Anasayfa
3 Ekim 2021, 7:10
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada tanımadığın biriyle evlenmek

Rüyada tanımadığın biriyle evlenmek

Kayıtsız Üye
Selamunaleykum rüyamda hiç tanımadığım bir insanla evlenmek üzereydim başıma duvak takmışlardı saçımı yapıyorlardı kuaför bana o dombili ile gerçekten evlenecekmisin dedi bende aileme onu gördüğümde isinamazsam kesinlikle evlenmem dedim karşı tarafın ailesi bunu kabul etmedi bende evlenmekten vazgeçtim yorumlarsaniz çok sevinirim şimdiden ALLAH razı olsun


Yorum: Rüyada tanımadığın biriyle evlenmek

arifselim
Aleykum selam. Rüyanın tam ayrıntıları ile olmasa da benzeri bir şekilde tabir edilir. Bekar ve evlilik çağında olan birisi için kısmetinin açık olacağına ama talip olanlar arasında çok seçici olacağına işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Rüyada tanımadığın biriyle evlenmek

Meryem22
Selaymun aleykum ben uye oldugum için soruyorum yakinim rüyasinda tanimadigi biriyle evleniyormus sevdigi cocukta arkasindan bakmis sadece rüyada evlilik nedir yüzugude sahitler huzurunda takiyorlar bu siteyi kuranlardan Allah bin kere razı olsun selametle.


Yorum: Rüyada tanimadigin biriyle evlenmek

arifselim
Aleykum selam. Rüyada tanımadığı biri ile evlenmek hayırlıdır. Kısmet ve nasibin açık olması demektir. Diğer ayrıntılar bilinçaltı düşüncelerin rüyaya bir yansımasıdır denilebilir. Daima rüyaların Allah’tan hayrını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
selamun aleyküm mumsema.Aslında benim ki evlenme değil ama buna benzer.Ben rüyamda hiç tanımadığım bir kızla tanışmıştım sonra yakınlaşmaya başlamıştık ,sonra yavaş yavaş ellerimizi tutmaya başlamıştık, sonra bir yüzük vardı ama tahtadan mı ne onu takmamı istedi.Rüyamda ona dokunduğumda gerçek aşkı hisseder gibi oluyordum.Bu arada yaş 14.


arifselim
Aleykum selam kardeşim. Rüyan çok hayırlı ve güzel bir rüyadır. Ancak insanın bu yaşlarda özellikle bu tarz rüyaları görmesi normaldir ve çok özel bir manaya da tabir edilmez. Yinede Allah’tan hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyeküm rüyamda ailem evlenmem için birini bulduklarını söylüyorlardı bende gelinlik giyip çıktım yürüyerek düğün yerine gittim damadı tanımıyordum ama kabul ediyodum sonra eve gittik evin mutfağında yemek yapıyoduk kabulenmiştim sevmeye çalışıyordum ama huyları bana garip gelmişti. Uyandım sonra


arifselim
Aleykum selam. Bekar olan bir kız için bu rüya hayırlıdır. Evlilik ile ilgili olarak sevineceği gelişmeler yaşayacağına, kısmetinin de açık olmasına tabir edilir. Sende Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm, rüyamda yüzü pek hatırlamıyorum bir kız vardı gelinlik ile bir odada idik küçük. Oda da bir tane de deve mevcuttu. Gelinlik giymiş kişiyi tam hatırlamıyorum yüzünü. Ama tanımıyordum sanırım. Odada deveden iniyor ve tam yanımda konuşurken o ara uyandım zaten. Yorumlayabilir misiniz rica etsem?

Okudunuz mu?  Rüyada uçak kazası görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüyanın en makbul olan yorumu, sevinçli ve hayırlı haber almak manasındadır. Bu rüya aynı zamanda huzurlu bir yaşantıya sahip olacaktır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Selamile
Gerçekte evli biriyim, Allah hayır etsin yurtdışında gördüğüm rüyamda sarışın bir kadın ile evli olduğumuzu gördüm, yakınlaştığımız halde cinsi münasebetimiz olmadı. bayanın cinsel bölgesinden erkek menisine benzer akıntı olduğunu gördüm. Sonrasında odaya yabancı bir adam geldi ve uyandım. Yorumlarınızı rica ederken ek olarak bundan 1 ay öncesinde beni çok etkileyen bir rüyada; beyaz bir fareyi evin penceresi dışında ve sonrasında uzaklaştığını görmüştüm. fareden çok korkmuştum rüyamda.


