Anasayfa
16 Ağustos 2023, 19:14
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada kesik bacak görmenin yorumu

Rüyada kesik bacak görmenin yorumu

Kayıtsız Üye
selamün aleyküm rüyamda sevdiğim ve çok uzun süredir görmediğim birinin (erkek) bacaklarını kendi isteği ile kestirip yerine takma bacak taktırdığını gördüm bacaklarını beğenmediği için kestirmişti bunun anlamı nedir acaba teşekkürler


Cevap: rüyada kesik bacak görmenin yorumu

Desert Rose
Rüyada vücut azalarında fazlalık görmek zenginliğe işarettir.

Göğüs görmek iyi huy ve ahlaka,

Bacak görmek hafif bir sıkıntıy a, Boyun görmek kabahat işlemeye, Diz görmek ailede sıkıntıya, El görmek kazanca, sevince ve aşka, Kalça görmek çocuk sahibi olmaya, Kaş görmek mala ve uzun ömre,

Meme görmek ise kız çocuğa işarettir. Memede çıban veya yara çıktığını görmek kız evladının hayırsızlığına yorulur.

Rüyada ayak görmek, sağlık ve sevince işarettir. Kız ayağı başarılı iş hayatına, erkek ayağı ise zorluklara işarettir.

Kırılmış veya kesilmiş ayak dargınlığa, topal ayak acı habere, çıplak ayak ise kabahat işlemeye delalet eder.

Rüyada ayağını yıkadığını görmek hayır işaretidir.
İmam Nablusi


Cevap: rüyada kesik bacak görmenin yorumu

dilan
Ruyamda bacagimin teki yok kesilmis.i zu l üzülüyorum. Snra manevi kardeşime yalvariyom ne olur bana bacak yapalim diye.snra kendi bacagimi bacama geçiriyorum
Ve yu e yürüyorum. …tskler..


arifselim
Bu tür rüyalar çeşitli korkularla yorumlanır. Genelde arkanızdan çok güvendiğiniz dostlardan göreceğiniz darbelere yorumlanır. Bu rüyaların en doğru tabiri kişinin durumu göz önünde bulundurularak yapılabilir.


Kamuran Çakır
Rüyamda kız çocuğu takma bacaklıydı akrabamızın kızıymış bacakları mor pilastiktendi ipin altından geçerken düşüyor üvey kardeşleri üstüne basıyor bacakları çıkıyor üçüde kız çocukların çokta yaramazlar babaları geliyor sakinleşiyorlardı onu görünce bende varım onları izliyorum


arifselim
Rüyada görülen bacak o görülen rüyanın içeriğine göre tabir edilir. Eğer bacakta sorun yara ve benzeri bir durum varsa bu hayırla yorumlanmaz. Ömründe çekilecek olan sıkıntılara işaret eder. En doğrusunu sadece Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Erkek arkadaşimin bacaginin baldırdan feci şekilde koptuğunu ve parcalanmis olduğunu çok kalabalık bir ortamda arkadaşlarıninda vücudunun çoğu yorini parcalandigi ama bu olayin çok öncelerden olduğunu bnmde sonradan duyduğumu gördüm bu ne demektir


arifselim
Rüyada bacağın kesilmesinin yorumunu yapan alimler, bu kişinin en yakınları tarafından ihanete uğrayacağını ve arkasından darbe alacağına yorumlamışlardır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Ruyamda 5-6 ay önce çok kotu kalbimi kiran ve hala konusmadigim en yakin arkadaşim olan kisinin bacagini kasigindan itibaren kopmus gördüm.cok kötü agliyordu bana bakarak. Acaba ne anlama gelir


arifselim
Bu rüya arkadaşınız için olumsuzluk ve sıkıntı olarak tabir edilir. Bacağın kopması demek o kişinin güvendiği kimselerin kendisine arkasından zarar vereceğine yorumlanmıştır.


Kayıtsız Üye
İyi günler rüyamda bir kız kardeşimin bacağının bilekten kesik olduğunu diğer kız kardeşiminde kolunun bilekten kesik olduğunu gördüm ve ben herikisi içinde aşirı derecede göz yaşı döküyordum. Yorumlarmısınız şimdiden teşekkürler…

Okudunuz mu?  Rüyada saksıda çiçek görmek

arifselim
Hayırlı günler kardeşim. Rüyada görülen bacağın kesilmesi o kişinin yakınlarından göreceği sıkıntı ve ihanetlere yorumlanır. Kolun bilekten kesilmesi ise aile içerisinde güven kaybına ve aile içerisinde yaşayacağı ayrılıklara yorumlanmıştır. En doğrusunu biz değil ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
rüyamda annemin bacağını kopmuş gördüm ve ambulansa haber verdiğimiz hakde gelmedi bende annemin kesik bacağını yerine taktım babamda arabayla hastaneye götürdü
bunun anlamı ne olmuş olabilir


arifselim
Rüyada bacak kopması hayırla yorumlanmaz. Yakınlarından göreceği ihanetlere ve alacağı darbelere işaret eder. Sizin müdahaleniz ise hayırlıdır hayra yorumlanır inşaAllah.


