Anasayfa
18 Aralık 2022, 17:02
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ölü balık görmek ne demektir

Rüyada ölü balık görmek ne demektir

Kayıtsız Üye
Rüyamda ölü balık gördüm tabiri anlamı nedir?

selamün aleyküm.benim 2 balığım var rüyamda balıklarımın öldüğünü gördüm bende onları kurtarma çalışıyorum balıklar aniden şişmeye başlıyor suyun içindeler ama ve kaınları açılıyo sanki onlar can çekişmeden onlara yemek yedirmişim ve karınları açılınca içinde baya bir pirinç pilavı var ve ben hayretler içinde pilavın balıkların karnında ne işi var die baka kalıyorum ve sonra uyandım rüyamı yorumlarmısınız şimdiden teşekkür ederim


Yorum: Rüyada ölü balık görmek ne demektir

arifselim
Aleykum selam. Eğer balık besliyorsan bu rüyanın bilinçaltı olması muhtemeldir ve özel bir yorumu da yoktur. Ancak balık görmek çok hayırlıdır ve rızka, berekete ve bolluğa işaret eder. Balıklar ne kadar çok ve ne kadar güzel olursa rüya o kadar hayırla yorumlanır. Tersini görmek de olumsuz manaya delalet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş birini hasta görmek

Cevap: Rüyamda ölü balık gördüm tabiri anlamı nedir?

huseyin oral
Gününüz aydın Kazanciniz bereketli olsun insaAllah
Ben rüyamda üstü kapalı bir havuzda üstü siyah altı beyaz küçük küçük balıklara bakıyordum
2 metre ileride bir havuz daha vardı onunda üzeri kaplıydı ama naylondan
Naylonu açtım içinden balık yakaladım 4.5 tane kucağıma aldımevdeki akvaryuma koyayim dedim sonra vaz gecip geri havuza bıraktım sonra havuzun üstüne çıkmış ölü balıklar bir torbanın içine girmişler renkleri turuncuydu yavru tabi bunlar içinden birini çıkardım gözleri yoktu yani diğer balıklar yemiş galiba size zahmet acıklarmısınız


Yorum: Rüyada ölü balık görmek ne demektir

arifselim
Balıkları ne kadar çok görmüşsen rüyan o kadar hayırlıdır ancak ölü balıklar ise şansızlık olarak açıklanır. Canlı ve çok olan balıklar hayırlıdır ancak ölü balık görmek ise maddi anlamda fırsatları kaçırmak ve şansızlık olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada otobüs görmek

Kayıtsız Üye
Selamunalleykum
Ben rüyada pis sular içinde büyük bir balık gördüm.gördüğüm balık ise ölüydü.ayrıca balığın olduğu yer ise çok geniş değildi dar idi.
Teşekkürler….


arifselim
Aleykum selam. Büyük balık görmek büyük fırsat ve çok kazanç anlamındadır. Ancak balığı büyük ve ölü olarak görmek büyük bir fırsatı kaçırmak ve kaybetmek gibi manalara delalet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
1 – Rüyamdan çoklu ölü balık görüyorum dereden su akıyor ve çok balığıda zehirlenmiş bağlıyorum bunların kurtaralım diye

2 – Rüyamda ablamın dereden ölü balık tutarken gördüm


arifselim
1- Ölü balıkları görmek iyi değildir. Balıkları bu şekilde görmek, maddi açıdan kayıplara ve pişmanlıklara yorumlanır.

2- Ölü balık tutması şansızlıklarla karşılaşması manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bir sürahi içinde üç tane ölü süs balığı gördüm. Acaba ne anlama geliyor

Okudunuz mu?  Rüyada oyun oynamak

klav
Rüyada ölü balık görmek, şansızlıktır. Rüya sahibinin alamayacağı kısmeti olarak açıklanır. Fırsatların doğru değerlendirilemeyecek ve kıymetinin bilinemeyecek oluşu nedeni ile yaşanacak pişmanlığa ve mutsuzluğa rivayet edilir. Rüyasında ölü balık gören kişi öyle bir şansı kaçıracak ya da tepecek ki sonradan kafasını taştan taşa vuracak fakat bu kendisine fayda getirmeyecektir diye tabir edilir.


