Anasayfa
8 Mayıs 2021, 1:42
Sohbet
Yönetici

Dehşet aldatma çağı ve yecüc ve mecüc ün rolü

Dehşet aldatma çağı ve yecüc ve mecüc ün rolü

kibrit
Deccalin ayak takımı olan bu iki kavim ( ki bir çok milletten oluşurlar) şu an ayette geçtiği gibi tüm tepelerden inip yayılmışlar mıdır?

İnsanların büyük çoğunluğu yecüc ve mecüc müdür?

Resulullah (sav), şöyle buyurdu: " Allah Teala: (Adem’e); ‘Her bin kişiden, dokuz yüz doksan dokuzu (cehenneme gidecek)’ diye cevap verir Yüce Allah, Adem’e böyle buyurduğu zaman; (bunun verdiği dehşetli korkudan) çocuğun ihtiyarlayacağı ve her gebe kadının, çocuğunu düşüreceği zamandır Ve orada mahşer halkını sarhoşlar halinde görürsün Halbuki onlar hiç de sarhoş değillerdir Fakat Allah’ın azabı çok şiddetlidir"
Oradakilere bu haber ağır geldi de: Ya ResulAllah! Bu, binde bir kişi hangimizdir? diye sordular Bunun üzerineRasulullah (sav): "Size müjdeler olsun! Muhakkak sizden bir kişiye mukabil, Ye’cuc ve Me’cuc’den bin kişi (cehenneme gönderilecektir)" buyurdu
Buhari, C 9, Hno:1373, s103-104; Sahihi Müslim, C1, Hno: 222, s306

Buradan anladığımız üzere, sadece bu kavimde doğanlar değil, yecüc ve mecüc’ün hayat standartını benimseyip uygulayanlar da yecüc ve mecüc grubuna dahil oluyorlar Peki nasıl bir standart bu;

Boş işlerle uğraş("yetenek sizsiniz" yarışmasının tipleri), edepsizlik ve hayasızlık, materyalizm’e tapma, dört büyük halifenin ismini sayamayacak kadar cahillik kısacası bir haftanızı tv başında geçirip her programı izlerseniz dünyaya yayılmış olan yecüc kavminin nasıl bir hayat istediğini ve insanlara ne telkin ettiğini anlarsınız. Peki bu kadar bilgi yayan cihazlara rağmen Maneviyata olan bu devasa cahillik birilerinin bilinçli propagandası ve çalışması olmadığını öne sürmek cahilliktir!

Resulullah (sav), şöyle buyurdu: "Ye’cuc-Me’cuc, Adem’in neslindendir Onlar, insanlara gönderilse, onların yaşantılarını (bütünüyle) ifsad ederler Onlardan biri arkasında, zürriyetinden binden fazla kişi bırakmaksızın ölmeyecek Onların arkasında üç ümmet vardır: Tâvil, Târnes ve Mensek"
Rudani, C5, Hno: 9930, s372

Okudunuz mu?  Din ile ilgili güzel sözler

"Onların yaşantılarını "bütünüyle" ifsad ederler (fesada uğratırlar)"

Bütünüyle ifsad etmek lafını sanırım başındaki iki gözüne ilave, gönlünde ki gözü açılmış olanlar kolayca kavrayacaklardır.

Tarihin hiç bir döneminde görülmemiş bir fesat(bozulma,yozlaşma) her sistem Fesada uğramış bir biçimde şeytanlaştırılmış.

Devlet yönetimi; Halife yok! Laik (dinsiz) düzen "Yeni seküler dünya düzeni" (new world order = yecüc mecüc dünya düzeni= her tepen akın ettiklerinde)

Ekonomik ve Finansal düzen: Uyduruk bir kağıt para sistemi. Hiç bir değeri yok. Saçma sapan kur değerleri. Tüm dünyayı örümcek ağı gibi donatmış, sömürücü, kan emici faiz bataklığı bankalar ki bu bankalar dünyayı yönetmektedir. Ne ilginç ki "siyonistler" (ki yecüc bunlar) bunların ekseriyetine sahiptirler.

"Bir zaman gelecek fakir hep fakir zengin hep zengin olacak"
"Bir zaman gelecek faiz yemeyen kalmayacak"

Burada dikkat çekmek istediğim nokta faizin zararları değil, sistemin içinden çıkmanın imkansızlığıdır Örümcek ağı misali sarıldık.

