Anasayfa
8 Mayıs 2021, 5:53
anket
Yönetici

Fethullah Gülen ile ilgili düşüncelerinizi sormak istiyorum Sizce o nasıl biri ?

Fethullah Gülen ile ilgili düşüncelerinizi sormak istiyorum Sizce o nasıl biri ?

infak
Selamun aleyküm arkadaşlar ben sizlere Gülen ile ilgili düşüncelerinizi sormak istiyorum.Sizce o nasıl biri
Onu nasıl tanıyosunuz ?Hakkında çok iyi haberlerde var çok kötü haberlerde var.siz neler düşünüyosunuz.

teşekkür ederim ben zaten araştırdım. üstelik kitaplarıda en beğendiğim kitaplar arasındadır.ancak genel anlamda sizlerin düşüncelerini merak ettim.müslüman olup onu beğenmeyen insanların düşüncelerini merak ediyorum.nedenlerini sağolasın:)

benim sizlere katılmamak veya onu yargılamak değil amacım haddim değil zaten çoğu arkadaşım onun nur cemaati üyelerinden az öncede söylediğim gibi onu doğru bulmayan insanların fikirlerini merak ediyorum.belki aramızda bizim fikirlerimizin aksini dşünen insanlar vardır. çatışmadan çok fikir ayrılıklarımızın nedenlerini görürüz inşAllah teşekkürler suara ve kevser


Cevap: sizce o nasıl biri ?

Hoca
bir alimin benimsdenmeyen yönleri anlatıldığında yada yazıldğında hep had/sınır aşılmıştır maalesef. soruya baktım ama galiba kimse farketmemiş ki zıt görüşlüler yazmamışlar.:)
hizmet eden bütün islam alimlerini bütün salih kulları seviyoruz. bazı uygulamalrını sevmesekte.
Allah (cc) bizi doğru yoldan/sıratı mustekimden ayırmasın.


Yanıt: Fethullah Gülen ile ilgili düşüncelerinizi sormak istiyorumSizce o nasıl biri ?

imamhatipli42
Evet İslama hizmet eden kulları seviyoruz kendilerini sevmesek de eserlerini seviyoruz.

Bazı yanlışlarını duymuş olsak da biz onların ilmine itimat ediyoruz…


Soru: Fethullah Gülen ile ilgili düşüncelerinizi sormak istiyorumSizce o nasıl biri ?

ßaran
Günümüz Dünyasındaki sayılı ilim erkanından biri eserlerini beğenerek benimseyerek okuyorum . Allah cc ondan razı olsun .. eleştirilecek yönleride var elbet Allah kusurlarını kusurlarımızı yanlışlarını ve yanlışlarımızı kendilerine ve bizlere görmeyi görüpte düzeltmeyi nasip eylesin…


ezdli cündep
Evet bende seviyorum????????………….dünyanın bir çok yerinde okullar açmış..filistinde meseka taş üstüne taş koymuş…evet bende seviyorum???????. ölen bir yahudi çocuğuna göz yaşı dökmüş büyük erdemlik ama ölen bir filistin çocuğu için fetva verdiğini görmedik…..evet bende çok seviyorum??????..afganyada çeçenyada…hıristiyanlarla savaşan mücahitleri desteklemek yerine papaya övgü mektubu yazdığı için……..evet bende çok seviyorum????????????..maide süresi 51. ayetinin rasululah ve daha önceki yahudi ve hristiyanlar için indiğini söylediği için…….evet bende çokkkkk seviyorum????????..lailahe illAllah deyip Muhammeden rasulullah demeyeme merhamet nazarıyla bakılır dediği için…..evet ben o kadar çok seviyorumki baya bir çokkkkkkkkk?????????.

