Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:38
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada obruk görmek

Rüyada obruk görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda annem ve ben evdeydik ben bir yerden dışarı bakıyordum ve evin hemen yanında bahçenin içinde kocaman bir çukur/obruk oluştuğunu gördüm. Cukurun kenarlarının sürekli çökerek eve yaklaştığını fark edip anneme hemen çıkalım evden felaket yaklaşıyor diyorum. Eşim ve babam ise evin dışındaydı ikisi de hapishaneye gireceklermiş hazırlik yapıyorlardı.

Okudunuz mu?  Rüyada ölü inek görmek neye delalettir?

Eşim askere gitmeden bir gun önce gördüm ve sürekli acaba orada olecek mi diye düşünüp duruyorum…:(


Yorum: Rüyada obruk görmek

Tohat
Niyeti halis olmayan kimseler yüzünden ya da bir olay nedeni ile üzülmene neden olacak bir durum yaşayabilirsin. Olurluğunu bir tek Allah bilebilir fakat bu rüyanı Allah’a yönelip dua etmek, yardım dilemek için bir işaret olarak görebilirsin. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ölen babamın beni öldürmeye çalıştığını görmek ne anlama geliyor?

rüyada obruk oluştuğunu görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada ölmüş anneyi hasta görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada obruk görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.