arifselim
İlk görmüş olduğun rüyanın anlamı sıkıntılı bir dönem geçireceğine, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına tabir edilir. Diğer rüyan ise iyiliğini istemeyen gizli bir düşman ile tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Spr
Merhabalar mumsema. Rüyamda tanımadığım ismi bilmediğim bir kızla evleniyordum düğün oluyordu düğün sürecinde ve rüya boyunca kızı bazen görüyodum bazen göremiyordum sonra bir ara ayaküstü bir kaç kelime konuşuyorduk.kız isminide söylüyodu veya bir yerde okuyodum. Ailem çok sevinçli görünüyodu sonra bir ara kız kardeşimle bir yer arıyorduk yokuşlu bir yoldan çıkıyorduk sonra uyandım. Uyandığımda başka yorumlar araştırdım ama bide sizinle paylaşmak istedim.hayra yoruyorum Allahın izniyle inşAllah.


arifselim
Merhabalar. Rüyada evlenmek genellikle hayırla yorumlanır. Hiç tanımadığı birisi ile evlendiğini gören kimse ya evini taşır yada hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba.Ruyamda gerçekte tanımadığım ama rüyamda tanıdığım biriyle nikah kiyiliyordu. Şahitler vardı.is çıkışı gibiydi günlük kıyafetler vardı.Annem ve babam da vardı mutlu görünüyorlardı.Bazi rüya tabirlerinde ölümle ilişkilendirilmiş.Yorumlar misiniz?


arifselim
Merhaba. Bu rüya kişinin durumuna göre değişir. Evli kimseler için evini taşımaya ve İnsan hayatında meydana gelecek olan çok önemli değişiklikler anlamındadır. Bekar kimseler için ise evlilik ile ilgili olarak gelişmelere tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada tavuk görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda nişanlım dönüşmüştü başka biriyle evlenmiştim ama tanıdikdi hatırlamıyorum sonra hiç görmediğim bir evde yaşıyorduk hem benim ailem hemde evleğim adın ailesi vardı tabi bizim daha evliliğimizin birinci günüydü ve ben niye bizi baş başa bırakmıyorlar diye içimden kiziyordum sonra da benle evlendigim adam odamıza girdik eşim bana bişey yapmadan biz yine odadan çıkıyorduk


arifselim
Rüyan iyi ve hayırlı manadadır. Eğer evlendiğin kişi tanıdık ise, o kimseden gelecek olan yardıma işaret eder. Bazende insan hayatında meydana gelecek olan önemli yenilik ve değişiklikler manasında tabir edilir. Evlenme konusunda en makbul olan yorum kişiye özel yapılacak olan yorumdur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm ben rüyamda tanımadığım biriyle evlendiriliyordum ama evledigim kişinin yüzünü tam göremedim sonra annemle konuşuyordum olmaz diye elinde kına var diye anneme sürekli söylüyor dum onlarda zorluyordu sonra uyandım


arifselim
Aleykum selam. İnsanın hayatında meydana gelecek olan yeniliklere ve köklü değişikliklere işaret eder. Yabancı birisi ile evlenmek bazı yorumculara göre ise can sıkıcı olaylar yaşamaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamın Aleyküm
Rüyamda tanımadığım biriyle evlenmişim yani evlendiğimden haberim yok tesadüfen öğreniyorum sonra bu işin nasıl olabileceği hakında kafa yoruyorum annemle birinin kimlik bilgilerimi kullanarak yaptığı konusunda hem fikir oluyoruz ve bu kadının kim olduğunu araştırmaya başlıyoruz birde rüyamın başındamı ortasındamı net hatırlamıyorum babaannem bana sebepsiz 5 lira para veriyor…


arifselim
Aleykum selam. Meydana gelecek olan güzel gelişmelere ve yeniliklere tabir edilir. İstemediği ve yabancı birisi ile evlilik bazı yorumculara göre insanın hoşuna gitmeyeceği şeylerle karşılaşmaya tabir etmişlerdir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum rüyamda bekar olan ablamın düğün günüydü, son dakika hazırlandı sade bir gelinlik giydi. Damadı hiç görmediğini söyledi. O gittikten sonra, arkadaşlarım ve diğer ablam damadın fotoğrafına bakıp övüyorlardı.