Eğitim Sistemi: Ne kadar ilginçtir ki kız-erkek aynı binada eğitim görmektedir Ve çoğu müslüman anne baba durumun vahametinin farkında değildir. Kitap ve sünnet bırakılmış, FESAT düzenin kölesi olunmuştur. Eğitim binaları sapık fuhuş binalarına dönmüştür. Eğitim süresi de başka bir konudur. Tüm dünya da 16 senedir! Halbuki 16 senede her insan allame olması gerekirken, ezbere dayalı aptal bir eğitim müfredatı gençleri aptallaştırmaktadır. Zaten kız erkek aynı binada hafıza mı kalır harama bakmaktan, beyin mi kalır cinselliği düşünmekten.

Okudunuz mu?  Az uyumanın faydaları..

Sosyal ve Toplumsal düzen: Sapıklığın zirve yaptığı yer Kadın-erkek eşitliği Masonların en etkili silahı feminizm! Kadın erkekler ile aynı okula gitmeli Kadın da çalışmalı Kadın da ekonomik özgürlüğe sahip olmalı Kullandıkları en etkili silah Kadın Şeytanın kartını kadından yana kullanması akıllıca bir seçim tabi Milyar, trilyon dolarlık kozmetik saçmalığı Sokağa çıktıklarında kendilerini güzel gösterme arzusu Alış-veriş çılgınlığı Dizilerde telkin edilen yaşam tarzına özenenler başta kadınlar! Nitekim Hz Peygamber; "Kadınlarınız azdığı zaman haliniz nice olur" demiştir
Bu saçma özgürlük ve eşitlik safsatası toplumda yozlaşmaya, ahlakın bitmesine, namusun ölmesine, işsizliğe vs tonlarca şeye neden olmaktadır

Gıda Fesadı: Her alana yayılmalı fesat tabi ki de İçinde ne idüğü belirsiz şeyleri marketten alıp yiyerek insanların karakterleri değişti Tarlaya ekeceğimiz tohumun sahibi siyonistler Hamburger kola gibi saçmalıkları insana dayatıp empoze eden siyonistler, tonlarca

Eğlence fesadı; Futbolla beyin travması, illuminati köpeği olmuş dünyaca ünlü yıldızlar, şarkıcılar Abuk sabuk ideolojilerini ve hayat standartlarını bize aktardıkları Hollywood ve Yeşilçam gibi kuruluşlar Bu siyonistlerin önünde eğilmedikçe maalesef başaramazsınız, ünlü olamazsınız Bu konuyu araştırmak isteyenler ünlülerin deşifre olmuş videolarını izleyebilirler Gerçekten tüyler ürpertici ve üzücü

Seksüel Fesat, Aile fesadı, Kültür fesatı, Sanatsal fesat, Dinsel fesat… vs.vs

Daha fazla uzatmak istemiyorum; Ancak bunları düşünüp anlamamız lazım. Çocukların izledikleri çizgi filmlere dahi "SEX" yazıları koyan, cinsel organ resimleri gizleyen, 9/11 gibi bir terörist yalan uydurup "savaş çıkaran ve bozgunculuk yapan" bu sapık KAVİMler bizi de kendi "karbon kopyaları" yapma derdindeler.
Kulakları küpeli olan erkekler, vücutlarına dövme yaptıranlar, hayatları tv önünde geçen ve onları taklit eden afyonlanmış beyinler, ellerinde cep telefonu sevgilisiyle yazışanlar…

Okudunuz mu?  Kötü anlamlı ve anlamı yanlış bilinen isimler (Ecrin, Aleyna, İrem, vs)

Küresel(Global) bir sapıklık ve fesat ile karşı karşıyayız. Giyindiğimiz kıyafetler bile aynı sayılır. Tek tip insan modeli; Traşlı erkek, kot pantolon, belli bir kadın imajı vs Gelenekler, görenekler, aile kavramı öldü! Rus da aynı, İngiliz de, Fransız da, Japon da, amerikalı da, Türk de, Arap da "Tek devlet tek millet"

Bir sapık kavim düşünün ki sahte uzaylı istilası ile din kavramını yıkmak için çalışıyorlar. Şaka gibi… İnsanlar ise uykuda Onlara tv ne söylerse ona iman ediyorlar! Dindar da böyle, dinsiz zaten meyilli, genci yaşlısı, evlisi bekarı…

