Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:46
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Yengeç Görmek

Rüyada Yengeç Görmek

Hoca
RÜYADA YENGEÇ
Rüyada yengeç görmek, sert tutumlu, geçimi zor birine
yorumlanır.


Cevap: Rüyada Yengeç Görmek

YAZGÜLÜ
Rüyada yengeç görmek başka kişiler ile dalga geçerek kendi açıklarını gizlemeye çalışan ,sorunları hiç bitmeyen fakat çok güzel bir aşk yaşamaya ve bir birlerine karşılıklı söz verip verdikleri sözleri tutmaya işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Yüze Krem Sürmek?

Rüyada Yengeç Kıstırması

adgzlsmyye
Rüyamda Eşimle Ihtişamlı bir gemideyiz, deniz çarşaf gibi düşmanlardan kaçıyoruz ama ne panik var ne korku, gemi duruyo denizin ortasında. Beni Bi şekilde denize iniyorum orda geminin merdivenine tutunarak gemiye çıkarken yengeç bacağı kıstırıyo, baldır kısmını canım çok yanıyo ama ne bir ses çıkarıyorum ne panik yapıyorum Bi elimle çekiştiriyorum eşim geliyor ona söylüyorum o çekiştiriyo yengecin bir kolundan sonunda kurtarıyor kafamı Bi kaldırıyorum kimse olmayan gemide büyük bir kalabalık eşimle bizi izleyip yengeçten kurtulmama seviniyorlar,. Yorumlarsanız sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada yazı yazmak

Yorum: Rüyada Yengeç Görmek

Tohat
Senin yapacağın atılımlar ve projeler sayesinde ya da herhangi bir sebeple maddi anlamda durumunun iyileşeceğine, refah bir ev hayat yaşayacağına ayrıca bir kimseden göreceğin zarara ve bunun olmaması için dikkatli olup Allah’a sığınman gerektiğine işaret etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Yelek Görmek

Samisari10
Merhabalar dün gece sabaha karşı rüyamda karanlık bir yerdeyim . yanımda bir kişi daha var fakat karanlık olduğundan dolayı siyah görüyorum adamı . daha sonra yengeç o adama doğru zıplıyor. ondan sonra yengeç bana doğru yöneliyor.beyaz sarımtırak bir renkte yengeç. sonra beni kovalamaya başlıyor . ben yengeçten kaçmaya çalışıyorum bu arada da Allah’a dua etmeye başlıyorum . yalnız ettiğim dua çok güzel ,ve değişik Arapça kelimeler de kullanıyorum . rabbim bana hayırlı kazançlar nasip et,harap lokma yedirtme diye .sonra gözlerimi bir açtım sabah ezanı okunuyor , ezan sırasında dua yı uyandığımda aynı şekilde ediyorum . ama şuan unuttum o duayı . hatırlayamıyorum . bilinçaltı rüyası değil eminim. şimdiden teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada Vali Görmek (imam nablusi)

Tohat
Hayırlı günler kardeşim. Gördüğün yengeç kıskanç ve kendi dediğini yapıp yaptırma konusunda inatçı ve zorlayıcı olan kimseye işaret etmektedir. Yengeçten kaçıyor olman ve bu sırada dua etmen ise o kimsenin üzerinde oluşturduğu baskıdan kurtulmanın yolunu aradığına ve bunun için Allah’a dualar ederek umduğunu bulabileceğine işarettir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Bu kategoride yer alan Rüyada Zeytin Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Yengeç Görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.