Anasayfa
8 Ağustos 2021, 7:35
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Cin Musallat Olması

Rüyada Cin Musallat Olması

4minorkinq
Merhaba Rüyamda Cinlerin Aileme Ve Bana Musallat Oldugunu Gördüm İçimize Girdiler Ve Hareket Edemiyorduk Rüyadan Kalktımda Uzun Bir Süre Etkisini Yaşadım Sizce Ne Yapmalıyım Gercekteten Musallat Olabilirlermi Korunmanın Bi Duası Varmıdır ?


Cevap: Rüyada Cinlerin Musallat Olması Lütfen Yardım

Sumame
Bu söz ettiğin kabusulleyl dir.

Okudunuz mu?  Rüyada çocuk bakıcısı olduğunu görmek

Yatarken ayetle kursi oku geçer


Rüyada Cin musallat olması

Kayıtsız Üye
Rüyamda cin musallat oldu hatırladıgım kadarıyla anlatacağım. Bi kadın var evli olsa gerek net hatirlamıyorum bir şeyler oluyor bir adamla karının kocası kavga ediyor gibi bir tanede bebek var heralde bebek ve kadını sahiplenmek için o sırada evden sözlü kavga ederek iki erkek ve yanlarında onları ayırmaya çalışan bir kaç kişi o sırada cin aralarından birinin kılığına girmis arayı kızıştırdıktan sonra elinde bebekle eve girecek kapınınn önünde şekil değiştirdi kendi formuna döndü gibi bir şey terminatördeki gibi hala insann formunda ben fark ettim tabi bunu sonra ne olduysa o sırada yanımdakilerden birini havaya kaldırdı yere ćarptı adam kan içinde yerde kaldi(öldürdü yani) sonra bana yarın bir daha geleceğim dünyayi yok edeceģim sizi öldüreceğim gibisinden bir sey dedi sonrada biz bu yaşananları hatırlamayalım diye bana sihir gibi bir şey yaptı sonra çok hızlı bir şekilde diğer insanlarada aynı sını yapmaya gitti gelirkende kontrol etti uyuyup kaldımmi diye ben hala uyanıktım ve yaşananları hatırlıyordum. O hızlı bir sekilde yanımızdan ayrilinca bekar evde beraber yaşadıgım erkek kuzenim de rüyamdaydı ona anlattım olanları dünyayı kurtarmak için bir kaç saçma şeyler yapmaya başladık araba altından bir kaç mazele sökmek gibi o sırada abimle annemde yanımdan geciyordu onlara anlattım durumu hüngür hüngür ağlayarak ama bir türlü inandıramadım onları bana deli muamelesi yaptılar sonrasını hatırlamıyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada cam kırılması

Yorum: Rüyada Cin Musallat Olması

arifselim
Bu rüyalara kabus ve şeytani rüyalar denir. Gören kişiyi çok etkilemesi normaldir ancak bunların özel bir yorumu ve manaları yoktur. Eğer sık sık bu tür rahatsız edici rüyalar görülüyorsa uyumadan önce 7 sefer ayetel kürsi okumak Allah’ın izniyle yeterlidir.

Okudunuz mu?  Rüyada ceviz ağacından taze ceviz toplamak

Eylüll
Merhaba,Rüya yı gece gördüm ve rüyamda çok tedirgin ve korku doluydum.Tanıdığım birine cin musallat oluyordu ve sanırım bana da ben dua ediyordum fakat dua etmem engelleniyordu kelimeler ağzımda dolanıyordu zorluyordum dua okumak için kendimi.Ve birden uykumdan konuşarak uyandım kendi sesime uyandım sağ tarafımdan.Sabah ezanı okunuyordu.Rüyam ne anlama geliyor çok etkilendim.

Okudunuz mu?  Rüyada çevik kuvvet polisi olmak

Tohat
Merhaba. Görülen kişinin ve rüya sahibinin sıkıntı içinde olabileceğine ve bunun nedeni ise hak yoldan uzaklaşarak dünyaya dalma, dünya için daha fazla zaman ayırma nedeni ile ahireti ihmal etme anlamlarına gelip kendine çeki düzen verme amacıyla görmüş olduğun bir rüyadır. Hakkıyla bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada çürük dişin düşmesi

rüyada cin musallat olması, rüyada cinlerin musallat olması, rüyada şeytanın musallat olması

Bu kategoride yer alan Rüyada çeyiz görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Cin Musallat Olması Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.