Okudunuz mu?  Şükür Namazı Kılıyor musunuz?

naqshi
eserleri ve ilmi konusunda lafım yok ancak canımı sıkan en önemli husus dinler arası ılımlılıkmıdır nedir öyle bir düşüncesi varya o saçma sapan şey. kuran bize apaçık hristiyan ve yahudileri dost edinmeyin derken kurana karsı konuşması dinler arası köprümüdür kaynaşmamıdır nedir bunu ortaya atması çok yazık


Asya_2008
azicik islamda sivrilen goze batiyor Allah basimizdan islam adina hizmet verenleri eksik etmesin yoksa Allah muhafaza gelecek nesillerimiz dinden imandan bir haber olacak kim olursa olsun Allah adina yapilan her hizmet i destekliyorum gulen beydende alah razı olsun


ezdli cündep
Fethullah Gülen ile ilgili düşüncelerinizi sormak istiyorum Sizce o nasıl biri ?

Fethullah Gülen, misyoner okuluna 2.2 milyon dolarlık bağış yaptı

GÜLEN CEMAATİNDEN HARTFORD SEMINARY PAPAZ OKULUNA $2 MİLYON DOLARLIK BAĞIŞ
Hartford Seminary’e (Papaz-Misyoner Okulu) müslüman bir cemaatten Modern İslam üzerine araştırma yapılması için $2 milyon dolarlık bir para bağışı yapıldı. Hartford Seminary halkla ilişkiler müdürü David S. Barrett yaptığı açıklamada, "Hartford Seminary tarihinde ilk defa müslüman bir cemaatten bu kadar büyük bir bağış" aldıklarını söyledi. Alınan en büyük bağış ise 1997’de $6 milyon dolardı.

Perşembe günü Papaz Okulu (Seminary) tarafından basına yapılan açıklamada bu bağış; Fethullah Gülen cemaati adına Ali Bayram tarafından yapıldı. Ali Bayram "Bu para İslamın yanlış anlaşılmasını önlemek amacı ile Modern İslam Kürsü’sü kurulması için verildiğini" söyledi. $2 Milyon Dolarlık bağış; İslami kurallara göre toplanan paralardan elde edildiğini yani kumar, alkollü içki ve sigara satışından elde edilmediğine dikkat çekildi.

Okudunuz mu?  Geline ne kadar altın alınır?

Yeni kurulacak Modern Islam Kürsü’sü: McDonald Merkezinde faaliyet gösteren Hartford Seminary Papaz Okulunun İslam ve Hiristiyan-Müslüman İlişkileri Bölümü altında araştırma yapacaktır. Seminary Papaz Okulu uzun yıllardan beri Gülen cemaati ile çalışmaktadır. Bu cemaat İslam adına şiddeti red etmekte ve bu cemaatin çok sayıda öğrencileri ve din adamları buradaki Papaz Okuluna gelip araştırma yapmaktadırlar. Gülen’in takipçileri İslam’dan taviz vermeksizin modernizmi, diyaloğu, hoşgörüyü ve demokrasiyi savunmaktadırlar.

Hartford Seminary Papaz Okulu başkanı Heidi Hadsell’de "alınan $2 milyon dolarlık bağış; Modern İslam üzerine araştırma, eğitim yapmak ve elde edilen sonuçları günümüz dünyasına ilan etmektir" dedi.


naqshi
< Modern İslam üzerine araştırma yapılması için >
ya Allah aşkına islamda modernizm diye bir şey varmı? son model islam modifiye edilmiş 2008-2009 sonbahar kış kreasyonu 🙂


ezdli cündep
Fethullah Gülen’i Gazze’ye de bekleriz

Malumdur, Fethullah Gülen cemaati mensupları dünyanın dört bir yanında ‘Türk okulu’ açıyor.

Hani Madagaskar’da, Vietnam’da, New York’ta açılan okullardan bahsediyorum.

Malay çocuklara İstiklal Marşı, Onuncu Yıl Marşı, Candan Erçetin’in şarkılarının felan okutulduğu okullar.

Fethullah Gülen ile ilgili düşüncelerinizi sormak istiyorum Sizce o nasıl biri ?

Söz konusu okulların açıldığı yerlere baktım; adı sanı duyulmamış, oralarda yaşayan bir Türk’ün dahi bulunmadığı coğrafyalar.

Liste uzadıkça uzuyor.

Almanya, Fransa, Kamboçya…

Ama şu an kuşatma altında bulunan, daha acısı ‘köpek eti yemek için fetva alan’ Müslümanların yaşadığı Gazze’de açtıkları bir okul ne yazık ki yok!