Kayıtsız Üye
Meraba rüyamda kendi bacaginda bıçakla olan Kesikler vardı bunun anlamı ne oluyor


arifselim
Merhaba, bacakta görülen kesikler yaşanacak olan bazı maddi sıkıntıların habercisi olarak tabir edilmiştir.


Leyla berfin
Slm ben rüyamda çok sevdiğim birinin bir bacağını olmadığını gördüm normalde sağlıklı biri çok merak ediyorum


arifselim
Aleykum selam. Rüyada bacağı kesik birini görmek farklı tabir edilir. Size yakın olan birisinin ihtiyacını karşılamak yardım etmek gibi anlamlara gelir. Bazen bu rüya bekar olanlar için problemli evlilik yapmış biri ile evlenmek manasına da işarettir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda kardeşimin bir ayağı yoktu. Çok ağliyordum. Kardeşim bacağı dizi den itibaren yoktu.


arifselim
Rüyayı gören kimse için yardım etmeye ve ayağı kesik olarak görülen kimse içinse evliliğindeki sorunlara veya sorunlu bir evilik yapmasına yorumlanmıştır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamin aleyküm benim rüyamda evime doğru ilerlerken bir kaza yeri görüyorum ve baktığımda bir adamin arabasinin parcanlanmis halde gördüm ve adam dışarda hareketsiz soka girmis yatiyordu bacaklari kopmustu diz kapak bolgesinden ve sonra bir ufak kopek beni kovalayip ustume pislemeye calisiyordu yaptida ama sonunda kactim köpeğin elinden ?


arifselim
Aleykum selam. Bazı girişimlerinizin iyi olacağına ve başarılı olacağınıza işarettir. Bunun yanında size sadakatsiz birisinin varlığına delalet eder. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda pittbull cinsi bir köpek annemin bacağını tutuyor ve diz kapağının üstünden tamamen koparıyor, ben rüyamda annemin şeker hastası olduğunu düşünerek köpek ısırdığında ve köpeğin sahibi köpeği çekerken annemin bacağının kopacağını düşünüyorum. Yorumlarsanız çok sevinirim


arifselim
Bu rüya genelde maddi anlamda veya iş hayatı açısından yaşanılacak bir soruna veya bir sürtüşmeye delalet eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bir kazanın içinde pişmiş kemikli etleri bana yemem için annemler veriyor. Etlerden biri konuşuyor, hatta ağlıyor onu yememem için sürekli çünkü dizden itibaren bir bacak bu. Bnde sürekli onu yemiyceğme dair telkin ediyorum. En son sıra ona geldiğind onunla oynuyorum, yiycek gbi yapıyorum onun kendisi için savaşmasını izliyorum, hareket ediyor, ayağa kalkıp bana iğneler batırıyor ama devam ediyorum. Yorumunuz nedir çok merak ediyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada Kuran okumak ve bebek emzirmek

arifselim
Genelde psikolojik manada yorumlanır. Yakın bir zamanda üzülmeye veya görülecek zarara işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.


ozlem.akın
Ruyamda esimin ayaklari valizde buz gibi suyun içinde diğer kutuda da alcidan yapilmus ayak seklinde alci var ama esimin ayaklari normal diruyo biseyde demedi bana dize kadardi sanirim ayaklar buz gibi suyun içinde .(bu arada eşim yurtdisinda calisiyir 3senedir gidio geliyor)


arifselim
Bu rüya senin için sürekli kötü bir şey olacakmış hissi içerisinde olduğuna ve endişeli olduğuna delalet eder. En doğrusunu Allah bilir.


Müslüme
Rüyamda annemin kangren olmuş kolu ve bacağının tekini kesik olarak gördüm kangren olup kesilen kolunu ve bacağını da kestikten sonra bir halka geçirip kesilen yerlere takmışlardı ve organlarını o halde kullanabiliyordu


arifselim
Bu rüya genellikle gören kişi için keder ve üzüntü olarak yorumlanır. Ayrıca rüya sahibi bir takım sağlık sorunları yaşayacak ve bazı işleri sarpa saracak demektir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyada 4 aylik bebegimin 2 kolu ve bir bacaginin yok oldugnu gördüm tek bacagiyla yurumeye calisiodu kayinvalideme nie boyle oldu diorum oda boyle olmasi gerekiomus dio çok etkiledi beni anlami nedir acaba bu


arifselim
Bebek için endişelenecek bir rüya değildir. Tam aksine Branşında ve işinde uzmanlaşmaya, yeteneklerini geliştirmeye, daha fazla okumaya, daha fazla gezmeye, görmeye, bu sayede ilim irfan sahibi olmaya ve bilge kimliğine kavuşmaya yorulur. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda ölmüş babamı gördüm.hastanedeymiş ve hastalığından dolayı bacağı dizden kesiliyordu.acaba ne anlama geliyor.


