Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:34
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada yazı yazmak

Rüyada yazı yazmak

Kayıtsız Üye
Iyi gunler hocam.Okulu coktan bitirdim.Ruyamda okuldayim yazi yaziyoruz bilmiyorum dini kitaptandi qaliba.Ben onde oturuyorum sevdigim cocukta arkada.Yorumu var midir?teşekkürler


Yorum: Rüyada yazı yazmak

arifselim
İyi günler kardeşim. Genel olarak hayırlı manada yorumlanır. Ancak en doğru yorum kişilerin durumlarına bakılarak yapılacak olan yorumdur. Bazende yazı yazmak hile ile işlerin çevrilmesi manasında tabir edilir. Her açıdan bundan bir ders alınabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Yurt Görmek

Yorum: Rüyada yazı yazmak

Kayıtsız Üye
Hocam isin asli Allah kimsenin karsisina cikarmasin."Sevdigim" cocuk tam bir seytan.Bana yapmadigi kotuluk kalmadi


Ruyada birinin benim defterime yazi yazdigini gormek

Kayıtsız Üye
Iyi gunler hocam.Ben okulu 6 yildir bitirdim.Ruyamda sinav varmis.Yazi yaziyorum.Sevdigim cocuk benden onde oturuyordu.Birden sinav defterime bakiyorum cerceve cizilmis mor kalemle ve etrafina mum sozu yazilmis.Ustundede ekmek kirintilari oluyor.Kimin yaptigini soruyorum.Sevdigim cocuk gulumseyerek kim ekme yiyordusa o yapti diyor.Bakiyorum elinde ekmek oluyor.Sen yaptin diyorum guluyor.Anlami nedir?teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada yeşil kuş görmenin tabiri nedir?

arifselim
Hayırlı günler. Genel olarak hayırlı ve güzel bir rüyadır. Rüya sahibinin şansının ve kısmetinin açık olduğuna, hayat yolunun da uzun ve temiz olacağına işaret olarak tabir edilir. Ayrıca bolluk ve berekete ulaşmak manasında da yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada yeşil parlak süslü kuran görmek

Kayıtsız Üye
İstihare rüyasında beyaz bir kağıda yeşil ve kırmızı yazmak
Merhaba
arkadaşlarim beni bir çocuk ile taniştirmak istiyorlar bunun için hayirli olup olmadiğini öğrenmek için istihare rüyasina yattim gece sürekli uyandim son uyudugumda ise rüyamda beyaz biz kağida yeşil ve kirmizi yazdiğimi gördüm ne anlama geliyor lütfen yardımcı olur musunuz?
Teşekkür ederim

Okudunuz mu?  Rüyada Vali Görmek (imam nablusi)

arifselim
Merhaba. Öyle bir tanışma için istihare yapılmaz. Çünkü öyle bir tanışma caiz değildir ki hakkında istihare olsun. Ancak evlenmek niyeti ile olursa ve o kişi hakkında araştırmalarına rağmen kararsızlığın olursa istihare yapabilirsin. Aksi takdirde istiharenin bir manası olmaz.


aspendossa
Hacam Çeçenler’de küçük bir cam parçasıyla büyük camları kesiyodum camın küçük camın dert olduğunu öğrendim kendi yorumumla küçük dertlerle büyük dertleri yok ediceğimi yorumladım çıktı fakat demin tam aradığımı bulamadım rüyamda pekte sevmediğim bir arkadaşın çekedini buldum çekedinde iki not kağıdı vardı biri ayakkabı tabanında kesilmiş kağıtlardan oluşuyordu diğeri bir not defteriydi defterde sırları yazabilir diye okumaya başladım derken biraz okumadan uyandım defter iş tüzük kapısı vs imişi fakat birinin sırrını okumak yazılarını okumak ne demek onu göremedim diğer sitelerin yorumları birbirine benziyor fakat hiç biri şu ana kadar tutmadı sadece buradakilerle tuttu

Okudunuz mu?  Rüyada yeni doğan bebeğin öldüğünü görmenin yorumu nedir?

Tohat
Atılım yapacağın bir konuda genel olarak iş olarak kabul edilen bir hususta önüne çıkabilecek sorun, sıkıntılara işaret eder. Bu sıkıntı ve sorunlar ile baş etmek için yüzleşmen ve mücadele etmen başarılarına gidecek yolu belirlemesi açısından önemli olduğunu işaret etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada Yalın Ayak Yürümek Görmek (imam nablusi)

Ruyada defter

Bu kategoride yer alan Rüyada yüzden kurt çıkması başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada yazı yazmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.