Selamun aleykum.
Rüyamda bekar olan ablamın düğün günüydü ama damadı hiç görmemişti. Sade bir gelinlik giydi evden çıkacaktı. Diğer ablam ve arkadaşı damadın fotoğrafına bakıp dış görünüşünü övüyorlardı, biz görmedik.


arifselim
Aleykum selam. Rüyada evlenen birisini görmek, tek bir şekilde tabir edilmeyen çok fazla anlamı olabilen bir rüyadır. Kişiye özel yorumlanırsa daha isabetlidir. Bu rüya için genel olarak ablan için sevindirici ve mutlu olacağı bir gelişme manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ünlü birinin resmini çekmek

ayshe_22
Arkadaslar yakin bir zamanda nisan attim.. Aileler anlasamadi, dedikodular oldu, nisanlimla iliskimiz çok yiprandi. Nisani atmak zorunda kaldik.. Ama birbirimizi seviyoduk. Ruyamda tanimadigim biriyle evlenmisim, ondan oglum olmus ve güzel bir evde yasadigimi gördüm. Yasli anne babasiyla yasiyoduk. Oglum evin nese kaynagiydi ama mutlumuydum onu tam bilmiyorum ishte.. sizce nasıl yorumlanabilir


arifselim
Bu rüya hayırla yorumlanır. Geçmişteki sıkıntı ve sorunları geride bırakmaya ve hayatında yeni bir sayfa açarak çok mutlu olacağına tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben rüyamda evli oldugumu gördüm ama evli oldugum kişiyi görmedim birde annem elime bir erkek bebek verdi ve senin çocuğun dedi sonra ben erken evlemdigim için vazgeçmek istedim ama çocugum oldugu için vazgeçemedim sonra rüya bitti


arifselim
Merhaba. Bu çok hayırlı bir rüya olup hayatta meydana gelecek olan çok sevindirici gelişmeler manasındadır. Erkek bebeği bu şekilde görmek ayrıca hayırlıdır ve mutlu bir evlilik anlamında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda tanimadigim kizla evlenmisim ama dugun falan olmadi sonrada o kiz yaninda 3-4tane akrabasiyla eve geliyor onlar baska odaya bende diğer odaya giriyorum bu ne demektir ?!?!


arifselim
Tanımadığın birisi ile evlenmek demek, hayatında meydana gelecek olan çok önemli değişikliklere işaret eder. Bazende taşınmaya ve yeni bir hayata atılmak olarak kabul edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda benden yasca buyuk tanimadigim ancak akrabam oldugunu soyledikleri bir erkekle ailemin istegiyle evlenmek zorunda kaliyordum.Nikah ve dugun oluyordu ancak ben evlendigim kisinin evine gitmiyordum.Tuhaf bir rüya genelde ruyalarimi hatirlamam ama bunu hatirliyorum ve anlamina baktim tam olarak gördüğüm sekliyle bulamadim yardımcı olabilirseniz simdiden teşekkür ederim


arifselim
Doğrusu bu rüya ancak kişinin durumuna göre yorumlanırsa daha isabetli olur. Genel bir manada ise bekar kimseler için aileleri ile sorunlar ve ikilikler yaşamaya işaret eder. Allah’tan hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamunaleykum ben bayanım ne daha yeni nisanlandim rüyamda düğünüm var gelinlik içindeyim ama saçlarım kısa gerçekte uzundur bir bakıyorum dugunumde evleneceğim kişi tanımadığım bir adam kendi kendime bu sevdiğim adam değil diyorum

Okudunuz mu?  Rüyada uzun zamandır görmediğin birini görmek

Arifselim bey selâm aleyküm ben bayanım nisanliyim nisanlimi çok seviyorum rüyamda beyaz gelinlik giymisim saçlarım kısa ama düğün salonunda gibi yerdeyim ama bir bakıyorum damat sevdiğim insan değil hiç tanımadığım biri şaşırıyorum