Okudunuz mu?  Siyer konusunda okuduğunuz kitap (kitap anketi)

Galiba UNİCEF’den aldıkları yardımların kesilmesinden korkuyorlar.

Şimdi sıkı durun;

Gazze’de en az 60 Türk aile yaşıyor ama Fethullah Gülen cemaatinin açtığı her hangi bir okul mevcut değil.

Bu durumu dinler arası diyalog ile mi açıklarlar bilmiyorum.

Ama her ne olursa olsun Gazze’de açılacak olan bir Türk okulu, New York’ta, Berlin’de, Paris’te açılan bir Türk okulundan kat kat daha hayırlıdır!

Dünyanın her yerine ‘kutsal bir görevle’ giden Fethullah Gülenciler acaba Gazze’ye neden gitmez?

Fethullah Gülen’i Gazze’ye davet etsek, Ergenekoncu olmayız değil mi?


imamhatipli42
Selamun aleyküm mum kardeş istersen konuyu kapat takip ettiğim kadarıyla biraz daha yorumlar devam ederse arkadaşlar birbirini kıracak gibi gözüküyor. Yine de karar sizin ben sadece acizane fikrimi beyan ettim. Haddimi aşmış isem özür dilerim…


infak
< ölen bir yahudi çocuğuna göz yaşı dökmüş büyük erdemlik ama ölen bir filistin çocuğu için fetva verdiğini görmedik….. >

Fethullah Gülen, geçtiğimiz günlerde yaptığı yazılı açıklamada, Filistin’de yaşanan insanlık dramının kendisini derinden yaraladığını vurgulamıştı. Gazze’deki katliamı kınayan Gülen, özetle şu ifadeleri kullanmıştı: "Saldırının özellikle yaşadığımız çağ itibarıyla beşeriyetin ulaştığı medeniyet seviyesinin mantıklı, makul ve insanî çözümlerin birlikte bulunacağına inananlar üzerinde etkisi daha sarsıcı olmuştur. Kendimi onlardan biri sayarak yaşadığım derin acıyı ifade etme, insanî çözümler aramada daha ısrarcı olma ihtiyacı hissediyorum." (Nurullah Kaya, İstanbul)

Kimse Yok mu Derneği’nin Gazze için düzenlediği yardım kampanyasına Fethullah Gülen de katıldı. Sağlık sorunları sebebiyle Amerika’da bulunan Gülen, yazdığı kitapların 10 bin dolarlık telif ücretini Filistinlilere bağışladı.

Okudunuz mu?  Sigara günah mı mekruh mu?

rica ediyorum ezdelicündüp kardeşim haddimizi aşmayalım.


ezdli cündep
< Fethullah Gülen, geçtiğimiz günlerde yaptığı yazılı açıklamada, Filistin’de yaşanan insanlık dramının kendisini derinden yaraladığını vurgulamıştı. Gazze’deki katliamı kınayan Gülen, özetle şu ifadeleri kullanmıştı: "Saldırının özellikle yaşadığımız çağ itibarıyla beşeriyetin ulaştığı medeniyet seviyesinin mantıklı, makul ve insanî çözümlerin birlikte bulunacağına inananlar üzerinde etkisi daha sarsıcı olmuştur. Kendimi onlardan biri sayarak yaşadığım derin acıyı ifade etme, insanî çözümler aramada daha ısrarcı olma ihtiyacı hissediyorum." (Nurullah Kaya, İstanbul)
>

ALLAH rızası için şu açıklamaya bakalım bunu bir ateisl bile söylüyor venezeuela devlet başkanı isreil konsolosunu ülkesinden kovdu .
< Saldırının özellikle yaşadığımız çağ itibarıyla beşeriyetin ulaştığı medeniyet seviyesinin >
….Şu cümleden sinirlenmemek elde değil bizler bile şu sitede israil köpekleri veya yahudi köpekleri diye barmaktayız kendisi medeniyet seviyesinden bahs ediyor ölümde var ve o ölüm haktır