arifselim
Bu rüya, bacağı kesilen kişinin çok güvendiği ve yardım etmesini umut ettiği kimselerin onu terketmesine işaret eder. Ona bol bol dua edin ve kabrini de ziyaret edin. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda küçük kuzenimin bir bacaklarının bir enkazda kaldığını ve kendimin çektiğini gördüm. Çektiğimde iki bacağı yoktu ve yapısal olarak farklıydı. Hiç canı yanmıyordu ben taşıyordum ama görünce ben kötü oluyordum. Her yere ben taşıyordum.


arifselim
Bu rüya senin için problemli bazı ilişkilerinin olduğuna yorumlanır. Maddi anlamda ise göreceğin destekle bir çok sıkıntını aşacağına yorumlanır. Allah’tan hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla ancak Allah bilir.


Sevim
Rüyada savaş olmuş ben uzandım düşman gelip benim ayak bileklerimi testere gibi bir şeyle kesiyor.ama az kanıyor ayağa kalkıyorum iki ayağımın bilekleri tam kopmamış ama kopmasına çok az kalmış.

Okudunuz mu?  Rüyada büyük tuvaletini yaptığını görmek

arifselim
Bu rüya uzun süre devam edecek bazı etkilere ve olaylara delalet eder. Genellikle bir akrabayı veya arkadaşını bir şekilde kaybetmek ve üzülmek şeklinde olabilir. Allah’u tealadan hayırlısını dilemek gerekir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
rüyamda babamın bir bacağı yoktu. ve o bacağı kendi elindeydi. kendi elleriyle onu inşaat gibi bir yere atıyordu. çok korktum. değişik manalara geliyor. net bir şey söylermisiniz?


arifselim
Bu rüya genellikle meydana gelecek eksikliklere ve üzücü hadislere delalet eder. Bazende rahatsızlıkları yüzünden zor bir dönem geçriceği manasında tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda akşam/gece saatlerinde kuzenimle bir sokaktan geçiyoruz. İlk önce kazılmış 2 mezar görüyoruz. hemen ilerisinde yolun ortasında kanlı kopmuş/kesilmiş bir erkek bacağı var. Sokakta ilerlemeye devam ediyoruz ancak sokak kesilmiş kol ve bacaklarla dolu. Sanki birisi bilerek bunları koymuş gibi. Kuzenime yanıma gelmesi için bağırıyorum ve sokağın ismine bakıyorum polisi aramak için. Anlamı ne olabilir?


arifselim
Merhaba. Bu rüya insana yakın olan kimselerden zarar veya ihanet görmesi anlamındadır. Bazen ev içerisinde tartışmalara ve huzursuzluklara işaret eder. Yinede Allah’u tealadan hayırlısını dilemek gerekir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
İyi günler ben rüyamda şu an hiç konuşmadigim ayrıldığım birinin (erkek) bacaklarının kasıktan olmadığını gördüm o şekilde yanımdan geçti sana ne oldu böyle dedim hiç bir şey demedi.


arifselim
İyi günler, yapılacak bir yardıma, büyük hayırlar işlemeye ve çok merhamet sahibi olmaya delalet eder. Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda 5 yaşında oğlumun yaylada tellerin üzerine düşüp kolunun bacağının kökten koptuğunu gördüm.Kücük oğlumu 7 yaşındaki abisi kucağına almış korku içinde yanımıza getirdi.oğlumu abisini kucağında kolu bacağı kopmuş görünce vücudumun her yerinde acı ve ızdırap hissettim.Aklimi kaybetmiş gibiydim.oğlumu gondermemeliydim diyerek suçluluk hissediyordum.Ruyadan uyandığımda hala bedenim acı içindeydi.sanki nefes alamıyordum.Allah kimsenin başına vermesin.Öldüm öldüm dirildim


arifselim
Kol ve bacak kesildiği görülen rüyalar gören kişi için üzüleceği ve yas tutacağı olayların habercisidir. Bu dikkatli adımlarını atması için bir ikaz gibidir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda arkadaşım(gerçekte tanımadığım bir kız) sihir veya büyü gibi bişey yapıp kedi ve tavşan (tavşan gri renkliydi) yarattı, yaratmak yanlış deyip karşı çıktım, doğal olan olsun dedim, daha sonra bunların arka bacaklarını koparttılar, gövdesinde bacağın çıktığı boşluğu gördüm, kan yoktu, bir çeşit gösteri için lazım olmuştu hayvanlar, tavşan ve maymun istedi ama 3-5 tavşan ve 3-5 kedi var oldu bir anda. Kopma olayı olunca gittim ben, bu rüya ne anlama gelir?