Selamunaleykum ben bayanım nişanliyim nişanlımi çok seviyorum rüya gördüm rüyamda dugunum var gelinlik giymisim bembeyaz saçlarım kısa ama normalde uzundur bir bakıyorum evleneceğim kişi gerçekte olan nişanlım değil tanımadığım esmer bir adam şaşırıyorum

Selamunaleykum ben bayanım nişanliyim nişanlımi çok seviyorum rüya gördüm rüyamda dugunum var gelinlik giymisim bembeyaz bir gelinlik saçlarım kısa ama normalde uzundur bir bakıyorum evleneceğim kişi gerçekte olan nişanlım değil tanımadığım esmer bir adam biraz benden uzun yakışıklı o biri şaşırıyorum pasta kesimi yapıyor bende şaşkınca bakıyorum


arifselim
Aleykum selam. Rüyada tanımadığın birisi ile bu durumda evlendiğini görmek, hayatında meydana gelecek olan çok önemli yeniliklere ve değişikliklere tabir edilir. Nişanlılık döneminde bu rüya hayırlı olarak kabul edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben bekar biriyim rüyamda abdullah diye biriyle evlenmiştim böyle birini aslında hiç tanımıyorum içten içe üzülüyorum daha evvel birlikte biri var normalde, abdullahla evlendigime çok pişmanım acaba ayrılıp ona gitsem beni kabul eder mi diyorum yorumlarsaniz sevinirim Allah razı olsun.


arifselim
Merhaba. Bazı işlerde pişmanlığa, yeni bir iş ve hayata atılmaya ve bir çok yorumcuya göre ise başka bir eve taşınmaya işaret olarak yorumlanır. En isabetli yorumu ise ancak kişinin durumuna bakılarak yorumlanmasıdır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamın Aleyküm, gece yatmadan önce dua ettim ve sonra dedim ki ayrı olduğum sevgilim için eğer geleceğimiz varsa ve güzelse güzel bir rüya göreyim dedim yoksa görmiyim dedim ve gördüğüm rüyada tanımadığım biriyle evlendiriliyordum ve sevmiyordum ağlıyordum korkuyordum anlamı nedir sizce?


arifselim
Aleykum selam. Bu rüyan hayırlıdır. Ama bu rüyanın senin dileğinin olmasına dair bir işarettir denemez. Çünkü bu sonuçta bir rüyadır ve kesindir denemez. Sadece Allah’tan hayırlısını dile ve Allah’a havale et, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba bu rüyayı sürekli gördüüüm için artık korkmaya başladım diyebilirim. İki rüya var aslında sürekli tekrar eden ve ben bu rüyaları yaklaşık 6-7 defa gördüm bir kaç ay içerisinde. Rüyamda başka bir bedenin içerisindeyim ama o şahsı kendim gibi hissediyorum. Beni temsil eden bayan hep ayni hiç değişmiyor ve ben onu hiç bir şekilde tanımıyorum. Kendisi siyah saçlı ve bana benzer hiç bir yanı yok ben sarışınım. Gelinlik giymişim ama olayın farkında değilim. Bana evleniyor olduğumu söylüyorlar ve ben o an durumu fark ediyorum. Kimle evleniyorum ben damadı tanımıyorum ne olur söyleyin diye yalvarıyorum. Ve tanımadığım biriyle evleniyorum. Rüyanın içinde endişe vardı bu arada mutluluk değil. Diğer rüya ise bunun devamı gibi diyebilirim. Yine aynı kadın beni temsil ediyor(önceki rüyada bahsettiğim) ve hamile, karnı çok ama çok büyük. Ve bu seferde hamile olduğunun farkında değiş bir anda ayılıyorum. Ve eşim olarak gördüğüm hiç tanımadığım biri çıkıp geliyor ve ben artık sorgulamaya başlıyorum ne ara evlendim ne ara hamile kaldım diye. Bu rüyalar artık beni korkutmaya başladı. Yorumlayacak birini de bulamadım, fikrinizi beyan ederseniz çok mutlu olurun. Çok teşekkür ederim .

