Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:29
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada toprak görmek

Rüyada toprak görmek

Kayıtsız Üye
Selaymun aleyküm ben rüyamda kahverengi bir toprağı esiyorum herkes ordan geçiyor ama ben tam topraktan geçerken önüme demir parmaklıklar çıkıyor ve çıkamıyorum bu rüyanın anlamı nedir acaba


Yorum: Rüyada toprak eşmek

arifselim
Aleykum selam. En isabetlisi böyle bir rüya kişiye özel tabir edilmesidir. Evlenme niyeti olan birisi için hayırlı bir nikaha, bir yola çıkmak isteyen yada bir işe başlamak isteyen kişi içinde hayırlı bir rızka alamet edilir. Daima Allah’tan hayırlısını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Rüyada bahçe toprak bellemek

Kayıtsız Üye
Rüyamda erkek arkadaşım Yanımda kürekle toprağı belliyor bahçe gibi bir yerdeyiz babam var yanımda,yapamıyorsun böyle yapacaksın diye toprak bellemeyi gösteriyorum. Erkek arkadaşım ama aileleri tanıştırdık. Toprak koyu kahverengi güzel bir topraktı. Daha sonra erkek arkadaşım denize düşüyor Deniz de pis bulanık otlar falan var Deniz’in dibine kadar gidiyor çok derinmiş Deniz şimdi nasıl çıkıcak ordan diye üzülüp bekliyorum.hayırolsun

Okudunuz mu?  Rüyada Üzgün olmak (imam nablusi)

Yorum: Rüyada toprak eşmek

arifselim
Bazı araştırmalar yapıldığına, önemli kararlar verileceğine ve önemli bir dönemin eşiğinde olduğuna işaret kabul edilir. Ayrıca denize düşen kişinin manevi yönden desteğe ve yardıma ihtiyacı olduğuna da yorumlanır. Bu sonuçta sadece ve sadece bir rüyadır ve rüyalara çok takılmak yanlıştır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı akşamlar rüyamda eski oturduğumuz binadayız rahmetli annem mutfakta bir şeyler hazırlıyor bize o arada toprak kayması oldu balkondan baktım bizim alt kat sol tarafı toprak altında kalmış ama ölen yok kaçmışlar .içeri girdim bizimde mutfak kısmı duvarları hafif çökmüş üzerimize düşecekmiş gibi duruyordu çok az toprakta içeri girmişti annemle çıktık diğer odaya geçtim rahmetli babaannemi gördüm oturmuş sanırım çay içiyordu tam hatırlamıyorum hatırladığım şey bir tabağa içinde kayısı kuru yemiş lokum muydu yani çayın yanında ikram edilen şeylerden tam hatırlamıyorum nelerdi .koyuyordum onun önüne koymak için bir ara tabak azalmış gibi oldu ben yine dolduruyordum çekirdekte vardı sanki.rüyam hayır olsun genelde doğal afetler rüyada kötü bir şeylerin habercisidir 😖 .rüyamı hayırla yorumlar mısınız teşekkürler. Allah razı olsun.ha bu arada rahmetli anne de baba annemde gayet iyi görünüyorlardı yüzlerini görmedim ama bedenleri gayet iyiydi sağlıklı duruyorlardı

Okudunuz mu?  Rüyada üç yapraklı yonca Görmek (imam nablusi)

Tohat
Hayırlı günler. Hem olumlu hem de olumsuz içeriğe sahip bir tabire sahiptir. Yapacağın plan ve hayallerinde tam olarak umduğunu bulamaman anlamına geldiği gibi evinde bereketin bolluğun hakim olduğu maddi sıkıntının yaşanmayacağı bir aileye ve huzur içinde yaşamaya delalet etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada umreye gitmeye hazırlanmak

Dark
Selamunaleyküm hocam rüyamda 2ci abdulhamidin hz olduğunu zandığım hissettiğim tabutun içinden toprak alıyorum gömleğimin çebine koydum faydası olur diye abdulhamide hz hürmeden sonra benden uzakta biri vardı birşeyin üzerine uzanmış bana sırıtıyordu. Ben bu arada başka yerden de toprak alıcam gibi düşünerek giderken a4 kağıdı aldım oradan kağıt ne yeni ne eski bir kağıt dı. Bundan sonra uyandım hocam. Rüyamı yorumlarmısınız hocam

Okudunuz mu?  Rüyada Üzüm Bağı Görmek (imam nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Padişahın vefat etmiş olması hasebi ile padişahta var olan tüm hayat koşullarındaki olumlu yönlerinden pek de nasip alamayacağına işarettir. Belli başlı hayat sorunları yaşayabileceğine ilişkin olarak görülmektedir. Maddi veya manevi yönden olabilecek sıkıntılar olabilir. Yine de elbetteki en iyisini Allah bilebilir.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm…
Rüyamda ablamla beraber bir arazide yürüyoruz. Ama ablamın olduğu taraf yeşillik benim olduğum taraf toprak ve taşlık. Ben ablamın olduğu tarafa geçmeye çalışıyorum. Ayağımı atıyorum attığım yer yeşillikten toprağa, kayaya dönüşüyor. Ablam, hadi gel bu tarafa diyor ama gelemiyorum abla deyip ağlıyorum. Adım attığım her yer kayalık ve toprağa dönüşüyor ilerlemekte zorlanıyorum.
Yorumlarsanız sevinirim. Allah’a emanet olun.