Okudunuz mu?  Rüyada küvet içinde balık görmek

arifselim
Bu hayırlı olarak yorumlanmaz. Bu günahkar ve asi bir kimseye delalet eder. Ayrıca gören kimse için bir ikazdır. Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda ölmüş babamın bacaklarını bizim mutfak dolabinda gördüm. Babam vefat edeli 40 gün oldu tam


arifselim
Bu rüyayı gören kimse için bir çok aksilikler yaşamasına ve sürekli sorunlarla karşılaşması anlamında yorumlanmıştır. Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Ruyamda saclarimin dokuldugunu goruyorum çok uzgundum. Esim ilac hazirliyordu kullanirsam gececegini soyluyordu. O sirada disarida aci bir ciglik duydum kizimin bacagini tren kesmis annecim annecim diye yanin kosarken kendi sesime uyandim hayrolsun ins


arifselim
Bu rüya maddi veya iş anlamında zorlu bir döneme geçeceğine işarettir. Bazende birikimlerinin erimesine ve maddi açıdan zarara uğramaya yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
rüyamda erkek kardeşimin ayaklarının bilekten kesik olduğunu gördüm tekerlekli sandalyede oturuyordu ayaklsrına noldu dedim çok ağrıyordu babaanem kesti tekrar takcak dedi.koluda sargıdaydı rüyanın etkisinde kaldım ne anlama geliyor acaba


arifselim
Genellikle bu şekilde görülen rüyalar gören kimse için bir kimseyi himaye altına alarak ona yardımcı olmak, hayır işleri ve yardım kuruluşları ile yakın temasta bulunmak anlamına gelir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Slm hocam rüyamda eşimin tek bacaklı olduğunu gördüm bu ne anlama gelir acaba eşim erkek şimdiden tsk


arifselim
Aleykum selam. Evliliğinde problem çıkan anlarda o sorunları senin çözmene ve evliliğinin devamı için senin gayretinin öneminin büyük olduğuna alamet eder. Güzel bir rüyadır. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bacağının bir tanesi dizden itibaren olmayan beyaz sargıyla sarılı üzgün 3-4 tanımadığım adam gördüm koltuk deynekleri vardı.Ertesi gün ise beyaz tenli mor veya koyu kızıl gür saçlı güzel bir kız çocuğu bana bir şey getiriyordu güneşli bir gündü bu iki rüyada istihare için gördüğüm rüyalar cevaplarsanız sevinirim


arifselim
İstiharede bu rüyalar genel manada hayırlıdır ve olumludur. Ancak istiharede rüyadan daha önemli olan ise senin içine gelen hissindir. Çünkü rüya ile yanılmak her zaman mümkündür.


Kayıtsız Üye
Rüyamda eski sevgilimle arabada gidiyoruz sonra kaza yapıyoruz eski sevgilimin bacağı kopuyordu ve ben çok kötü oluyordum ama o bacağının kopmasına üzülmüyordu sanki bacağım sana feda olsun der gibiydi böyle bir bacak kopması ne anlama geliyor


arifselim
Bu rüya senin için yoğun duygusal bir dönemden geçtiğinin işaretidir. Bir bacağının kopması malının bir kısmına zarar gelmesine her iki bacağın kopması ise malının tümüne zarar gelmesi anlamında yorumlanır. Elbette hakkıyla bilen ancak Allah’tır.

Okudunuz mu?  İhlas suresi rüyada okumak

Kayıtsız Üye
Rüyamda eski kocamin evindeydim Kayinvalidemle merdivenlerde bekliyorduk asansorde bir hareketlilik oldu saate baktım gelen odur diye düşündüm Kayinvalidem asansörü açtı bağırdı eski kocami önce arkasindan gördüm Çıplaktı sonra baktim sol bacağı dizden aşağısı kesikti


arifselim
Bu rüya problemli evliliklerden dolayı insanın etkilendiği bazı sebeplerden dolayı görülebilir. Aile içerisinde sorunlara sıkıntılara işaret eder. Bazende kesik bacağı olan kimseye yardımda bulunmaya tabir edilmiştir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamunaleykum
Rüyamda bacaklarimi yukarı kaldirmistim ve yogun kırmızı damarlar çıkmısti ne anlama geliyor acaba


arifselim
Esas olarak bu rüya güzel şeylerin bir işareti anlamındadır. sürpriz gelişmeler yaşanacağına delalet eder. Rüya sahibinin hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceği şeklinde yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Sa rüyamda kız kardeşimin sol bacağını diz kapağına kadar kaybetmişti iş kazasında ben de çok üzülüyordum. Çünkü gerçek hayatta babaannem felç annem bakıyor. Kız kardeşim de böyle olunca nedir bu başımıza gelenler Allah ım diye çok üzülüyordum. Annem her ikisine de bakıyodu sonuçta üzülmemek elde değil olan şeylerden sonra. Bu rüyamı yorumlarsanız sevinirim teşekkürler.


