Zişan efendimiz bu kez görüyorum galiba diye heyecanla salavat getirmeye başlıyorum tam yüzünü bana dönüyordu kalbim duracak gibi oluyor nefesim kesiliyor gibi oluyor oradaki ışık tüm odayı kaplıyor. Bu kez yüzünü de göreceğim evet o an geldi diyorum salavat çekmeye devam ediyorum ve uyandım.
Uyandığımda salavat çekmeye devam ediyordum.
Yorum yapabilirseniz sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada üçüz bebek görmek

Tohat
Hayatında sıkıntı veren, üzen durumların son bulup bunları geride bırakacağına, maddi sorun ve borçların kalmayacağı, omuzlarına ağır gelen, çaresiz hissettiren olayların çözümleneceği, şimdiki hayatına nazaran daha mutlu olacağın ve rahatlayacağın bir döneme gireceğini gösterir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Tel Örgü çekmek

rüyada tabuta konmak, rüyada tabutun düştüğünü görmek, RUYADE TABUT

Bu kategoride yer alan Rüyada tüm ailenin öldüğünü görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada tabut görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.