Okudunuz mu?  Rüyada tırtıl görmek

arifselim
Merhaba. Sakın endişelenme ve korkma bu rüyalardan. Bunların yorumu esasen çok hayırlıdır. Daha çok sık sık görmek ise o rüyaların daha çok sahih olmasının işaretidir. Bekar bir kız için çok mutlu bir evlilik yapmasına, evli ise sorun ve sıkıntıların geçmesine yorumlanır. Ayrıca çok istediğin bir dileğin olması anlamında tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dile ve ona havale et. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ben rüyamda uyurken bir rüya görüyorum tanımadığım biri bana mesaj atıp beni mehrine al diyor o ne demek onu bile bilmiyorum sonra bununla evleniyorum sonra mutlu aile tablosu mu ne derler ya ikimizin arasında 7-8 yaşlarinda kız çocuğu görüyorum sonra diğer taraftan yine mesaj geliyor ama bu tanıdığım okuldan benden hoşlanan bir çocuk o da ben beni mehrine almanı istemiyorum beni arkadaşın olarak kabul et diyor üzülüyorum diğer yandan anaannem için rüyaya yatıp uzun ömür dilemek istiyorum tam o sırada rüyamdan uyanıp korkuyorum gerçekten evliymişim gibi üzülüyorum her şeyi eski haline getirmek için çabalıyorum kötü bir rüyaydı benim için en sonunda rüya alemimden uyandım


arifselim
Bu gördüğün hayırlı bir rüyadır. Gerçek hayatta kısmetin açık olmasına ve sürpriz gelişmeler yaşayarak mutlu bir evlilik yapacağına alamet olarak yorumlanır. Rüya içinde rüya görmek, o rüyanın daha çok sahih olması ve yorumunun çıkması olarak kabul edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada tüm vücudu görmek ama yüz görememek

Kayıtsız Üye
Merhaba ben bundan 2 yıl önce rüyamda evlendiğim kişiyi gördüm çok mutluyduk çok seviyorduk birbirimizi ve bu olaydan 1 yıl sonra biriyle tanıştım rüyamda gördüğüm kişinin aynısıydı sevgili olduk rüyamda anneannem yoktu ve o çocukla sevgili olduğum gün anneannemi kaybettim acaba evleneceğim kişi o çocuk mu?


arifselim
Merhaba. Bu rüyanın yorumu budur asla diyemeyiz. Esasen hiç bir rüya için kesin hüküm verilemez ki? Adı üstünde bunlar sadece birer rüyadır. Doğru çıkabilir de çıkmayabilir de. Yorumu olabilir de olmayabilir de. Sadece Allah’tan hayırlısını dilemek yeterlidir ve en güzelidir.


Kayıtsız Üye
Merhabalar ben medine rüyamda hiç tanımadığım biri lerin evindeydim beni seven biri vardı ama ben o kişiyi ilk defa gördüm evlenmek istiyordu ben çok şaşkındım annesi sürekli bana gelinim gelinim diyordu anlam veremedim nedir acaba bu


Tohat
Merhabalar. Bu tür rüyalar iki şekilde yorumlanmaktadır. Maddi ve manevi olarak kısmetin geçici olarak kapanmasına ya da var olan durumun bundan sonra açılıp feraha ereceğinize şeklinde tabir edilir. En iyi ve doğrusunu Allah bilir.


Nurella
Ruyamda tanimadigim bir kız var ve yanimda ciddi ve evlilik yolunda düşündüğüm bir kız var o tanimadigim kız karsimda ama yüzünü görmedim ama sevdiğim kızın arkasında bir toplulik var o toplulukta benim yakın arkadaşlarm var ve bana diyorlarki karşındaki kzla evlenceksin diyolar bnde diyorum ki bn onla dgil benim evlncegim kişi sevdiğim kız diyorum sonra uyanıyorm acaba ne anlama gliyo


Tohat
Korkular ve endişelerle tabir edilir. Rüyayı gören kişinin gelecekte yapacağı hatalardan çekindiği ve evliliğinin olumsuz yönde ilerleyeceğini düşündüğü için bazı endişelere kapılmaktadır. Yine de Allah en iyisini bilir.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum bekarim rüyamda biriyle evlenecegimi bununla ilgili hazırlık yaptığımı gördüm üzerimde gelinlik var evleneceğim kişiyi arıyorum bulmaya çalışıyorum sonra birini görüyorum bana yakın davranıyor evlenecegin kişi bu diyorlar. Önce kel bir adam var o zannediyorum sonra başka bir adam olduğunu anliyorum. Elimi tutuyor ve mutlu oluyorum. Ruyami yorumlayabilir misiniz. Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada toprak görmek

