Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:36
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada otobüs görmek

Rüyada otobüs görmek

Konyalı 42
S.aleykum.rüyamda otobüs durağına gidiyorum.belediye otobüsü durağına çok kalabalık.durakta eski sevgilimi görüyorum.biraz kızıyorum kendisine.gozleri doluyor.gozlerinin dolduğunu görünce dayanamiyorum ve tatlı bir şekilde konuşmaya başlıyoruz.sonrada aramız düzeliyor.sohbet ediyoruz.o sırada beklediğim otobüs geliyor.eski sevgilimle beni alması için elimi kaldırıyorum.otobus ağzına kadar dolu şoför de görmüyor zaten.gecip gidiyor.daha sonra eski sevgilimle yürüyerek gidiyoruz.ruyam bu şekilde bitiyor


Yorum: Rüyada otobüs görmek

arifselim
Aleykum selam. Bazı konularda sabırlı olmak gerektiğine, aceleci olmamak gerektiğine ve düşünerek hareket edilmesi gerektiğine tabir edilir. Bazende kararsız olmaya ve belli bir düşünceye sahip olamamaya yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Rüyada otobüs görmek

Kayıtsız Üye
Hocam merhaba.Rüyamda evimizin önünde otobüs var arkadaşlarım orada bende.Ben iniyorum bir ara otobüsden. Otobüs gidiyor beni almadan.Arkadaşlarımı arıyorum telefonları kapalı oluyor.Bir bakıyorum iki arkadaşım geliyor bana:sen binmedin bizde binmedik indik otobüsden. Sevdiğin çocuk şoföre seni beklemesini söyledi ama şoför dinlemedi dediler.Kapı çalıyor kendi kendime Allah’ım nolur sevdiğim çocuk olsun diyorum.Kapıyı çalan şoför oluyor.Bizi kaçırıyor.Pazara götürüyor.Hocam yorumu var mıdır bu karışık rüyanın?

Okudunuz mu?  Rüyada okul görmek

Yorum: Rüyada otobüs görmek

arifselim
Merhaba. Maalesef bu karışık ve berrak bir rüya değildir. Ancak rüya sahibinin gerçek hayatta var olan bazı korku ve endişelerinin olduğuna işaret olarak tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hocam hayırlı günler. Rüyamda otobüse biniyorum fakat otobüs 20-30 katlı. Ve ben en üst katta kaptanın arkasında oturuyormuşum. Merak ediyorum diğer katları gezmek için yerimden kalkıyorum. O kadar çok kalabalık ki sayılamayacak kadar çok insan ve koltuk var. Tanıdıklarımı görüyorum. Sohbet ediyorum ama üzülmesinler diye benim oturduğum yeri söylemiyorum ve gidip tekrar en üst kata, kaptanın arkasına oturuyorum. Kaptanın gömleğinin beyaz olduğunu hatırlıyorum. Bir dükkan açmayı düşünüyorum. Bu rüyanın işimle bağlantısı varmı?

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş kocasını görmek

Tohat
Hayırlı günler. Bazı sorunların yaşanması anlamına gelmektedir. Bunun işin ile ilgili olması da muhtemeldir ki sorun ne olursa olsun sana bağlı veya bağımsız olarak gerçekleşen durumlardan ötürü aklı selim kişilerle yapacağın istişareler alacağın fikirlerden sonra sorunun kaynağına inerek sıkıntını halledebileceksin. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ölünün bir şey vermesi

Kayıtsız Üye
selamun aleyküm rüyamda çeyreklik altınım varmış bana bozdurup para almamı söylemiş ailem bende altını bozdurdum kuyumcu bana kağıt paralar verdi bayagı bir sürü kagıt para çıkardı sonra bana büyük bir çanta daha verdi kuyumcu sırtıma taktım 3tane çantam oldu elimde onunla birlikte çantalarla giderken bir erkek çocuğu bana hırsızlık yapmak için yaklaştı hırsızlık yapmaya çalıştı ama izin vermedim sonra akşam olmuştu eve gitmek için otobüse bindim bir zaman sonra fark ettim ki yollar farklı yanlış otobüse binmişim şöfere yanlış otobüse bindiğimi söylüyorum şöferde çok kızıyor konuşmaya başlıyor senin yüzünden kaza yaocaz filan diyor konuşurken birden dalgınlığı yüzünden arkadan bir araç çarpıyor ve kaza yapıyoruz ama çok şiddetli bir kaza ben öldüğümü fark ediyorum ve ruhum son kez ailemi görmek için eve geliyor ağlayıp annemin yüzünü seviyorum… anlamı kötüde olsa lütfen söyler misiniz şimdiden teşekkür ederim 🙏

Okudunuz mu?  Rüyada öğretmen olduğunu görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Hayatının herhangi bir noktasında iş hayatında, aile ortamında, sosyal çevrende oluşan sıkıntıları bertaraf edebileceğine, sıkıntılı durumların son bulmasına, herhangi bir sorunun olmayacağına ve çok güzel hayat yaşayacağına hakkında her şeyin iyi bir şekilde gerçekleşeceğine delalet etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır.


