Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:34
sizden7
Abone

İçimdeki sesten nasıl kurtulabilirim?

İçimdeki sesten nasıl kurtulabilirim?

wolfteam99
Selamün aleyküm.Benim bir sorum olacaktı cevap verirseniz sevinirim.Ben önceden çok yakışıklıydım ve içimden bir ses herkesi kınıyordu.Bundan rahatsız olmadım ve bu böyle devam etti.Girdiğim ortamlarda yakışıklılığımla dikkat çektiğimi görüyordum.Bir iki yıl sonra ise tipim hızla çirkinleşti.Şimdi de girdiğim ortamda çirkinliğimle dikkat çektiğimi görüyorum.Bence iki senede çok büyük değişiklik olmasının kibirden kaynaklandığını düşünüyorum.Bu içimdeki sesten çok rahatsız oluyorum.Çoğu insanı kınıyor bu ses.Bu sesten nasıl kurtulabilirim.Lütfen yardım edin.Teşekkür ederim ALLAH(Celle Celalühü) razı olsun.

Okudunuz mu?  Zorla Kur'ana el bastıdılar / yemin ettirdiler bu yemin geçerlimi?

Cevap: Neden böyle?

İnanc
VeAleynaAleykumSelam Öncelikle yaşınız kaç ?


Cevap: İçimdeki sesten nasıl kurtulabilirim?

Huzurlu
İbadet,dua ve zikir ile.kafanızın hiçbir şey ile meşgul olmadığı anlarda bu tarz düşüncelerden uzak kalmak için hemen zikre başlayın.Sabredin,dikkate almayın.bu düşünceleri dile getirmediğiniz sürece mesul değilsinizdir.Bunlar şeytandandır.Allaha sığının.
Selametle

Okudunuz mu?  Gayrimüslimden çocuk sahibi olmak

Cevap: İçimdeki sesten nasıl kurtulabilirim?

BeyazGuvercin
Şeytan bazı insanlara diğerlerini çirkin olarak görmesi için kibir sahibi olmaya yöneltir. Tevbe edip ibadetlerinizde Allah’a çokça dua etmelisiniz. İçinizdeki sesten kurtulmak için devamlı zikir ibadeti yapmalısınız. Çünkü aklınız boş kaldıkça o sese gider.


xexmxixrx
ve aleykumusselam ve rahmetullah. KArdeşim ıcındekı ses ınsanlrı kotulemeye basladıgında snn yapman gereken sey sureklı tovbe edıp ıcın dekı sesı susturum sevap ıslemeye baslaman tovbe ederken hem ıcındekı sesı duymassın hem sevap kazanırsın.!!

Okudunuz mu?  Resûl-üs-Sakaleyn Nedir?

Kayıtsız Üye
merhabalar ben 13 yasindayim benim icimdeki sıkıntı aileme bir şey olur korkusu ve büyüme korkusu hep böyle hisediyorum ama seneden seneye degisebiliyorda 8 yildir ugrasiyorum bununla nolur yardım edin nolurr


içimdeki sesten nasıl kurtulurum, icimden gelen sesden nasıl kurtulurum

Bu kategoride yer alan Başkalarının konuşmalarını belli etmeden dinlemek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İçimdeki sesten nasıl kurtulabilirim? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.