Tohat
Genelde iş konusundaki adımlar ve başarılar ile tabir edilir. Bu başarılar ve atılımlar sayesinde güzel günler görecek ve ailenizi mutlu edeceğiniz bir dönem yaşatacaksınız. Varsa olumsuzların geride kalacağına ve tatsızlıkların biteceğine yorumlanır. Allah hakkıyla bilendir.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm. Rüyada uzun süredir görüşmediğim arkadaşlarımı görüyrm benim için bir süpriz hazırlıyorlar. Ve tanımadiğim birini göstererek evleneceğin kişi bu diyorlar ben hiç tepki göstermiyorum ve o kişiye bakıyorum aynı anda kır şaçlı bir imam geliyor nikahımızı kıymak için ve ben nikah kıyılmadan uyandım.


Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyanızın tabiri gerçekte de benzer durumun söz konusu olabileceği şeklindedir. Özgürlüğüne düşkün istediğini yapan kişi olarak tabir edilen rüya sahibinin arkadaşları vesilesiyle biriyle görüştürülecek ve tanışmaları sağlanacaktır. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır tabiki.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm Ben rüyamda kendi düğünüm içerisindeyim ama evleneceğim kişiyi hiç görmedim,iki saat içinde düğüne hazır olmam söyleniyor.Evleneceğim kızın evindeyim akrabalarını görüyorum ama kızı göremiyorum.O iki saat içinde yakın arkadaşlarımla konuşuyorum,annemle konuşuyorum,amcamla konuşuyorum.Sonra düğüne yetişmeye çalışıyorum.Bunu yorumlarsanız çok sevinirim.


Tohat
Ve aleyküm selam. Hiç beklemediğiniz size müjde gibi gelecek Allah’ın yardımına nail olabileceğiniz bir destek göreceğinize işaret edip işlerinizi kolaylaştırıp kısmet kapılarınızı açacaktır. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır elbette.


Kayıtsız Üye
Sekamın aleyküm ..rüyamda kendimi birden bilinçli bir şekilde rüyada olduğumu anlayıp acaba evlensem nasıl olur diye düşünüyordum sonra kendimi damatlıkla hayal ettim ardından da bir kız belirdi yanımda gelinlikle . Sonra düşündüm ki aileler var falan nasıl olacak derken dedim kaplı bir kişi olsa nasıl olurdu diye bu seferde kaplı bir bayan geldi gelinlikle .tabi ondan sonra uyandım ..bu arada yüzleri pek hatırlamıyorum tanıdık mı değil mi diye ..cevaplarsanız sevinirim merak ettim .


Tohat
Ve aleyküm selam. Beklenmedik olayla neticesinde işlerin ile ilgili bazı sıkıntılar yaşayabileceğine, hayal kırıklığı yaşayabilir, düzenin bozulabilir. Duayı eksik etmemekte fayda vardır. en doğrusunu bilen bir tek Allahtır


Misafir37
Rüyamda tanımadığım birden fazla erkekle evleniyordum. Biriyle evliydim Biriyle kaçıyordum biriyle de nişanlıydım diğerleriyle de yanlış hatırlamıyorsam imam nikahlıydım bir başkası da beni istemeye geliyordu. Ve bunlar aynı zamanlarda ard Arda aralıklarla oluyordu . Ayrıca ben hiç birini istemiyordum . hiç birini de gerçek hayatta tanımıyorum sadece bir ara ayrıldığım kişi rüyada içlerinden evlendiğim kişi olabilir ama onu bile tam hissedemiyordum.bu arada gerçek hayatta da görüştüğüm biri vardı ayrılmak zorunda kaldım.. bekarım kısacası. Yorum yazarsanız çok sevinirim rüyanın çok etkisinde kaldım