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya senin için hayırlı ve güzeldir. Rüya sahibinin yapacağı yardım ve iyilikler sonucunda çok büyük hayır duaları alacağına da alamet olan rüya dini olarak çok makbul ve Allah’ın razı olacağı amelleri işlemek manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen ancak Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda oglumu hastaneye goturup bacagını kestırıyormusum protez ayak takacaklarmıs sonrafan çok aglıyorym bırden doktor yanlıs teshıs dıo ve kesmedını soledı sonrada oglumun ayak parmaklatını gördüm ama en basta kesıktı sonradan degıl çok korkunc bir ruyaydı hala kendıme gelemıyorum


arifselim
Bir tehlikeyi atlatmak, bir sorunu aşmak ve Allah’ın izniyle başarıya ulaşacağınız manasındadır. Bu rüya her ne kadar ürkütücü olsa da tam tersi olarak güven ve emniyet içerisinde olmak manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


By_ben
Selamun Aleyküm. Ben rüyamda bir kaza geçirdim.uyandığımda iki bacağım kesilmiş ince tahtadan protez bacak yapmışlar bana. üzülüyorum ama ayağa kalkıyorum dengede zorlanıyorum ama yürümekte sorun olmuyor.birde benim kazam için tazminat ödeniyor anne babam baya büyük bir mebla para ama parayı görmüyorum. yanımdakiler bana o para ile geçim sıkıntısı yaşamayacağımı söyleyip teselli ediyorlar. bende annem babam ya bana parayı vermez iseler diye üzülüyorum.

Baya üzülerek uyandım. Hayırlara gitsin. Yorumlanızı ricca ediyorum. Hayırlı günler


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya, eksiklik yaşamaya, bir veya iki destekçisini kaybetmeye ve çeşitli hayal kırıklıklarına işaret eden manaları vardır. Alınan tazminat ise, tüm bu sıkıntıların ardından gelecek olan kolaylık ve ferah günlere tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Evlilik niyetine istihareye yatmak

Kayıtsız Üye
Rüyamda annemin iki bacagının dizden itibaren olmadığını gördüm . Daha sonra annem ayaga kalkmak için sol bacağını pantolonla birlikte dikti ayaga kalktı diğer bacagını diktigini görmedim topalliyarak masayi topladik bende annemden görüp biraz sendelemeye başladım yorumlarsanız çok sevinirim


arifselim
Bu rüyayı gören kişi, bacakları kesik olana veya başkalarına yapacağı iyiliklerden dolayı çok büyük sevaplar kazanacağına tabir edilmiştir. İhtiyacı olanlara yardım elini uzatmak manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda eşimin(erkek) sol bacağı kasıktan kopmuş ve bir kaç gün öyle tek bacakla geziğini görüyorum,sonra doktora gidyoruz ,doktor bize aşırı bir güven veriyo ben eskisi gibi yapıştırcam merak etmeyin diyo,sonra eşim kucağında oğlumla ve normal bir şekilde geliyo,ve eşimin yüzünü çok güzel görüyorum,çok çektim ya ama bacağıma kavuştum diyo.


arifselim
Gerçek hayatta aile içerisinde var olan problemlerin çözüleceğine ve Allah’ın izniyle bu sorunlar aşılarak mutulu bir hayat sürüleceğine tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dileyin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba,

Üzerimde emeği çok olan ve çok sevdiğim, 4 yıl önce vefat eden anneannemi rüyamda, ayaklarının birinin kesik olduğunu gördüm ve rüyamda çok üzülmüştüm.

Anneannem için yüce rabbimden, mekanının cennet olmasını ve onu çok özlediğim için rüyamda görmek için dua ediyordum.

Bu rüyayı yorumlayabilir misiniz?

Allah yar ve yardımcımız olsun.


arifselim
Merhaba. Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun. Bu rüyanın en açık yorumu onun eksikliğinin olduğu ve senin bu boşluğu hissettiğin anlamındadır. Ona bol bol dua et, kabrini ziyaret et ve ruhuna olmak üzere sadakalar dağıt.


Kayıtsız Üye
Cevap için çok sağ olun, Allah razı olsun.

Bugün de kardeşimin ayaklarından birinin kesik olduğunu gördüm…

Bir anlam ifade eder mi sizce?
Allah yar ve yardımcımız olsun…

arifselim,

Yorumlar için teşekkür ederim.