Ayette geçtiği gibi fesada sebep oluyorlar. Hem de öyle bir fesat ki hiç bir insan eliyle düzeltmeye gücü yetmiyor, yetemez de Nitekim;

Resulullah (sav) şöyle buyurmuştur: "Sonra Allah; İsa’ya kullarımı Tur Dağı’na doğru götür diye vahyedecek Çünkü Ben, bazı kullarımı göndereceğim/çıkaracağım ki onlarla savaşmaya kimsenin gücü yetmez Bunlar, Ye’cuc ve Me’cuc kavmidir"
Sahih-i Müslim, C8, Hno: 110/2973, s478; Tirmizi(A Parlayan), C2, Hno: 2240, s227

‘Bu savaş konusuna hiç girmeden devam edeceğim, uzamasın’

Bu demek ki kimse bu düzeni değiştiremez Allah’tan başka.

Yeryüzü hakimiyeti asıl amaçlarıdır ve ona ulaştılar Gene de "piramidin üzerindeki göz" tam yerine oturmadı. Son bir kaç ayarlama ve olay kaldı Allahu Alem.

GELELİM BU KAVİM ÇIKMIŞ BİR KAVİM Mİ YOKSA ÇIKACAK BİR KAVİM Mİ?

Zeyneb binti Cahş, şöyle rivayet etmiştir:
Resulullah (sav), şöyle buyurdu: "Allah’tan başka ilah yoktur Gerçekleşmesi yaklaşan bir ‘şer’den dolayı vay Arap’ın haline! Bugün ‘Ye’cuc veMe’cuc’un Seddi’nden, şunun gibi bir delik açıldı" diyerek uykusundan uyandı
Ravi Süfyan, şehadet parmağıyla, baş parmağını halkalayarak, Peygamber’in yaptığı gibi "o" işareti yapmıştır Ben: Yâ ResûlAllah! Aramızda salihler varken, biz helak olurmuyuz? dedim
"Evet! Fısk ve fücur ve ma’siyet(kötülük) çoğaldığı zaman!" (helak olursunuz) buyurdular
Sahihi Müslim, C8, Hno: 2880, s406

Okudunuz mu?  Serzeniş çok kırdık birbirimizi Ne çok anlamadık, tanımaya bile çalışmadık

Bu delik yani yol tee Peygamber efendimiz zamanında açıldığını düşünüyorum. Ama kendi ülkelerinin dışına çıkamadılar. Denediler, denediler olmadı. Sonra güçlendiler, Allah izin verdi, yayıldılar. Ve seddi yıktılar. Teknolojik gelişmeler, tarihin akışı, 1. ve 2. dünya savaşları ile tüm dünyada ki kontrolü ellerine aldılar. "MODERN BATI MEDENİYETİ" başlığı altında kendi fikirlerini her yere dayattılar. Avrupa da başladılar yayılmaya! Siyonistler yecüc kavmidir! Masonlar illuminati grubu 13 zengin aile (rockefeller, rothchild vs.) bilmem her türlü bela bunların kapsamındadır. Mecüc kavmi ise Ruslardır. Tabi bir hadiste (kaynak veremiyorum kaydetmemişim bilgisayara bilen eklesin) ; Yecüc ve mecüc 27 kavimdir/millettir diye geçiyor. Tüm tepelerden akın akın inmişlerdir. İnsanlar imkanı yok kurtulamıyorlar. Baksanıza bir laiklik illetini bile ülkemizden def edemedik. Bir yılanı nasıl kahraman diye 80 yıldır baş tacı ettik.

Peki bu sapıklar neden deccalin ayak takımıdır. Çünkü materyalist sapık felsefe ile önce insanların imanı gitmesi gerekliydi! 600 bine yakın alim hoca şeyh asıldı bu memlekette, sorgusuz sualsiz! Bunlar hep bu sapık kavmin başımıza musallat ettiği bir Ajanın yani kendilerinden birinin işidir.

Sadece bizde değil arap diyarlarında… sapık mezhepler kurdular ajanları ile. 20 yy. da planlar bir bir uygulandı.

Okudunuz mu?  Küfre düşen ne yapmalı?

