Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:56
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Denizde Yüzmek

Rüyada durgun denizde yüzmek

brcuu
Hocam, dua edip istihareye yattım rüyamda durgun bir denizde yüzüyorduk ailemle yiğenimi denize girmeye ikna etmeye çalışıyordum birden deniz kabardı fırtına çıktı hava karardı deniz dalgalandı bizler dağa kaçtık sonra deniz duruldu hava çok hafif açıldı ailem denize girelim tekrar dedi ama deniz balcık olmuştu ben bu denize girmem dedim. hocam ben evlilik için yatmıştım hayırlımı diye size zahmet yorumlar mısınız. teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada Dönmek görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada durgun denizde yüzmek

arifselim
istihare rüyasından uyandıktan sonra zaten kişinin içine hayırlı mı değil mi hissi doğar. Denizin bu şekilde görülmesi ise hayırlı değildir. İsterseniz istişare yapın ve bilen kimselere de evliliğinizi danışın sonra bir karar verin.


Rüyada Denizde Yüzmek

Kayıtsız Üye
Rüyada Denizde Yüzmek ne demektir Bir kişinin rüyasında yüzmesi ne anlama gelmektedir ?

Okudunuz mu?  Rüyada Domates görmek (İmam Nablusi)

merhaba,
ben rüyamda arkadaşımla denizde yüzdüğümü yüzme bilmiyorum yüzmeye çalışıyorum yüzmeyi başarıyorum.tekneye doğru gidiyoruz ben daha sonra tekneye biniyorum tabiri nedir yapar mısınız?

Rüyamda denizde yüzdüğümü görüyordum ama yüzmeyi bilmiyordum ve birşekilde yüzüyordum tekneye doğru arkadaşimla yüzüyorduk anlami nedir tabirini yapar misiniz?

Okudunuz mu?  Rüyada deniz ve gemi görmek

Yorum: Rüyada Denizde Yüzmek

arifselim
Merhaba denizde yüzmek, bir işinde çok başarılı olmaya ve Allah’ın izniyle istediğini elde ederek hedefine ulaşmaya alamet eder. Arkadaşınla yüzmek ise sana zor anlarında destek olan bir kimse olmasına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada dindar adam görmek

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm,
Öncelikle buraya konu açtığım için kusura bakmayın diğer yerlere açamadım ama rüyamı çok merak ediyorum yorumlarsanız çok sevinirim.

Önce çok büyük bir deniz gördüm ve yüzüyordum baya baya arkadaşlarımızla gelmişiz fakat onlar ileri açılmış ben kıyıya biraz daha yakınım (normalde yüzme bilmiyorum) daha sonra yine yüzdüğümü zannediyorum fakat kıyıda ayak çırpıyormuşum arkadaşlar geldi o sırada hatta dalga geçtiler öyle olduğunu görünce sonra çıktık oradan ben abim ve birkaç kişi daha vardı aileden onlarla bir yere gittik antik bir yere benziyordu orada daha sonra ben yine tek kaldım bir eve girdim o evdekilerin ailesinden biri kaçak kazı yaparken yakalanmış tutuklanmış (ben de parti adına gittiğimi söylüyorum) ve beni cimcikledi bunu duyunca bundan dolayı kızdılar başta fakat bir şekilde ikna ettim daha sonra arabamız başka bir yerde kalmış abime söyledim fakat gitmedi araba da başkasının bu arada ben de tek başıma gidip aldım daha sonra tutuklu olan kişinin bulunduğu yere gittim içeride içişleri bakanımız vardı onun gözetiminde tutuluyordu ve bir yakını vardı tutuklunun içişleri bakanı silahını masaya bıraktı tutuklu yakını hemen almaya çalıştı fakat kaptırmadı daha sonra bir şeyler konuştuk ve ikna ettim tutuklu serbest bırakıldı ailesi bana teşekkür etti ve en son yine deniz kenarında gördüm aileyi öyle bitti rüyam çok garip geldi nedir yorumu kusura bakmayın çok uzun oldu ama ilk defa böyle bir rüya gördüm. Teşekkürler şimdiden.

Okudunuz mu?  Rüyada Düşmek görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Başınıza hoş olmayan ve tasvip edilmeyen bir durum geleceğine, bu durumdan sonra düşünce olarak bazı kararlar alıp fikir değişikliğine giderek hayatınızı farklı şekilde oturtmaya ve düzeltmeye karar vereceğinize, İş kurma düşüncesi taşıyabilir ve bu düşünceyi güvendiğiniz biriyle gerçekleştirmek için ortak adımlar atmaya karar verebileceğinize delalet eder. En doğrusunu bilen bir tek Allahtır.

Okudunuz mu?  Rüyada duman görmek

rüyada çok hızlı yüzmek

Bu kategoride yer alan Rüyada dişlerin sallandığını görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Denizde Yüzmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.