SrknG
Selamün aleyküm,

uykuda annem ile ilgili iki rüya gördüm. Birincisinde duvar örüyordum yanımda annem vardı ve bazı taşların düz olmadığına işaret ediyordu. İkinci rüyamda annem otobüs kiralamış fakat tamir edilen taraftan istenilerek dışarıya atılan kirli sıvı başka taraftan tekrar motorun içine giriyordu bende ona işaret ettim.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş anneyi canlı görmek

Üçüncü rüyamda ise camiye gitmiştim ve namaz kılmaya başlamıştım ki çocuklar önümde bir şey yaparak dikkatimi alıyordu. İlk hatam hemen secdeye gitmek oldu ve namaza yeniden başlamak zorunda kaldım. Sonra bittiğinde ise birden kıbleden başka bir yöne doğru buldum kendimi aynı yerde.

Şimdiden Allah razı olsun.

Hayırlı Ramazan dilerim.


Tohat
Ve aleyküm selam. Birinci rüyanın tabir; sosyal ilişkilerini inşa ediş şekline olan işarettir. Karşına çıkacak bir fırsatı değerlendirme şeklin insanların senin ahlakını ve kişiliğini tanımalarına olanak sağlayacak. Doğru ve hatasız bir şekilde davranman sana olan güveni artıracağına, erdemli görüneceğine, dürüst ve doğru bir kimse olarak bilineceğine delalet etmektedir.
İkinci rüyanın tabiri ise; Faaliyete geçirmek üzere aklından geçen ve istediğin duygu ve düşüncelere işaret eder. Bir yere gitmek veya bir planını hayata geçirmek gibi bir düşünceye sahip olabileceğine delalet eder.
Üçüncü rüyan hayırlıdır. Hidayete ererek, ibadetlerin ve Allah’ın emrettiklerini yerine getirme konusundaki hasassiyetinin artacağına işaret eder. Fakat bunu devam etmek hususunda imtina göstermen gerektiğini göstermektedir. Allah en iyisini bilendir tabiki.

Okudunuz mu?  Rüyada okulda olduğunu görmek

18-Unexpected
Selamın aleyküm. Bu rüya ise arkadaşımın görmüş olduğu bir rüya. Rüyada; sanırım otobüsle olması lazım, bunlar bir yolculuğa çıkmışlar. Daha sonra bir yerde durmuşlar. Bir mekana girmiş ve içeride rüya sahibinin eskiden arkadaş olduğu kişiler var. Daha sonra içeriden bir takım eşyalar almışlar ve herkesi bir telaş kaplamış aniden. O sırada rüya sahibi de oje bakıyormuş. İnsanlar koşuturmaya başlamış. Daha sonra herkes belirli bir yerde toplanmış ve rüya sahibini çağırıyorlarmış. Rüya sahibi de olmaz arkadaşlarım gelicek demiş ama sıkıntı şurada ki rüya sahibinin arkadaşı zaten gelmeyeceğini söylemişti ona, nedenli bir şekilde söylemiş ama nedenini hatırlamıyor. Neyse, ondan sonra rüya sahibi tam otobüse binecekken bir bakmış birisi oje deniyor. Ondan sonra o oje bakan kişiye "aa ondan bende aldım rengi çok güzel" falan demiş. Rüyası da burada bitmiş. Rüya sahibi arkadaşıma insanların neden kaçıştığını sorduğumda da şöyle bir cevap verdi: "Bir şey geliyordu, kötü bir şey. Hava bulutlarla kaplanmıştı." dedi. ama o insanların kaçıştığı kötü şey hiç gelmemiş ve belki de otobüse gitmiştir dedi. Bu kadar, şimdiden hem onun adına hem de kendim teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş bebek görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Yaşanacak olan bazı olumsuz vakalara ve bu vakaların ardından muhtemelen sıkıntıdan kurtulmanın ve bu yükün üstünden kalkması ile ferahlayacağına delalet eder. Arkadaşlar arasında, hedeflediğin yolda veya karar verip adım attığın bir konuda insanlarla aranda bir sıkıntı görebilir ve kısa bir süre içinde halledebilirsin. Aynı zamanda rüya sahibi. nerede ne konuşacağını ve nasıl davranacağını bilmeyen kimselerle muhatap olma durumunda kalabilir. Allah en iyisini bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş birini görmek için dua

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm,rüyamda rahmetli olan abim ile otobüsle gidiyoruz bu yolları da bilmiyoruz ama uzaktan bir akraba olan dayı dediğim kişi bize tarif eder dedik. O otobüsün dışında bizi yolcu eder gibi. Dağlık engebeli yol sonrası bir yüksek yerde durduk.bizim köy görünüyor ama manzara çok güzel akşam karanlığında evlerin ışıkları çok güzel yanıyor resim çekiyorum. Abiminde vefatından bir 10 yıl önceki delikanlı halleri. (Zaten 28 yasında vefat etmişti.

Okudunuz mu?  Rüyada oturarak uçmak

Tohat
Ve aleyküm selam. Bir çok hayırlı anlamlar içeren bir rüyadır. Hayırlı bir haber alarak bu haberle sevineceğine, senin idellaerin ve istikbalini tesis edecek olan gerçekleşmesini istediğin hayallerin konusunda ufkunun açık olduğuna, azimli ve dirayetli olduğuna, engellerle ve zorluklarla karşılaşsan bile başarıya ulaşana dek vazgeçmeyeceğine, rakiplerini geride bırakacak adımlar atacağına delalet etmektedir. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş bebeğini canlı görmek

rüyada otobüs, mumsema rüyda otobüs yolculuğu, Ruyada otobus

Bu kategoride yer alan Rüyada öldüğünü görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada otobüs görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.