Okudunuz mu?  Rüyada uyandırılmak

arifselim
Önemli ve çok fazla olayın arka arkaya gelişeceği manasındadır. Hem olumlu güzel ve hemde olumsuz sıkıntılı manaları olan karmaşık bir rüyadır diyebiliriz. Bundan dolayı sadece Allah’a havale ederek ondan hayırlısını dilemek en isabetlisi olur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben rüyamda bir eve giriyorum ve o evde hasan isimli birini görüyorum. Evlenecegim kişi oymus .hiç tanımıyorum diyorum içimden biraz korkuyorum nasıl biri acaba diye ama çok iyi davranıyor bana ellerimi tutuyo omzuma kolunu atiyo filan bende mutlu olurum galiba iyi birine benziyo diye düşünüyorum. Yüzü bembeyaz bir gencti saçı da hafiften kırdı ve bu aralar çok sık evlendiğim rüyalar görüyorum evlilik takıntısı olan biri değilim ama hayir olsun bilemedim size danışmak istedim .çok teşekkürler. Allahın selameti üstünüze olsun.


arifselim
Merhaba. Rüya sahibinin hayırlı ve güzel olaylarla karşılaşacağına ve mutlu olacağına işaret olarak tabir edilir. Bu rüyalar hemen evleneceğin anlamına gelmese de kısmetin ve bereketin açık olmasını simgeler. Sende rüyalarının hayrını dilemen yeterlidir ve en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda haberim olmadan beni istiyorlar ve veriyor babam düğünüme az kaldığı halde tanımadığım biriyle evlenmek istemediğini söylüyorum sonra ben dışarıya çıkıyorum biseyler almak için birde başka biryere geliyorum masaj salonu gibi bana biseyler anlatıyor patronuyla ilgili bir kız bu kızın anlatigi kişi evleneceğim kişinin babasın yeri olduğunu anlıyorum ismini söylüyor ama şuan hatırlamıyorum ne anlama geliyor acaba


arifselim
Kız veya erkek olsun bekar kimseler için bu rüya evlilik ve kısmetin açık olmasına yorumlanır. Bazı sorunlar yaşadığını görmen ise gerçekte de her şeyin istediğin gibi olmayacağına ve sorunlarda olabileceğine tabir edilir. Yinede bu sadece bir rüyadır ve kesin manası yoktur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
selamün aleyküm. Ben gerçekte bekarım. Rüyamda kendi kına gecemdeydim. orada üstüm kirlendi ve peçeteyle temizlemeye çalışıyordum. O sırada gerçek hayatta da sevdiğim adam yanıma geldi. Bana yardım etmeye çalıştı. Daha sonra kına gecesi başladı. Evleneceğim kişiyi hiç görmemiştim diye düşünüp telaşa kapıldım.sonra evleneceğim kişi geldi ve yüzünü görünce onunla evlenmek istemedim. kına gecesi bittiğinde evde anneme onu hiç tanımadığımı evlenmek istemediğimi nişanı atacağımı söyledim ama annem kabul etmedi. Ertesi gün de düğünüm olacaktı. Rüyamda hep ağlıyordum. Rüyamın anlamı nedir

Okudunuz mu?  Rüyada umreye gitmeye hazırlanmak

Tohat
Ve aleyküm selam. Senin maddi ve manevi olarak temiz biri olduğuna, bedeni temizliğe önem verdiğin kadar manevi temizliğine de gereken özeni gösterdiğine, bunu sadece düşünsel olarak değil pratikte de hayatına oturttuğuna delalet etmektedir. Bu yönünle tanınan ve bilinen bir kimse olmanla birlikte nişanlı olup evleneceğini görmen ise Allah’a olan bağlılığını, onun rızasını kazanmak için gerekli olan her şeyi yapmana, emir ve buyruklarına elinden geldiğince yapmana ve ve buna engel olabilecek durumlara karşı gelmene delalet etmektedir. Doğrusunu bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm merhaba rüyam da hiç tanımadığım birisi ile kına gecesi yapmayı düşünüyordum sadece 1 kere fotoğrafını görmüşüm ondan sonra karar vermiştim. Aniden ertesi gün için kına gecesi olsun diye ağar topar herkese haber vermeye başlamışız falan bu ne anlamda olabilir ?