Kayıtsız Üye
mrb ; rüyamda mazgalda ölü balıklar vardı yagmur sularının içine girdği mazgal mangalla karıstırılmasın sonra o balıkalr bırden canlanıyor ve dıger tarfta ben annem ve bırkac kısı balık buğlaması yapılmıs ve oturup yıyoruz ve ben balıktan çok yıyemıyorum balık suyuna ekmek batırıyorum anlamı nedır acaba yorumlarsanız çok sevınırm teşekkürler


mum
Rüyada Ölü Balık Yemek

Rüyada ölü balık yemek maddi manevi kayıp olarak yorumlanır. Rüyayı gören kişinin parasından ve malından kaybedeceği, aile içindeki rızkın azalacağı, kişinin sıkıntıdan ve üzüntüden hasta olacağı anlamına gelir.


Kayıtsız Üye
selamün aleyküm
rüyamda bürsürü akvaryum balığı gördüm birsürüydü sürekli doğuyordu ve süreklide ölüyodu bende ölenleri ayırıyodum canlı olanlara yemek olarak vermek için bunun anlamı nedır

Okudunuz mu?  Rüyada Ölmüş Birinin Elini Öpmek

Kayıtsız Üye
Rüyada ölü balık görmek, şansızlıktır. Rüya sahibinin alamayacağı kısmeti olarak açıklanır. Fırsatların doğru değerlendirilemeyecek ve kıymetinin bilinemeyecek oluşu nedeni ile yaşanacak pişmanlığa ve mutsuzluğa rivayet edilir. Rüyasında ölü balık gören kişi öyle bir şansı kaçıracak ya da tepecek ki sonradan kafasını taştan taşa vuracak fakat bu kendisine fayda getirmeyecektir diye tabir edilir.


Kayıtsız Üye
1 – Rüyada büyük ölü balık avlamak ne anlama gelr

2 – Ruyamda baliklarin oldugunu gordm daha dogrusu bir suru olu balik gördüm bunun anlami nedir acaba

3 – Rüyamda bir sürahi içinde üç tane ölü süs balığı gördüm. Acaba ne anlama geliyor


Şema
Rüyada Ölü Balık Avlamak

Rüyada ölü balık tutmak, başarısızlık anlamına gelir ve rüya sahibinin büyük heveslerle ve büyük heyecanlarla atıldığı işlerin kendisine hayır getirmeyeceğine alamet eder. Kişiyi hüsrana uğratacak sonuçlar alınacağına rivayet edilir.

Rüyada ölmüş balık görmek
Rüyada Ölü Balık Görmek Ne demek

Rüyada ölü balık sürüsü görmek, arka arkaya yaşanacak aksiliklere alamet eder. Rüyayı gören kişinin işlerinde karşısına çıkacak pek çok engel olacağına bu durumun da hayatını zorlaştırıp, kafasını yoracağına delalet eder.


Kayıtsız Üye
Ben rüyamda kare şeklinde mavi ile şeffaf rengi karışık bir sürü süs balığı üst üste görüyordum sanki canlı değillerdi ne kadar güzel ve değişik balıklar deyip bir tanesini elime alıyorum elimde birden canlanıyordu bende bir anda çok korkuyodum balık sanki canlanınca elimden Zıplayarak sırtıma giriyordu yanlış hatırlamıyorsam o korkuyla uyandım bu ne anlama geliyor lütfen cevap yazın teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada organ bağışı

arifselim
Bu rüyayı gören kişi için şans olarak yorumlanır. Çok şanslı olmaya, bereketli kazançlar elde etmeye ve ömür boyu refah içerisinde yaşamaya tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Salam.men yuxumda akvariumdaki baliglarimin bir necesinin ölduyunu gormuwem.anlamini yaZsaniz sevinerem.tewekkurler

Okudunuz mu?  Rüyada ölüyü duvara tırmanırken görmek ne anlama gelir?

arifselim
Aleykum selam. Balık görmek hayırlıdır ve rızık anlamındadır ancak ölü balık ise olumsuzluğa ve üzüntüye işarettir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda yokuş aşağı arabayla iniyorum. Aşağısı deniz acaba denize gömülürmüyüm diye korkuyorum. Arabayıla aşağı doğru ilerlerken bir anda denize giriyorum. Araba yok oluyor. Denizin içinden eski model sabit telefonlar olur ya onu çıkartıyorum. Aynı gün rüyamda deniz gölet gibi bir yer balıklar toplanıyor sayamayacağım kadar çok fazla belli bir süre hareketsiz kalıyorlar ölmüş gibi altlarından büyük bir balık hareket ediyor diyorum ama göremiyorum. Ölmüş sandığım balıklardan 2 – 3 tane dışarı çıkarıyorum


arifselim
Görmüş olduğun bütün bunlar güzel ve hayırlıdır. Hepsi de iyi ve güzel bir geleceğe, bol ve bereketli günlere işaret eder. Bu aynı zamanda, bolluğa, berekete ve geniş rızka tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ölünün bir şey istemesi