Bu sapık kavim deccalin gelmesi için çalışıyor da çalışıyor! Bunlar Beni İsrail olmadıkları halde neden İsrail devletini kurmak için ve yaşatmak için en uç şeyleri yaptılar ve yapıyorlar. Ataları avrupalı hazar yahudileri! Çıkar için yahudiliği kabullenmiş bir sapık millet.

2000 yıldır sürgünde olan bu millet 1947 yılında sahte/yalancı İsrail devletini kuruyorlar ve yahudileri oraya topluyorlar. Tabi futbol ile magazin ile geçim sıkıntısı ile suni gündem ve malayani ile tüm dünyayı uyutup aldatıyorlar.

Laik bir hz. Davud ülkesi! Böyle bir şey mümkün mü?

İsrail dışında ki yahudiler dahi bu sapık kavmi fesat çıkartmakla suçluyorlar ve Mesih dönmeden o topraklara dönmemiz yasak diyorlar. Ama çoğusu aldanmış. "Büyük Aldatıcı = El Mesihud Deccal" tarafından aldatıldılar.

Peki bu devlet nasıl kuruldu;


وَحَرَامٌ عَلَى قَرْيَةٍ أَهْلَكْنَاهَا أَنَّهُمْ لَا يَرْجِعُونَ

Ve harâmun alâ karyetin ehleknâhâ ennehum lâ yerciûn

حَتَّى إِذَا فُتِحَتْ يَأْجُوجُ وَمَأْجُوجُ وَهُم مِّن كُلِّ حَدَبٍ يَنسِلُونَ

Hattâ izâ futihat ye’cûcu ve me’cûcu ve hum min kulli hadebin yensilûn

And there is a ban on (the people of) a town which We destroyed: that they (the people of the
town) shall not return (to reclaim their town) until Gog and Magog are released and
(eventually) they descend from every height (or spread out in every direction)

"Ve harab ettiğimiz bir şehrin (şehir halkının) üzerinde yasak vardır ki onlar (şehir halkı) geri dönemeyeceklerdir(dönemezler), taki; yecüc ve mecüc salınana ve her yükseklikten/tepeden inecekleri zamana kadar (yada her yöne yayıldıkları/akın ettikleri zaman)"

Okudunuz mu?  Müslüman olan insanlar mezhep seçmesi doğru mudur

Hangi şehirdeki hangi halk, zamanında sürgüne gönderilmiş? Hangi şehir halkına, memleketine dönmesi yasaklanmış?

Tek Cevap: Kudüs, Yahudiler.

Ne ilginçtir ki 2000 sene sonra yahudiler büyük bir aldatma ile döndüler. Kimin yardımı ile;

İlk olarak 1917 de balfour deklarasyonu ile ingilizler kutsal topraklarda/Filistin de bir yahudi devleti/evi/yurdu kurulması teminatı;

"His Majesty’s government view with favour the establishment in Palestine of a national home for the Jewish people, and will use their best endeavours to facilitate the achievement of this object, it being clearly understood that nothing shall be done which may prejudice the civil and religious rights of existing non-Jewish communities in Palestine, or the rights and political status enjoyed by Jews in any other country"

The statement was issued through the efforts of Chaim Weizmann and Nahum Sokolow, the principal Zionist leaders based in London; as they had asked for the reconstitution of Palestine as "the" Jewish national home, the declaration fell short of Zionist expectations = İsmi geçen iki şahıs londra da ki siyonist liderlerdendir ve bu deklarasyonun basılmasında çabalamışlardır.

Ve sonra 1947 Nato kuvvetleri ; Abd ingiltere fransa destekli siyonist bir askeri güç laik İsrail için Araplara saldırdı… Sovyetlerin rolünü merak edenler açsın okusun. Sonuç: Bu destekle İsrail tekrardan kuruldu ve yahudiler vatanlarına döndü.

Deccal ve ahir zaman konularına fazla girmemeye çalıştım.

Bu zamanı anlamak ve bu dünya düzenini "görmek" için son 150 sene iyi bilinmelidir. Ahir zaman birbiriyle bağlı konulardan oluşur.

Okudunuz mu?  Seyit Onbaşı ve Çanakkale Savaşı

Sembolizmi bilmek gerekiyor yoksa müteşabih hadisler ve ayetler içinde kaybolup gideriz. Hala bir set arıyorlar yıkılsın diye, hala bir deccal bekliyorlar eşeğe binip uçan ve alnında kafir yazan ve tek gözü kör!