Merba ben Rüyamda hiç görmediğim biriyle evlendim ama sonra yüzünü gördükten sonra ondan hoşlandım sonra akşam oldu ve ben git gide yüzüne bakıp aşık olmaya başladım (sonlarda yüzü değişmeye başladı yakın akrabamdan biri oldu çok garip) sonra bir yere gitti onu bekliyodum. Sonra uyandım. Nolır yorumlayın lütfen çok merak ediyorum

Rüyamda tanımadığım biriyle evlendim ve onu hiç görmemiştim evlenince de görmedim evlendikten sonra gördüm hoşuma gitti beyendim akşam oldu birden bire yüzü değişti çocukluk aşkıma benzedi küçükken aşık olduğum biri vardı yüzü ona benzedi bir yere kadar gitti bende onu bekliyodum sonrada uyandım..! (16 yaşındayım) çok saçma geldi bana lütfen cavplayın


Tohat
Ve aleyküm selam. Gördüğün evlilik hayırlı bir haber ve hayırlı bir olay anlamındadır. Yapmak isteyeceğin bir işi gerçekleştirmek için güvendiğin kimselerle işe koyulacağın özellikle ailenden olan kimselerle iş birliği içinde olup ortak hareket edeceğiniz ve neticesinde mutlu, sonu verimli ve hayırlı olacak anlamındadır. Allah en iyisini bilendir.


Kayıtsız Üye
Merhabalar
Ben gerçekte evliyim bu sabah sabah ezanından sonra uyuya kalmışım ve rüyamda eşimin anne babasından evli olduğum halde beni istemeye geldiklerini gördüm çok kalabalık insanlardı ben olmaz dedikçe olacak dediler eşime beni verme onlara dedim o da korktuğunu söyledi sonra da tanımadığım bir erkekle aynı odadaydık sonra uyandım zaten anlamı nedir acaba

Okudunuz mu?  Rüyada uzun saçlı birini görmek

Tohat
Merhabalar. Bu rüya bekarlar için gerçek anlamda evlenmeye işarettir. Fakat evli olduğundan evde bekar olan bir kimsenin veya yakınların arasından bekar olan evlilik çağında olan bir kimsenin yakın zamanda görücüleri olacağına veya görücü olarak gideceğine evliliğin vuku bulmasına işaret etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm ben rüyamda hiç tanımadığım biriyle evleneceğim kızı bir an görebiliyorum daha sonra olmasam3 avabe diye düşünüyorum sonra olsun diye karar veriyorum davetiyeleri son gün bastırıyorum arkadaşlarımdan da bir iku tanesini çağırmayı unuttuğumu hatırlıyorum tam hatırlamamakma birlikte bir adamla sohbet ediyorum kızın babası olabilir acaba ne anlama geliyor


Tohat
Ve aleyküm selam. Çeşitli anlamlar içeren ve hayırlı manalara gelen bir rüyadır. Rüya sahibi eğer bekarsa evlenmesine evliyse yakınlarından birinin evlenmesine veya yardım etmesine, hayırlı işlere el uzatmasına delalet etmektedir. Allah en iyisini bilendir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda sınıf arkadaşımın evine benim haberim olmadan beni istemeye geldiler kalabalıklardı evlenecek olan çoğu hiç tanımıyorum ve ben reddettim çünkü ayaklarına baktığımda çorap üstünden tırnakları çıkmıştı baya uzamış ve hiç kesmemiş öyle dolaşıyormuş ben reddettiğim zaman annesi şöyle dedi ben bu oğluma ne zaman gelin bulucam hiç kimse beğenmiyor dedi çıktılar çıkarken benimle evlenecek isteyen çocuk kapıları kapatmayın ben kendim deyip odadaki bütün kapıları kendi kapattı öyle çıktı bu ne anlama gelir.


Tohat
Hayırlı günler. Fikren iş ve çevrendeki bazı kimselerle uyuşmama gibi bir durum söz konusu olabilir. Kişilere takılmak yerine doğru adımlarla işlerine odaklanarak yaşantını sürdürmen gerektiğine işaret etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada tanımadığın biriyle evlenmek, rüyada tanımadığı erkekle evlenmek, rüyada tanımadığın biriyle evli olmak

Bu kategoride yer alan Rüyada tanımadığın biriyle sevgili olmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada tanımadığın biriyle evlenmek