Leyli Rana
< bir alimin benimsdenmeyen yönleri anlatıldığında yada yazıldğında hep had/sınır aşılmıştır maalesef.
hizmet eden bütün islam alimlerini bütün salih kulları seviyoruz. bazı uygulamalrını sevmesekte.
Allah (cc) bizi doğru yoldan/sıratı mustekimden ayırmasın. >

mum`a katiliyorum

ve

benim karsi ciktigim ve bu cemaate katilmamamin sebebi bu cemaatin dinimizden Taviz vermesidir.
dinler arasi dialogda sadece Lailahe illah önemli diyen Muhammedun Rasulullah demeyi, şirin gözükmek için terkeden bir cemaat oldugu için
hoşgörü göstedikleri cenahları kendilerinden soğutmamak için sakal sünnetini terkeden cemaat oldugu için
basi acip okullara gitmesini bu imtihana zaruri diyip fetva cikardiklari için
almanya da bile bu fetvaya siginmis cokca tesettürsüz nur cemaatinden olan bacilarimizi görüyorum

Rabbim bizleri affetsin.

vesselam

bence bu konu burda nokta koyulmali uzatmaya gerek yok.


Hoca
< Bende bu sitede Fethullah Gülen hocanın sevildiğini sanıyordum kimse güvenmiyor bile >
ezdli cündeb kardeşin sert tepkileri bizi bağlamaz kardeş. o siteyi temsil etmiyor. 8. mesaj benim o mesaj bizi bağlar.
;_____________________________;
ezdli cündeb kardeşim her cemaatin farklı özellikleri var. biri ilmi yaymayı diğeri ahlaki yaşamı bir diğeri silah ile cihadı benimsemişler. hepsinin güzel tarafları var. bu kadar sert eleştiriye hiç gerek yok.
hizmet yönünü beğenmeyebilirsin yada olumsuz gördüğün yönler olabilir ama hocaefendi bazı konularda için tek alternatifimizdir.
özetle: diyalog konusunu, filistine yardım etmeyişini vs.. benimsemiyorum demen yeterlidir. çok uzatmaya gerek yoktur.

Okudunuz mu?  Radyonun yararları nelerdir?

Allah (cc) ümmetin birleştiği anları görmeyi nasip etsin cümlemize


kalbin zümrüt tepesi
< ​Alıntı:mum´isimli üyeden Alıntıbir alimin benimsdenmeyen yönleri anlatıldığında yada yazıldğında hep had/sınır aşılmıştır maalesef. >
< hizmet eden bütün islam alimlerini bütün salih kulları seviyoruz. bazı uygulamalrını sevmesekte.
Allah (cc) bizi doğru yoldan/sıratı mustekimden ayırmasın. mum`a katiliyorum

ve

benim karsi ciktigim ve bu cemaate katilmamamin sebebi bu cemaatin dinimizden Taviz vermesidir.
dinler arasi dialogda sadece Lailahe illah önemli diyen Muhammedun Rasulullah demeyi, şirin gözükmek için terkeden bir cemaat oldugu için
hoşgörü göstedikleri cenahları kendilerinden soğutmamak için sakal sünnetini terkeden cemaat oldugu için
basi acip okullara gitmesini bu imtihana zaruri diyip fetva cikardiklari için
almanya da bile bu fetvaya siginmis cokca tesettürsüz nur cemaatinden olan bacilarimizi görüyorum

Rabbim bizleri affetsin.

vesselam >
Nokta sizin fikirlerinizden sonra konulur diye bir kaidenin varlığından niye benim haberim yok merak ediyorum doğrusu

Okudunuz mu?  Dostluk anketi

Alıntıda ki fikre katılan birisi nasıl olurda alıntıdaki ifadenin tersini yapabilir birilerini eleştirebilir ki?

Katılmıyorsunuz bence. mum’a..

Aslında Taviz dediğniz şeylerin hepsinin cevabı var.

Fakat söylemeye gerek duymuyorum.

Çünkü hatanız cürmünüzden büyük. desem herhalde çok abartılı olmaz.