Bu konu hakkında Şeyh Imran Hosein’in araştırmalarından dolayı Allah razı olsun. Bir kısım yerler onun analizine bakarak yorumlanmıştır.

Allah razı olsun zaman ayırıp okuduysanız. Paylaşmak için fikirleriniz varsa buyurun.

En sonunda Allah en doğrusunu bilir deyip sonlandıralım.


Cevap: Dehşet aldatma çağı ve yecüc ve mecüc ün rolü

gulen
Hayirli sabahlar yazinizi dikkatle okudum çok etkilendim sahsen. Oncelikle ben bu yasima kadar arap memleketlerinde yasamama birde bir misirli ile evli olmama ragmen bukadar dini konulari bilmiyordum evet bazi esaslari biliyor ve uygulamayi calisiyorum fakat bukadar değil dorusu oncelikle size vede kaleminize çok teşekkürler umid ederim bu güzel yazilarinizin devamini bizlerden eksik etmezsiniz.Allah’ha emanet olunuz.


Cevap: Dehşet aldatma çağı ve yecüc ve mecüc ün rolü

kibrit
Aslında dini ilimlerde çok bilgili sayılmam. Elhamdulillah bu zamanda has doğru hocaları dinleyip yolumuzu sapıtmadık. Allah sapıttırmasın.

İkinci husus ise şu: Ahir zaman konusu, nasıl ki hadis ilmi var, tefsir ilmi var, fıkıh ilmi var vs. vs. bunlar gibi ayrı bir ilimdir. Etkileyicidir araştırması.

Yani üzerinde özenle durulup araştırılmadan sadece yüzeysel bilgi sahibi olursun. 100 sene evvelin alimlerinin sözleri dahi yetersiz kalır çünkü son 100 senede ki olaylar hadislerin manasını ve realitesini gözler önüne sermektedir.

Mesela bir örnek vereyim: Hadisi şerif;

"İsmini duyduğunuz kimselerden dört kişi, yeryüzüne mâlik oldu. Bunların ikisi mü’min, ikisi de kâfirdi. Mü’min olan iki kişi, Zü’l-Karneyn ile Süleymân (aleyhimes-selâm) idi. Kâfir olan ikisi de, Nemrut ile Buhtun-Nasar idi. Beşinci olarak, yeryüzüne, benim evlâdımdan biri [ya’nî Mehdî de] mâlik olacaktır.” [Mektûbât-ı İmâm-ı Rabbânî]

Süleyman as. nasıl malik olmuştur tüm dünyaya? Peki bu yaşadığımız dünya da bu kalıplaşmış sistemler nasıl yıkılıp da tek bir kişi melik olacaktır? Ahir zaman ilmi yeniden yardıma koşuyor.

Okudunuz mu?  Süleymaniye Vakfı Başkanı: 70 dakika fazla oruç tutuyoruz

"Ne kadar memleket varsa hepsini kıyamet gününden önce ya helâk edeceğiz, ya da şiddetli bir azapla cezalandıracağız. İşte bu, Kitap’ta (Levh-i Mahfuz’da) yazılmış bulunuyor." İsra 58

Peki bu nasıl olacak; Gene ahir zaman hadislerine başvuruyoruz;

"There will be a battle the like of which has never been seen, so that even if a bird were to pass their ranks, it would fall down dead before it reached the end of them". (Ahmad, Muslim)

"Daha önce emsali görülmemiş bir savaş olacak, eğer bir kuş savaş alanının üstünden bile geçecek olsa, sonuna yetişmeden ölü olarak yere düşerdi" (Ahmed, Müslim)

Nükleer bir savaş daha ne kadar güzel anlatılabilirdi 1400 yıl önce? Tabi bu savaş ayrı bir konu oraya girmek istemiyorum şimdi.

İzah etmek istediğim; nükleer silahlar bulunmadan önce yaşamış alimler bu hadisleri ve ayeti ne derece yorumlayabilirlerdi? Ondan dolayı ahir zaman ayrı bir ilim alanıdır. Ama şimdi biliyoruz ki Rus ve ittifakı ile Abd ve ittifakı arasında (yecüc mecüc savaşı) olacak bir 3. dünya savaşı vardır. Ondan sonra Mehdi hakimiyeti ele alabilir!

