Anasayfa
8 Mayıs 2021, 8:03
sizden06
Abone

Oyunlarda bulunan İslam dışı unsurları kullanmak

Oyunlarda bulunan İslam dışı unsurları kullanmak

Zeor
Arkadaşlar lütfen sonuna kadar okuyun benim için çok önemli

Arkadaşlar bn bir oyuna başladım.Bu oyunda cleric diye bir şey var ve hristiyanlığı temsel edio.Puanlarımızdan cleric’e verince oyundaki adamımıza bazı özellikler gelio ve bunları kullanıor.Oyunun edebiyat kısmında(internet sitesinde) cleric e rahipler fln dio tanrının gücünün ödünç alır yazıyor.Bunun gibi şeyler.Diğer bölümlerde cleric gibi örneğin bölümün ismi fire burdada kutsal tanrı ateşle tamamlanır filan yazıyor.Lighting bölümünde elektrik cennet ve cehenneme gider yazıyor.Force bölümünde tanrı aşamasına ulaşılır yazıyor.Okçu bölümünde artık yükseklerde gidilecek bir cennet yok yazıyor.Warlock bölümü var burdada nefret benim gücüm, lanet benim hayatımdır yazıyor.Bu gibi şeyler yazıyor bölümlerin açıklamalarında(internet sitesini zararı yoksa veririm isterseniz bir bakın)Ayrıca oyundaki karakterin ölünce bu bölümlerden cleric ve force yle onu düzeltebiliosun.Şimdi bn bunları oyunda kullanırsam günaha girer miyim?Oyunda kullanmaktan kastım bu bölümlere puan vericem ve karakterime bu özellikleri yükleyeceğim.Sizce ne yapmalıyım, oyunu bırakıyım mı?Eğer günah veya çok günahsa bırakıcam.Günah değilse oynıcam.

Okudunuz mu?  Resimli odada namaz kılmak caiz mi

Arkadaşlar konuyu bir daha açıyorum çünkü kimse cevap vermiyor lütfen bir cevap verin şu kardeşinize.Benim için çok önemli.Anlamadığınız bir şey olabilir sorun lütfen elimden geldiğince konuyu açıklamaya çalıştım lütfen.Tekrar ediyorum benim için önemi varve ”lütfen” diyorum.


Cevap: Ney günah?Ney günah değil?

imamhatipli42
Kardeşim oyunun içeriğini tam anlamadım ama ahiret inancı ile ilgili ehli sünnet inancı dışındaki inançları benimseyen yada aktaran her türlü kişi,kitap,oyun vb. den kaçınmak gerekir. Bu özellikleri yapmanız günah olmayabilir ama bu fikri oyun sayesinde benimserseniz imanınız gider Allah muhafaza.

Okudunuz mu?  Namaza gecikicekken camiye koşmak caiz midir

Müslümanları filmleri,oyunları,kitapları, dergileri ile hep oyalıyorlar ve islam dışı düşünceleri empoze etmeye çalışıyorlar. Senin yaşın belki idrak etmek için müsait ama daha küçük yaşlarda bir çocuğun bu oyunu oynadığını düşünürsek durumun vehametinin ne derece olduğunu anlamış oluruz.


Cevap: Oyunlarda bulunan İslam dışı unsurları kullanmak

Zeor
Kardeşim öncelikle yorumun için teşekkür ederim.Ben oyuna sadece oyun gözüyle bakıyorum.Bu halde oyunu hıristiyan bir karakterle oynayabilir miyiz yukardaki yazdıklarımın üstüne bunu eklemek istiyorum çünkü müslüman karakter yok.Oyunun içeriğinde biraz karışık olabilir o yabancı yazdğım isimler sadece isim yani bölümün adı hani okçu olur savaşçı olur bunun gibi isimler.
Yorumlarınızı bekliyorum ve tekrar teşekkür ediyorum.

Okudunuz mu?  Mazlumun Bedduası Tutar mı

Cevap: Oyunlarda bulunan İslam dışı unsurları kullanmak

Zeor
Lütfen yorumlarınızı bekliyorum forum kurallarını ihmal ettiğimö için özür dilerim fakat benim için çok önemli.


pinhani
Kardesim korkarim senin oynadigin oyun hıristiyanlik ve farklıbir inanışın propogandası için yapılmış,bu tip pek çok oyun ve dizi var,günah bölümü için net bir şey söyleyemeyeceğim ama kesinlikle oynama aklini kariştırma derim ben.

Okudunuz mu?  Eşimle çok tartışıyoruz

Zeor
Aklımı karıştırmak değilde eğlence için oynuyorum.Yorumun için teşekkür ederim.Yorumlarını bekliyorum.


Zeor
Lütfen yorumlarınızı bekliyorum


Zeor
Arkadaşlar lütfen bir cevabı olan yok mu benim için önemli bir şey :S


Zeor
: s yaptım yanlışlıkla o hareket çıktı

Bu kategoride yer alan Ne yesemde kilo alamıyorum önerileriniz başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Oyunlarda bulunan İslam dışı unsurları kullanmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.