Böyle konuşmakla belki milyonlarca kişinin hakkına girdiğnizin bile farkında değilsiniz. İşte bu yüzden cevap vermeye gerek duymuyorum.

Bu ve buna benzer tüm konular mail gruplarında basında forumlarda hatta kahvehanelerde bile çok tartışıldı.

Ama maalesef eleştirlenler kötüleyenler hatta çizmeyi aşıp hain imansız hatta ve hatta hıristiyan diyenler bile çıktı. Çıkıyorda. Çıkacaktırda.

Ama Maattesüf bu insanlar bir kez bile bu düşüncenin kitabını okumamıştır. Birkez bile araştırmamıştır. Birkez bile anlamaya çalışmamıştırlar.

Aslında ”Ahuzar” edip figan etmenin mantığı yok. 🙂

Bir fıkra;

Bir padişah vezirine emir verir
–Öyle bir şey yapki Özrün kabahatinden büyük olsun?
Veziri ise sultana çirkin bir hareket yapar ve derki:
–Özür dilerim sultanım sizi arkadan görünce Valide Sultan sandım der.

Rabbim Bizlerden Razı olmadan canımızı almasın.


Leyli Rana
elbet Rahman herseyin en iyisini bilendir ama görünen köy de kılavuza ihtiyaç bırakmıyor…
benim Kuran ve Sünnete karsi olan durumlari dile getirmemin yanlis oldugunu sanmiyorum..

Allaha emanet olun.:)

< hizmet eden bütün islam alimlerini bütün salih kulları seviyoruz. bazı uygulamalrını sevmesekte.
Allah (cc) bizi doğru yoldan/sıratı mustekimden ayırmasın
>


atıf 1
neredyse çağın mehdisi müceddidi yapacaklar. kişi sevdiği iledir. mahşerde ortay çıkar gerçekler. tevhid mücadelesi verenlere selam yok . diyalog ve ittifakçılara sevgi çok…..bakalım nereye kadar.


Maturidi2010
Mum kardes egitim dedinizde.
Bir okulun özellikleri o okuldaki egitim dili ile paraleldir.
Yani O okul egitim dili ile SIFATlandirilir.
Fetullah gülenin okullarindaki egitim dili iNGiLIZCEdir.
Türkce degildir.
Türkce haftada 2 saatlik secmeli ders seklinde ögretilir.
Amac ingiliz dilini sevdirmek, ingilizce konusan ülkeleri sevdirmek.
Fetullah gülene ingiliz kültürüne hizmet ödülünü bosuna vermediler..

Okudunuz mu?  Sevinç ve üzüntülerinizi kimlerle paylaşırsınız?

http://fethullahgulen.belgeleri.com/include.php?path=content/content.php&contentid=16
.

.


Hoca
< neredyse çağın mehdisi müceddidi yapacaklar. kişi sevdiği iledir. mahşerde ortay çıkar gerçekler. tevhid mücadelesi verenlere selam yok . diyalog ve ittifakçılara sevgi çok…..bakalım nereye kadar. >
Biz site yönetimi olarak bir gruba yada cemaate bağlı değiliz.
Dikkat ederseniz bu gibi konularda hep islam alimlerini savunduk, hangi meşrepten olursa olsun.
Bütün müslümanları seviyoruz.
< tevhid mücadelesi verenler >
not: Atıf kardeş uslubumuza dikkat edelim,
sanki birileri tevhid birileride şirk mücadelesi veriyor.
Kendini muvahhid diğer tüm müslümanlarıda müşrik gören zihnyeti sevmedim ve Allah için sevmeyeceğim.
< Mum kardes egitim dedinizde.
Bir okulun özellikleri o okuldaki egitim dili ile paraleldir.
Yani O okul egitim dili ile SIFATlandirilir.
Fetullah gülenin okullarindaki egitim dili iNGiLIZCEdir.
Türkce degildir.
Türkce haftada 2 saatlik secmeli ders seklinde ögretilir.
Amac ingiliz dilini sevdirmek, ingilizce konusan ülkeleri sevdirmek.
Fetullah gülene ingiliz kültürüne hizmet ödülünü bosuna vermediler..
.
>

Peki kardeş ingilizce dersi vermek yanlış bir şey mi?:)
Sende git türkçe arapça veya dilediğin dilde eğit insanları…


Maturidi2010
ingiliz kültürüne hizmet ödülü.
Buyrun izleyin.
http://www.youtube.com/watch?v=IhMaYUbask8
.
.
.
Türkiyedeki yabanci ülkelerin Kolejleri ile ayni mantik.