Hayırlı ramazanlar, Allah yar ve yardımcımız olsun.


arifselim
Kardeşini bu şekilde görmek bazı sorunlu ve sıkıntılı ilişkileri olduğuna veya sıkıntılı bir evlilik yaptığına tabir edilir. Senin açından görmek ise hayırlıdır ve yardımcı olmayı sevmek manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
İyi günler rüyamda kendi bebegimin bacağının bilekten kesik olduğunu gördüm. Bebeğim erkek ne anlama geliyor acaba şimdiden teşekkürler..


arifselim
Hayırlı günler. Bu rüyan senin açından oğluna büyük faydalarının ve desteklerinin olacağına ve eksikliklerini gidereceğine alamet eder. Kötü veya olumsuz bir anlamı yoktur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm rüyamda bacaklarimin baldirimin yarisindan itibaren olmadığını gördüm aynanın karşısına geçip Rabb’im bu sendense ben razıyım diyerek ağlıyorum sonra namaz kilmak için seccademi seriyorum seccadeye oturup hüngür hüngür ağlıyorum. Atamam oldu yeni artık işimi yapamayacağım diye düşünüp ağlıyorum. Yorumlar mısınız Allah razı olsun şimdiden.

Okudunuz mu?  Rüya tabirleri ihlas suresi okumak

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya maddi zarara ve çevresinden işiteceği çok üzücü laflara işaret eder. Bu sözler bazen iftirada olabilir denilmiştir. İnsanın sıkıntılı bir döneme girmesi manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Mila
Hayırlı akşamlar rüyamda kardesimle balkonda silah atıyorum sonar bakiyorum bacaklarimdan biri kesik ben farketmemisim kesik bacagi diktiriyorum ‘ve normal bir sekilde yuruyorum yorumu nedir acaba uzun zamandir sikintidayiz ailecek

Merhaba rüyamda kardesimle balkonda tabanca atiyoruz sonar bakiyorim bir bacagim kesik amA ben fark etmiyormusum sonra kesik bacagi eşim atiyor ise yaramaaz diye ama ben bulup dikiyorum bacagim normal oluyor yorumu nedir acaba çok tesekurle


arifselim
Hayırlı günler. Bacağını kesik görmek maddi anlamda kayıp anlamındadır. Bu rüya öncelikle maddi bir sıkıntıya uğramak ama daha sonra bunu kısa bir sürede telafi ederek rahatlamaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bir hastanedeyim kalkiyorum ve iki bacagim yok rüya mi bu diyorum hastanedeki yazilari goruyorum sonra bir kutu var onu aciyorum protez bacakli oyuncak agliyorum annemle doktor giriyor doktora ne oldu bana diyorum bacagindaki damarlar sıkısmis falan diyor sonra uyandim… Aglamisim


arifselim
Bu şekilde kendisini görmek maddi bir zarara, kaybetmeye ve eksiklikler yaşamaya alamet olarak tabir edilir. Herkesin kendi durumuna bağlı olarak bu rüya maddi açıdan ve huzur açısından kayıplar manasında yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
slm gecen gun bir vesveseye kapildim Eskiden bir tanidigim bana zarar vercek bir şey yapmismidir diye vesvese var İcimde sürekli .uyunadab önce icimden dua edip rüyamda doğru olani gormek istedim rüyamda karanlik odamda bir bacagim sanki eksikmis gibi ve goremedigim birileri duzeltmeye calisiyordu Aslinda bacagim yerindeydi ve akrabam dini acidan zayif oldugum anlaminda birseyler soyluyordu.acaba ne anlama geliyor


arifselim
Aleykum selam. Bu rüyanın nedeni ancak kafana taktığın şeylerden dolayıdır diyebiliriz. Bu tür zamanlarda böyle rüyaların bir özel yorumu olmaz. Vesveseleri önemsememek gerekir ki kolay bir şekilde kurtulabilesin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
merhaba ;

ben rüyamda ailemi biraz telaşlı görüyorum. Dayımın biraz fırlama oğlu var üniversite öğrencisi. Onunla ilgili haber aldığını söylüyor dayım bize. Fakat okul müdürü ile görüştüm hırsızlık yapmış eğer doğru ise diyor. Gereken cezayı da vermişler diyor. Sonra kuzenimi tekerlekli sandalye ile getiriyorlar . sol bacağı tamamen kesilmiş sağ kolu tamamen kesilmiş sargılı bir şekilde . Ben hemen moral vermek için eğiliyorum. Diz çöküyorum için için ağladığını görüyorum kuzenimin tarifsiz bir üzüntü ile uyanıyorum .