Tohat
Ve aleyküm selam. Senin için hayırlı olan belli iken senin doğru olana adım atmaktan imtina gösterdiğine delalettir. Özellikle bu rüya hayır hasenat ve ibadetler konusunda göstermiş olduğun emek ve fedakarlığın az olduğunu buna karşı daha özenli olman ve dünyanı da ahiretini de yeşillendirip güzelleştirmen gerektiği yönünde hayırlı bir rüyadır. Allah hakkıyla bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada uçurumdan düşmek ne anlama gelir

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm hocam rüyamda sabah namazından sonra gördüm ben yurtta kalıyorum yurdun yemekhanesinde temizlik var aşçı eski personel ve temizlik hizmetlisi temizlik yapıyorlar üçüylede samimiyetim var aşçı erkek eski personel kadın gayet güzel temizlik yapıyorlar ama temizlikçinin temizlediği yerden toprak çıkıyor diyorum iyice kötü oluyor temizlemeye çalıştıkça toprak dağıldı bu şekilde uyandım


Tohat
Ve aleyküm selam. İki türlü tabir edilmektedir. Ahlakı güzel olan ve senin her koşuldaki durumunda yardımcı olup yanında sırt sırta verebileceğin bir kimsenin varlığına ikinci olarak da senin bu özellikte olup her türlü kötülük ve haramdan kendini muhafaza ederek temiz tutmaya çalışmana işarettir. Allah doğrusunu bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Üzerlik Tohumu Görmek (imam nablusi)

tly
Hiç bilmediğim ıssızbir bir çevrede kendimi birden bir evin içinde dolaşirken buluyorum. 2 çocuklu başkasina ait bir ev evin tavanlari o kadar yüksek ki normal bir evin 2-3 kati kadar yuksek içini yenilemisler her yer yepyeni devasa cocuk oyun odalari var.Sonra bu evin bir anda disinda buluyorum kendimi geniş toprak bir arazi koyu kahve bur toprak ekip bicilen cinsten ama hiç mahsul görmuyorumsadece yarlanin ortasinda yaşli bir amca var(60- 70 yaş gibi) dönüp dönüp etrafima bakiyorum neresi burasi diye söyleniyorum ama cevap veren yok sonra uyandim.Cok korkmadim kaybolmuslugun tedorginligi vardi.

Okudunuz mu?  Rüyada Uykudan kalkmak görmek

Tohat
Hayırlı günler. Hayırlı yolların ve kısmetlerin seni beklediğine, atacağın adımlarda hak yolunu gözetecek ve bu sayede hakkında hayırlı olacak işlerde bulunacaksın. Bu sayede iş ortamında ve projelerinde makam mevki sahibi olacak, itibar görecek, saygınlığın artacak, hem parasal olarak rahatlayacak hem de manen mutlu olup çok güzel günler göreceğin manasındadır. Allah en iyisini bilendir.


Kayıtsız Üye
Selamunaleyküm hocam rüyamı birkere daha yorumlarmısınız rüyamın yorumu beni rahatsız etti.
Rüyamda sade bir tabut var dizden aşağısını gördüm ama 2 abdulhamid yatıyor hissettim içimden bilinmiyen bir yerde ((daha öncede 2 abdulhamidin resmi bir bardağa benzer gibi bir şeyin üzerinde olup onu şeffaf beyaz bir kalemin arkasına üzerine takmak istedim VS)))) tabutun içinden toprak alıp gömleğimin cepine koydum bana faydası olur diye. Biraz ilerde plaj yatağına benziyen birşeyin üzerine uzanmış birinin bana bakarak sırıtmasını gördüm. Ordan uzaklaşıp başka yerden daha toprak almak istedim giderken bir beyaz kağıd aldım ne yeni ne eski rüyam bu şekilde

Okudunuz mu?  Rüyada tesbih görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyanın her ikisi de hayırlı olup olumsuz bir içeriğe sahip olmayıp korkacak bir durum da söz konusu değildir. Rüyan yakın zamanda borcun varsa borçlarını kapatacak ve rahata erecek kadar mala mülke sahip olacağına hatta zengin olup bolluk göreceğine işaret eder. Maddi konuda özellikle işaret olan bu rüyan maddi tüm olumsuzlukları geride bırakıp ferahlık göreceğine delalet etmektedir. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Uzaylı Görmek

Zek
Rüyada Toprak Kazmak

Rüyamda bizim evin yan tarafında bulunan zeytinlikte define kazmaya gidiyorum ama kazacağım yeri başka birisin kazıyor bende yine aynı zeytinlikte başkan bir noktaya gidiyorum biraz kazılı yer görüyorum yanımda annem , babaannem ve abim var kazılı olan yeri annem kürek ile kazıyor sonra ben alıyorum küreği biraz kazıyorum ve bozuk paralar ve rengi yeşil ile sarı arasında bir renk bozuk 1 telinin 2 kattı büyüklüğünde paralar görüyorum üstlerinde 5 , 15 , 25 gibi rakamlar vardı sonra kürek ile çıkarmaya başlıyorum toprak ile beraber karışık bir şekilde 4-5 kürek çıkarıyorum çıkarıldıklarımı bizim evin önümdeki tavuk kümesinin içne doğru atıyorum kürek ile , kazağım yere girip o yeşilimsi olan paralardan toplayıp cebime dolduruyorum. Paraları çıkarırken panik ile heyecan karışımı bir duygu yaşıyoruz.

Okudunuz mu?  Rüyada tanımadığın biriyle arkadaş olmak

Tohat
Hayırlı günler. Hayırlı zenginlerden olabilmene işarettir. Hem mal mülk sahibi olmak bu konuda sıkıntı çekmek yerine mali konuda ferahlamana hem de eli bol, etrafındakileri görecek olan bir kimse olduğuna işarettir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada toprak, rüyada bahçe bellemek, rüyada ozel toprak gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada tanımadığın biriyle evlenmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada toprak görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.