Egitim dili Almanca ise Alman okulu.
Egitim dili Fransizca ise fransiz okulu.
Egitim dili ingilizce ise ingiliz okulu.
.
.
Fetullah gülen okullarinda ki egitim dili de ingilizce olunca hangi SIFAT uygundur.?
.
cevap: Egitim dili ne ise odur. ingiliz okulu.
.
ingilizler ödülü neden verdiler.?
.

Okudunuz mu?  Şehit Kime Denir? Şehitlik ölçüsü nedir?

rönesans
islama & insanlığa hizmet eden din alimleri başımızın tacıdır. o veya bu diye yorumlamazsak daha güzel.:) fitneye yer kalmaz.


DZALBAY
< Bir okulun özellikleri o okuldaki egitim dili ile paraleldir. >
Bu söz hangi ünlünün acaba?…

Japonca eğitim veren okullar başarısız mı?Ya da İspanyolca…Ya da Arapça…Ya da Rusça…Yanlış yoldan gidersek,yanlış yere varırız.Şu sözü hiç sevmedim,darılma ama…

Birileri devletin yapamadığı işi başarmış ise,ki öyle…tebrik etmek gerekir.Orada okuyan çoğunluğun anlayacağı dilde eğitimin ne zararı olabilir ki?Yoksa siz,Türkçe’yi paket halinde o okullara verip,”okuyun Türk dilinde” diyebileceğimiz bir formül mü buldunuz?

Ben,o cemaatten değilim…ama yanlışa yanlış diyen cemaattenim.Gücenmek yok…Başka yanlışları varsa,onları tenkit edin.


40turkiyem
Egitim dili ingilizce ise ingiliz okuludur.
.
Egitim dili Türkce olsaydi TüRK okulu denirdi.
ama haftada 2 saat Türkçe ile türk oklulu denilmez.
Amac
ingilizce konusan ülkeleri özelliklede Amerikayi sevdirmek oldugu apacik ortada.
.


DZALBAY
< Egitim dili ingilizce ise ingiliz okuludur.
. >

Ne kadar boş ve manasız konuşuyorsunuz böyle?Eğitim dili İngilizce olan okul bizde yok değil mi?Ya da,var da adı da İngiliz okulu öyle mi?Çok komik duruma düşüyorsunuz…

Türkiye’de hangi okullar,hangi dilde eğitim yapıyor bir araştır bakalım…Çok şaşıracağından eminim.

Benim yeğenim ODTÜ Maden Mühendisliğinde okuyor ve tüm müfredat İngilizce…Bu okul ne zamandır İngiliz okulu?


atıf 1
yani adı türk okulu aslı normal bir okul diyorsunuz.reklamıyla zavallı türk halkını aldatıyorsunuz.


DZALBAY
< yani adı türk okulu aslı normal bir okul diyorsunuz.reklamıyla zavallı türk halkını aldatıyorsunuz. >
Sana dobra dobra bir soru:Adı geçen okullar bu güne kadar dünyanın her yerinde ülkemizin adını duyurup,dilini öğretip,Türk sevgisini yerleştirmeye çalışıyor ve oldukça da başarılı oldular…Sen kabul etmesen de…Peki,sen ülken için ne yaptın veya yapmayı düşünüyorsun?Öğrenebilir miyiz?Laf üretmeden,dosdoğru cevap bekliyorum…

Okudunuz mu?  Selam alırken ve verirken çokça yapılan hatalar

Bence o okullar veya biz kimseyi kandırmıyoruz…Ama sen kendini kandırıyorsun.Ben Türk genciyim diye…Ne yaptın Türk genci olarak?


lokman25
biz Allah cc diyeen farklı metotları olsada bütün islama hizmet eden kardeşlerimizi seviyoruz.rabbim muaffak etsin.