Okudunuz mu?  Rüyada birine sarıldığını görmek

yorumlar mısınız çok merak ediyorum Allah rızası için


arifselim
Merhaba. Rüyada kol ve bacağı kesilmiş olan birisini görmek o kimse için iyi olarak yorumlanmaz. Güvendiği kimselerden destek görmemesine zor durumlarda kalacağına işaret eder. Ayrıca gören kimse için elinde fırsat olduğu halde yapmadığı iyilik ve destekler için pişman olmasına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Yalnız kız
İyi günler dedemin ayağı kırılmıştı suaniyi deynekleyuruyor rüyamda dedemi gördüm hastaneden getirmişler annem serum veriyor bana tak diye bende tamam damar yolu açık değil diyorum sonra annem üstünden catlrsafi kaldırıyor dedemin sol ayağı ve sol kolu kesilmiş görüyorum sırtı diyer ayağı her yeri yara içinde görüyorum cevap yazarsanız sevinirim


arifselim
Hayırlı günler. Geçmiş olsun. Bu rüya büyük ihtimalle bilinçaltı olması mümkündür. Çünkü öyle bir süreçte böyle rüya görülebilir. Ayrıca bir yorum olarak ise, rüya sahibinin üzülmesine neden olacak gelişmelerin yaşanması manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Rukiye
Merhaba
Bir düğüne gidiyoruz eşim oynamak istiyor ama bacağının olmadığını görüyorum
Bu durum beni o kadar çok üzüyor ki ağlaya ağlaya harap oluyorum
Rüyamı yorumlarsanız sevinirim


arifselim
Merhaba. Bir bacağı bu şekilde eksik görmek genellikle o kişiden meydana gelecek olan üzücü bir durum olarak kabul edilir. Bu herhangi bir konuda bir şey olması mümkündür. Elbette bu sonuçta sadece bir rüyadır ve gerçek anlamını sadece Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda baba tarafı akrabaların olduğu bir odada önce babamı gayet sağlıklı bir şekilde sonrasında ise sağ kolu ve iki bacağının kökten kesilmiş olduğunu kanlı şekilde gördüm ancak babamda rahatlamis yukten kurtulmuş gibi bir tavır vardı bu rüya nasıl yorumlanir


arifselim
Bu rüyada kol ve bacakları kesilen kişinin maddi anlamda kayıp yaşaması anlamındadır. Onu rahatlamış bir şekilde görmek ise, inşaAllah bu onun hayrına olacağı manasında kabul edilebilir. Daima rüyaların hayrını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamunaleyküm. İş yerimden bir arkadaşım rüyasında beni görmüş. Bana heyecanla rüyasını anlattı.
Rüya şöyle:
Rüyada, eşim beni bulabilmek için iş yerime geliyormuş ve sigarayı bırakmadığım için bana aşırı sinirliymiş ancak ben bir süredir ortalıkta yokmuşum. Bunun üzerine ben tek bacağım kesilmiş halde tekerlekli sandalyeyle iş yerine geliyormuşum. Bütün arkadaşlarım üzülüyormuş.
Bu rüyanın yorumu nedir? Eşimle sıkıntılı bir dönemdeyim zaten.


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya hem maddi hemde manevi zarara uğramaya, yakın birinden veya aileden birinden bir iftiraya maruz kalmaya, neye uğradığını şaşıracağına ama herşeyi artık anlasa da çok geç kalacağına işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada kızının düştüğünü görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda eski sevgilimi(biteli 20 gün oldu) çıplak bir şekilde gördüm ve sağ kolunun olmadığını gördüm. Bunu da bir sene boyunca nasıl farketmedim diye şaşırıyordum. Sonrasında bacağına bakıyorum ve bir bacağının da olmadığını görüyorum.


arifselim
Bazı sırları öğrenerek bir kişinin gerçek yüzünü farketmeye, hatalarını görmeye ve bazı konularda hissettiği vicdan azabına işaret olarak tabir edilir. Sonuçta bir rüyadır ve hayrını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar hayırlı günler bıgün sabah babamın sol dizinin protez olduğunu gördüm daha doğrusu pantolon vardı protezmiş gibi düşündüm rüyada annem babam ayrı birlikteyken son kaldıkları evdeymişiz annem babamın gitmesini bekliyormuş babam gidiyo bize diyoki bir an hiç gitmeyecek sandım diyo ve babamdan sakladığı yiyecekleri çıkarıyo sucuk Falan vardı

sonra mutfağın balkonuna çıkıyorum ben mutfağın balkonu ana caddeye bakardı babam ordan geçiyo önce bana bakıyo yukarı ben saklanıyorum sonra arkasından bakıyorum bir ara babamın bacağı dizden yığılıyor yana yatıyo sonra babam eliyle tutup tekrar takıyo devam ediyo devam ediyo yoluna biz sanki yıllardır babamın bu durumunu bilmiyormuşuz bize hissettirmemişler gibi hissediyorum

rüyada bu arada babamın daha önce ayağı kırılmıştı baya bir süre alçıda kalmıştı babam ayağımı kesecekler falan diye ağlamıştı bu arada ben evliyim bebek bekliyorum bu ara babamla hiç konuşmadım diye düşünüyodum acaba ona çıkan bir rüyamı çok etkilendim lütfen yardım edermisiniz yorumlama konusunda hayırlara çıksın inşAllah