Okudunuz mu?  Şunu yaparsam gözüm kör olsun demek yemin midir?

Tabi ki yine Allahu Alem diyoruz…


Yorum: Dehşet aldatma çağı ve yecüc ve mecüc ün rolü

Kayıtsız Üye
İmam Cafer (a.s) Buyuruyorlar ki "Her kim ki onun (İmam Mehdi [a.f]) gelişi ile ilgili olarak tarih beyan ediyorsa yalancıdır …"
Bu söz altıncı imam Caferi sadık Hazretlerine aittir.Her kim İmamın zuhuru ile alakalı olarak tarih beyan ederse yalancıdır bu saidi nurside olsa başka hazretleri sıfatı ile ünlendirilen kişilerde olsa bu böyledir.Saidi nursi klasik ehli sünnet eğitimi ile yetiştirildiğinden tarih verme konusunda herhangi bir beis görmemektedir illa ki onun bu konudaki hatasının ecri kendisine aittir ve hesabıda kendisi ile mevla arasında olacaktır takdiri nedir bilemem.Ayrıca tarih verme hususunda da son derece ehemmiyetli davranmanız gerekir işin doğrusunu Allah bilir.Hem o Allahın vaadidir kafirler istemesede o nurunu tamamlayacaktır yani islamın velayetini elinde bulunduruna zafer nasip edecektir ve öz islamı , islamın orijinal hali ile getirecek olan Mehdi[A.f] den başkası değildir.Bu gibi kaynakları da bizzat pınarın başından almanızı tavsiye ederim.Derelerin kenarından akan kirli sulardan beslenmemenizi tavsiye ederim.Ayrıca Yecüc ve Mecuc zaten peydah oldu süfyanide peydah oldu yecüc mecüc ışid ve el nusra tipi örgütlerdir.setteki kasıt ise çin seddi değildir 🙂 seddeki kasıt dine uyanların kendilerine karşı çektikleri settir ki bu set birisi ehli sünnet görünümlü ama aslında ehli sünnetle alakası olmayan kafir ordusu yani yecüc ve mecüc ki onlar da ışid ve el nusra tipi selefi gruplardır.sufyani ise zaten bellidir ülkemizi istikrarsızlığa sürükleyen kişiden başkasıda değildir.hem bu hadislerin çoğuda siyonist yahudilerin uydurmasıdır bunu da bilmenizi isterim.Bunu saidi nursi gibi ya da başkası gibi kişiler ya bilmeyerek ulaştırmışlardır ya da bu kişilerin ağzı ile bizlere ulaştırmışlardır ve gerek saidi nursinin gerekse de diğer alim diye bilinen kişilerin bundan haberleri bile yokturdur.sonuçta her ne kadar saidi nursinin talebeleri vasıtası ile risalelerini ulaştırmış olsada ne kadar sahihtir ulaştıranlar!!!

Okudunuz mu?  Dilde hafif, terazide ağır gelen söz

yani kaynağı sunan kişilerinde sahih olması lazım ve el emin olması gerekir.elimde başka hadisler de var ahir zaman ile alakalı olarak ama buraya yazarak gayble alakalı olarak kargaşa oluşturmak istemiyorum.deccal bile zuhur etmiştir.
sizler gelecekle ilgili şeylere kafayı yoracağınıza imanınızı bir test edinsenize ne diyor sizlere imanınız.Kimse ben kurtuldum demesin ya da Allah bana iman nasip etti şükürler olsun diye de rehavete girmesin bu dünya hayatı sırat köprüsü gibidir bosunamı her namazda fatiha okunur sanıyorsunuz …
Peygamber kızına ne diyor "Ey kızım fatıma sakıjn ola ki peygamber kızıyım diye kibirlenmeyesin yoksa seni ben bile kurtaramam…" o ki yürüyen kuranın hanımıdır o ki peygamberin hem kızı hemde annesi vecibesindedir varın sizde ona göre düşünün …


Kayıtsız Üye
Arkadaşlar ! Artık beklemenize gerek yok çünkü Yecüc ile Mecüc çoooktan gelip dünya dengesini alt üst ettiler. Amerika’dan,İngiltere’den daha ala Yecüc-Mecüc mü olur.


Aldatma

Bu kategoride yer alan Müslümanlara köpek harammıdır ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Dehşet aldatma çağı ve yecüc ve mecüc ün rolü Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.