Berât1
< yani adı türk okulu aslı normal bir okul diyorsunuz.reklamıyla zavallı türk halkını aldatıyorsunuz.
>

sen hiç kandılırmısın sen ve senin zihniyetinde olanlar çok uyanıktırlar
ancak ortalığa fitne atarsınız


hafiz_e
okullarda Türkçe öğretildi diye sevgimize mazhar olmasının çok saçma olduğunu düüşünüyorum..bizim "ümmet" anlayışıyla hareket etmemiz gerekirken dünyanın neresinde türkçe şarkılar öğretildi diye sevinmemiz ne kadar saçma!
ancak şu söylenilebilir ki bizi o çocukların hristiyan okullarında değil de müslüman okullarında okumaları,müslümanlarla beraber olmaları ve -umarız- islam dinine sempati duyan çocukların yetiştirilmesine vesile olmaları sevindirir…onun hariçinde türkçeyi öğretmiş de ne olmuş? İslam’a bir katkısı olmuş mu, bizi o ilgilendirir…


maturidi_yolu
Fetullah gülen okullarinda
Bilakis Amerikaya sempati duyan gencler yetisiyorlar.
Gelecekte Amerikanin her dedigini yapacak gencler.
Müslümanlarin Hristiyan semsiyesi altinda toplanmalari gerektigine inanan gencler.
.
.
fethullahgulen.belgeleri.com/include.php?path=content/articles.php&contentid=70

EDİT ŞEMA
.
.


mahir53
Birileri bişey yapıyosa ve bunun belirtileri açıkça belli ise kim olursa olsun… Hakk yolunda işler yapıyorsa ALLAH yolunda halim ve selim kılsın onu… ALLAH ın yolunda daim olsun inşALLAH…


hamid ikbal
siz diyorsunuz ki amerikan sempatızanı yetisiyor ne alakası var onun için mi turkce ogreniyorlar onun için mi turk milletini sevip sayıyorlar bundan 20-25 yıl oncede turkler dunyanın cesitli yerlerrinr gidiyorlar dı yapılanlar hep zulum oldu simdi tum dunya sizin sayenizde muslumani terorist zannediyor fakat bu insanlar bu on yargıyı kırmaya calısıyor hosunuzza gitmedi galiba hem büyük bir zat diyorki ;bana suna buna niçin satSTIN diyorlar farkında degilim karsımda buyuk bir yangın var alevleri goklere yukselıyor içinde evladım tutusmus yanıyor onu sondurmeye imanımı kurtarmaya gidiyorum kosarken ayagım takılmıs dusmusum ne ehemmiyetı var BENCE ZAMAN İMANI KURTARMA ZAMANI BIRAKIN HERKES MUSBET MANADA ELİNDEN GELENİ YAPSIN sahıslara takılmayalım

Okudunuz mu?  En çok okuduğunuz sure yada dua hangisidir?

anahtarcı
peki insanlara ne kadar faydalı olmuş biri kendi dışında bir alim yetiştirmişmi? çevresine bakın hep yiyici menfaatcı bir toplum oluşmuş yaptıklarının islamla alakası olmayan bir yol da gidiyorlar iyi incelerseniz siyasi yönden isalmı deyil ilim yönünden güzel ama kendi çevresine onların bazı cemaatları her hocanın arkasında namaz kılmıyor oda islamı deyil
bana kızmadan araştırın kendi pencerenizden bakmayın konuya ehli sünnet velcemaat penceresinden bakarak analiz ederseniz anlamış olursunuz karşı olduğuma.


imam
fethullah gülen nasıl biri artık herkes tarafından biliniyor
Eskiden iyimser yazılar vardı onunla ilgili ama artık o bir lider hemde en büyük terör örgütü lideri


fethullah gülen nasıl biri, fethullah gülen nasıl biridir, fethullah gülen

Bu kategoride yer alan Mezhebiniz nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Fethullah Gülen ile ilgili düşüncelerinizi sormak istiyorum Sizce o nasıl biri ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.