Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:27
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada çeyiz görmek

Rüyada çeyiz görmek

nonamebus
Selamun Aleyküm hocam hamileyim rüyamda evli ve çocuklu olan kız kardeşimin çeyizinin gittiğini gördüm bu rüyayı ilk gördüm diğer gunde tanıdığım bir akrabamin o da evli bir erkek onunda ceyizinin gittiğini gördüm ne anlama geliyor acaba yorumlarsaniz memnun olurum hayırlı günler olsun inşAllah


Yorum: Rüyada çeyiz görmek

arifselim
Aleykum selam. Evli kimseler için bu rüya hayırlara alamet eder. Bu rüya hasta kişilerin iyileşmesine, dertli kişilerin çare bulmasına ve geçim sıkıntısı olanlarında bundan kurtularak rahata ermesine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada çocuk bakıcısı olduğunu görmek

Rüyada çeyiz görmek

Kayıtsız Üye
Merhabalar hocam rüyamda 2 katlı bir evdeyim evin tavanı yıkık dökük yıkık tarafından nasıl geçtiğimi anlamadan 2. Kata geçiyorum. 2. Kat gayet güzel ve dayanıklı bir daireydi.tanımadığım bir genç kız görüyorum.temiz ve güzel çeyiz dikkatimi çekiyor sonra odaları dolaşıyorum.yorumlarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler..

Okudunuz mu?  Rüyada çorap çıkarmak

Yorum: Rüyada çeyiz görmek

arifselim
Merhaba. İnsanın hayatındaki çok zor, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi geride bırakacağına ve maddi manevi açıdan rahat ve huzura ulaşacağına alamet edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba işyeri açmak için istihareye yattım ben bekar bir bayanim rüyamda ceyizimi goturuyorlardi ben duygulanip üzüntüden ağlıyordum benim esyalarimdan bir kaç tanesini beğenip aynısını istiyorlardı yanılmıyorsam kıyafet ve ayakkabiydi emin değilim ama…bir gün önce yine yattım biraz karışık kırmızı ve açık renklerde vardı ama pek hatırlamadığım için anlatamicam ama iki günde kalktığımda kendimi kötü hissetmedim .
Not: işyerini ailem acicak benim adıma değil yani

Okudunuz mu?  Rüyada cennetle müjdelenmek

arifselim
Merhaba. Bu konular için öncelik istişare etmektir. En son olarak kararsız kalan kimse istihare edebilir. Bu rüyalarından net bir işaret çıkmaz. En sağlam işaret ise insanın kalbinin neye meylettiği hissidir. Bu his daha sağlam bir işaret olarak kabul edilir. Bu yüzden iş yerini kim açacaksa onun istihare yapması gerekir.

Okudunuz mu?  Rüyada cinlerle arkadaş olmak

ekubra
İstihare rüyasında çeyiz görmek
Selamün aleyküm. Biri için istihareye yattım ve rüyamda sanki çeyizim seriliyomuş. Ve bende de pembe bir yatak örtüsü vardı.Ayrıca şunu da belirtmek istiyorum istihare yapmama vesile olan kişiyle şuan hiçbir muhasebetim yok . Biliyorum yanlış zaman , yanlış yapıyorum. Fakat her gördüğüm rüyayı hayırlı olarak yorumluyorsunuz benimde zaten gönlüm rahat. Sorum şudur görüşme kesildikten sonra yapılan istihare tam tersi şeklinde mi yorumlanmalı.

Okudunuz mu?  Rüyada Ceviz Ağacından Yeşil Ceviz Yemek

arifselim
Aleykum selam. Bir rüyanın isabetli yorumlanması için gerekli açıklamaların eksik yapılmış olmaması lazım. Örneğin evlilik için adım atılmış olmalıdır ve araştırmalarına rağmen de kararsız kalınmış olunmalıdır. Eğer örneğin bu süreci sen açıklamasan tabiki de biz sadece anlattığın kadarıyla yorumlarız. Bizim için doğru olsa da soran kimse için yanlış bir yorum olabilir.

Okudunuz mu?  Rüyada cin görüp besmele çekmek

Görüşme kesildikten sonra ile önce ile bunlar açıklanmaz.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler. Öncelikle evli değilm. Ruyamda çok güzel villa gibi bir eve gelin gidecek oluyorm büyük bir odaya ceyizlerimi yerlestiriyorum benim odammis orasi. Yorganlari yastıkları kıyafetleri hepsini yerlstirdim odanın tavani açılabilen bir odaymis hava alsın diye açmış oluyorm ve yağmur yagmis tüm serdiklerim ıslanmış oluyor çok üzülüyorum

Okudunuz mu?  Rüyada Cenneti görmek

Tohat
Hayırlı günler. Rüyanız farklı anlamlar içeren bir rüyadır. Birincisi bekarlar için evliliğe atılacak adımla birlikte kurulacak yeni bir yuvaya ikincisi ise yeni bir ev almaya işaret eder. Her ikisinde de yeni bir ev müjdesi var. Allah hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada cinler Hakkı'nda konuşmak

Kayıtsız Üye
Merhaba ben evliyim ve çeyiz hurçlarımı annemlerin bir komşusunun evinde gördüm kadını hiç sevmiyorum gerçek hayatta gelecekten biseyler bildiğini iddia eden bir kadındır kendisi. Ve hurçlarımın içinden erkek kıyafetleri çıkıyordu ve bütün hurçlarımın fermuari açıktı
Bu neye delalettir. Hayra olsun inşAllah

Okudunuz mu?  Rüyada Çorap görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Merhaba. Eğer isabetli bir yorum istiyorsan böyle bir rüya sana özel ve yüz yüze tabir edilmelidir. Genel olarak gönül işlerinin olduğuna ve sırlarının ortaya çıkmasına işaret olarak tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Rüyada çeyiz görmek mumsema

Bu kategoride yer alan Rüyada cennetle müjdelenmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada çeyiz görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.