arifselim
Merhaba. Bu rüyanın kötü veya olumsuz bir anlamı yoktur. Büyük ihtimalle yaşanan olumsuzlukların rüyana herhangi bir şekilde yansımasından ibarettir diyebiliriz. Allah’a havale ederek ondan hayırlısını dilemen yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamınaleykum rüyamda çok güzel bir bayan gercek hayatta tanımıyorum onunla bir hazirlik içindeyiz sanki düğün hazırlığı gibi oturmuş agliyor sen bilmiyomuydun bacağımın protez oldugunu diyor bana bende yok askim diyorum resimlerdede mi farketmedin dior ve hüngür hüngür ağlıyor sonra protez bacagini cikariyor ben aglamaya başlıyorum sonra birbirimize sarilip ozurdiliyoz cvp yazarsan sevinirim


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya gizlenmiş olan bazı sırların ortaya çıkmasına işaret eder. Bundan dolayı çok uzun sürecek olan kırgınlıkların yaşanacağına ve üzüleceğine tabir edilir. Daha isabetli yorum için kişinin durumuna özel tabir edilmelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
selamün aleyküm (28 yaşında tesettürlü çalışan bir bayanım) bu gece rüyamda kendimi başım kapalı (başörtülü) üzerimde gök mavisi bir gömlek (tunik gibi) olduğunu gördüm ama bacaklarım çıplaktı ve işyerinden erkek arkadaşım geldi, benim bacağım açıktı üzerimdeki tunik ile bacağımı kapatmaya çalışıyordum, bacağımın açık oluşuna üzülüyordum ama yansıtmıyordum fark etmeden tuniğim ile kapatmaya çalışıyordum. gelen erkek önceden ciddi düşünüp görüştüğüm erkek arkadaşımın da kuzenidir. yorumladığınız için teşekkür ederim, Allah’a emanet olun.

Okudunuz mu?  Evleneceğimiz insanı rüyada görmek mümkün mü

Tohat
Ve aleyküm selam. İstenmeyen durumlara düşme olasılığınızın söz konusu olabileceğine delalet eder. Arkanızdan edilecek dedikodulara, iftiraya uğrayacağınıza ve bundan dolayı üzüleceğinize işaret etmektedir ki en doğrusunu bilen bir tek Allahtır.


Kayıtsız Üye
8 aylık bir oğlum var rüyamda babası oğlumun bacaklarını dizden aşağısını kesiyordu ben geri buyur mu diye soruyordum geri büyüyordu ama benden başka kimse görmüyordu hatta ayağı kesildiği için olmuş ve onun hayalini görüp sarılıyor oluyordum bir ağaç kabuğuna koymuş kucağımda taşıyordum


Tohat
Hayırlı günler. Rüyanın akla takılacak ve tabir edilecek bir yönü bulunmamaktadır. Muhtemelen yaşadığın veya gördüğün bir durumun etkisinde kalmış ve görmüşsün.. neticede en doğrusunu bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
rüyamda düğünü olucak bir arkadaşımı gördüm evlenmiş bebekleri olmuş fakat arkadaşımın bacakları dizlerden asası yok o şekilde mutlu yaşıyormuş gibi gece sokağın ortasında kocası bebeği yere yatırmış yağmur gelsin diye beklerken arkadaşımda o halde bacaklarının olmamasını benimseyerek etrafta dolanıyor yağmur suyu bebeğe iyi geliyor diyordu


Tohat
Hayırlı günler. Rızkın artması, bolluk bereketin hakim olması, mutluluk ve umut içinde yaşamak ve umuduna nail olmak manasındadır. Bunların gerçekleşmesine olanak sağlayan olumsuzlukların arkada bırakılarak gerçekleşeceğine işaret etmektedir. Allah en iyisini bilendir tabi.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm rüyamda kopmuş bir erkek bacağı gördüm dokundum sonra bacağın sahibi birden iyileşti düzgün yürümeye başladı ama tanımadığım bir erkek iri yapılı ve orta yaşlı sonra her yer lokanta gibi yerler oldu bu kişinin imiş ben sonra pişmiş sulu et yemeği yiyorum ve pasta kesiyorum çikolatalı ben bayanım eşimle sorunlarımız vardı uzun zamandır dua ediyorum inşAllah düzelir diye ona yordum yorumlarsanız sevinirim


Tohat
Ve aleyküm selam. Gereksiz sorunları büyütmek ve akılda tutmak yerine asıl hedeflerine odaklanarak amacın için cabalayacağına ve atacağın adımlarda başarılı olup biriyle ortak olabileceğine ve çalışmalarının meyvesini alacağına delalet etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada kesik bacak görmek, rüyada kopmuş bacak görmek, rüyada kesik ayak görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Abdülhamit hanı görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada kesik bacak görmenin yorumu Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.