Kayıtsız Üye
Selamunaleykum rüyamda bir küvet var yikanicam ama kuvetin içinde hep ölü hamsiler var bir kaç tane alıp atıyorum ama tekrar çıkıyorlar ben kuvete girmekten vazgeçip suyu açıyorum yeniden


arifselim
Aleykum selam. Küvetin içinde ölü balık görmek aynı şekilde iyi değildir. Bu rüya şansızlıklara ve maddi anlamda kayıplar yaşamaya tabir edilir. Ölü balıkların çok olması ve devamlı gelmesi de aynı manaya işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamın Aleyküm. Bugün bir rüya gördüm bir yerden geçerken telefonla bir anda ortam kalabalıklaştı . Kalabalığı yardım. Deniz gördüm denizin dibinde insanlar bekliyordu bir kaç kişide ağ çıkarıyordu . O sırada denizin içinde yaşlı bir kadın selatin içinde 2 tane balık çıkardı balıklar kıpırdamıyordu. Birde denizin kıyısına vurmuş ölü balıklar vardı. Tabirlere baktım lakin çok karışık yazılıyor. Çözemedim. Yardımcı olabilirmisiniz

Okudunuz mu?  Rüyada orgazm oldum ama meni gelmedi ne yapmam lazım ?

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya diğer balık görülen rüyalar gibi yorumlanmaz. Bu rüya sorunlarla karşılaşmaya ve canının sıkılmasına tabir edilir. Yinede daima Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bir plastik bardak içinde süs balığı gördüm, kuyruğuna bir şeyler oluyordu bardaktan atladı tutup tekrar içine attım bardağın. Ama kuyruğu kopmuş bir şekilde ve ölmüştü.


arifselim
Bu rüya özellikle iş ve maddi hayatta çok büyük hatalar edeceğine, çok kötü ve çok zor durumlara düşüleceğine işaret eder. Ancak yinede sonunda işleri tekrar tersine çevirerek çok iyi bir duruma dönüş yapacağına tabir edilir . Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm ben rüyamda bir fotoğrafa bakıyordum.Fotoğrafta akvaryumun dışında ölmüş bir balık olduğunu fark ediyorum hemen akvaryuma bakıyorum.Gercekten de akvaryumun dışında ölü bir süs balığı var ama fotoğrafta görünmeyen bir balık daha var siyah,ölmüş ve gözleri yok.Ben de belki canlanirlar diye tekrar suya koyuyorum.Siyah olanın gözleri çıkıyor ve canlanıyor sonra sudan kaçıyor.Ben de onu yakalamaya çalışıyorum ve yakalayıp tekrar suya koyuyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada Önünün Kesilmesi

arifselim
Aleykum selam. Rüyada balık görülmesi iyidir ve bereketle yorumlanır. Rüyada görülen şeyler ne kadar iyi, güzel ve berrak ise rüya o derece iyi değerlendirilir. Bu gördüğün rüyan ise rızık kazanmak için verilecek olan mücadele manasında tabir edilebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
S.aleykm.rüyamda kalabalık bir eş dost grubuyla nehir kenarına pikniğe gitmişiz. Nehirde ölü ve canlı çok balık var.ben canlı olanları elle yada sopayla avlıyorum. mutlu ve gururluyum herkes gıptayla bakıyor.ölü balıklara dokunmuyorum.Ama kucağımdaki avladıklarım da artık olmuş olduklarından pek hazzetmiyorum sevincime rağmen. Az ileride mangalda tavuk pişirildiğini görüyorum o daha hoşuma gidiyor. Daha da ileride babamla eniştemin başka ortaklarla tosun kestiğini görüyorum ama onlara düşen pay kıpkırmızı mükemmel bir et. Bu eti daha da beğeniyorum.tebrik ediyorum onları.

Okudunuz mu?  Rüyada oğlunun kaçırıldığını görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Karşına çıkacak bir çok fırsatın peş peşe geleceği bazılarını değerlendirmekte güçlük çekmen nedeni ile kaçırıp pişman olmana sebebiyet verse de elde edeceğin diğer fırsatlar ile maddi anlamda kazanımların artacak hayatın boyunca rahat bir şekilde yaşama olanağına kavuşacaksın. Doğruyu en iyi bilen bir tek Allah’tır.


rüyada ölü balık görmek, rüyada olu balik gormek ne demektir, rüyada ölmüş balık görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada obruk görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ölü balık görmek ne demektir Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.