Anasayfa
30 Ağustos 2021, 7:31
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada büyük tuvaletini yaptığını görmek

Rüyada büyük tuvaletini yaptığını görmek

Kayıtsız Üye
Selamunaleykum.evlilik için istihare yaptirdim rüyada damat adayini genel hacetini yaparken görmüş ne manaya geldigini bilemedik nasıl yorumlarsiniz,sağolunuz.


Cevap: Rüyada büyük tuvaletini yaptığını görmek

arifselim
Aleykum selam. Rüyada büyük yani genel hacetini yapmak, büyük sıkıntılarından kurtulmaya tabir edilir. Ancak istiharede herkesin kendisi için yatması esastır ve sünnettir. Eğer içinize bu konuda doğan histen emin değilseniz o zaman bu istihareyi siz kendiniz tekrar etmelisiniz.

Okudunuz mu?  Rüyada kuzenini görmek

RuYAda büyük tuvalet yapmak

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum rüyamda kaka yapıyorum ama tuvalete değil bir kaba yapıyorum dönüp baktığımda baya yaptığımı görüyorum üstünü kapatıyorum kabin sonra bir bakıyorum biri o kabı temizlemis sonra ablamin eski arkadaşı ve ablam koşturuyor arkadaşı kaçıyor ablam kovalıyor gormesinler diye utanıyorum onlar varken yapmıyorum sonra ablamin arkadaşı koşup balkondan atlıyor 3.kattan ve bir şey olmadı diye şaşıp kalıyorum

Okudunuz mu?  Evlilik İçin İstihareye Yatanlar

Yorum: Rüyada büyük tuvaletini yaptığını görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu tek bir şekilde yorumlanmayacak bir rüyadır. Bir çok olumlu ve olumsuz yorumu vardır. Eğer kaka ile bir şekilde uğraşıyorsa bu helal olmayan bir şeyle uğraşıyor anlamındadır. Diğer bir yoruma göre ise bu rahata kavuşmak ile bolluk manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada kendini hamile olarak görmek neye yorumlanır

rüyada buyuk tuvaletini yaparken gormek, rüyada büyük tuvaletini yaptığını görmek, Ruyada buyuk hacetını tuvalete yapmak

Bu kategoride yer alan Rüyada alevi arkadaş görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada büyük tuvaletini yaptığını görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.