Anasayfa
9 Haziran 2023, 7:08
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada içki içmek

Rüyada içki içmek

Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm, Rüyada içki içerken hemen günah olduğunun farkına varıp tükürmek ne anlama geliyor.?

Rüyamda bir kızın evinde içki içtiğimi gördüm. Tam emin değilim ama rengi sanki kırmızıydı şarap gibi. Ev sahibi kız da sol çaprazımda oturuyordu, tanıdığım biriydi diye hatırlıyorum. İçki kadehteydi ve yarım bardak kadar vardı, bardağı karşımdaki kıza uzatıyordum "iç çok güzel" diyordum ama geri çeviriyordu. Sonra ben de bardaktaki içkinin tamamını tek seferde içiyordum. Ağzımda acı rahatsız edici bir tat olacak, içkiden etkileneceğim yada sarhoş olacağım diye korkarken öyle olmuyordu.
Daha sonra gitmek için hareket ettiğimde kız üstündeki elbiseyi çıkardı. Elbise siyah renkliydi diye hatırlıyorum. Belden aşağısı kapalıydı ama belden üstü komple açılmıştı. İçki içerek, karşımda soyunmuş kıza bakarak haram işlediğim için huzursuz oldum ve kıza bakmamaya gayret ederek oradan çıktım, kız da beni dışarı kadar uğurladı.
Uyandığımda huzursuz hissediyordum. Alah hayırlara getirsin inşAllah. Bu rüyanın yorumu ne olabilir?

Okudunuz mu?  Rüyada İsim görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada içki içmek

arifselim
Aleykum selam. Bir çok farklı anlamları olabilen bir rüyadır. En makbul olan görüşe göre ise, yapılacak olan hatalara ve işlenecek olan günahlara tabir edilir. Çok olumlu ve hayırlı anlamlarda tabir eden tabircilerde vardır. Daima rüyaların Allah’tan hayırlısını dilememiz gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Rüyada İçki İçmek Ne Anlama Gelir?

Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm. Benim bir uzaktan akrabam, kendisi manevi amcam gibidir. Bize misafirliğe gelmiş. Kendisine bira dolduruyor, bana da ikram ediyor. Ama biranın rengi yeşil yeşil böyle. Benim biramın içinde alevler de var. Yarısına kadar içiyorum, iğrenç bir tadı olduğunu fark ediyorum. Bütün bardağı içeyim de Beyza içki içmiş çok havalı desinler diye kendimi zorlayarak bardağımı bitiriyorum. Annem yanıma geliyor ama içki içtiğimi düşünmüyor. Bira şişesini çöpe atmaya giderken tuhaf yürüdüğümü fark edince sarhoş olup olmadığımdan şüpheleniyor. Ben de hemen kendimi toparlıyorum rüya boyunca sarhoş olmuyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada İpek Elbise görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada içki içmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya iki farklı ve tamamen zıt şekilde yorumlanır. Birincisi rüya sahinin dileklerinin gerçek olacağına, mutlu olacağına ve eline fırsatlar geçeceğine yorumlanır. Diğer anlamı ise, sıkıntı, bunalım ve huzursuzluk gibi durumlara düşeceğine tabir edilir. Sen yinede hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ıslanmak görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm herkese hayırlı huzurlu ramazanlar dilerim
Ben rüyamda içki içecek yaşlı bir amca gördüm.İçtiğini görmedim ama sanırım ya bir araba ya da kutuda bira şişesini gördüm ve sanırım kapağını açıyordu.Anlamı nedir bu rüyanın?


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya kararsızlık ve tereddüt anlamındadır. Rüya sahibinin bir konuda kafasının karışacağına ve karar vermesi gerekmesine rağmen karar veremeyeceğine işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


blacvi
Selamün aleyküm hocam. (Ben evli çocuk sahibi bir öğretmenim.) Rüyamda okulda koridorda yürüyorum, üzerimde kırmızı bir elbise sadece kolları açık, saçlarım çok uzun, (kapalı bir bayanım) koridorda sandalye yada bank gibi bir şeyde geçici görevle gelen (yabancı uyruklu) erkek öğretmen belden yukarısı çıplak bir şekilde oturuyor, ben oradan geçip mutfağa giriyorum şişede bulunan içkiden içiyorum sarhoş olmuyorum. Acaba bu rüyayı tabir edebilir misiniz? Teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada İsa (a.s) görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Kendini bazı konularda eksik görüyor olabilir ve bu özelliğinden memnun olmadığını, bir konuda çaba gösterdiğin halde amacına ulaşamayabilir, ayrıca tesettür ve ibadetlerine de vurgu yapan rüyanın bu konularda daha özenli, ekdikliklerini gidermeni göstermektedir. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır.


helpSOS
rüyamda daha çocuk ve küçücüktüm mavi bir çevre vardı tam mavi değil AC 4 oyununun menü arkaplanına çok benziyordu ve o zamanlarda AC4 çıkmamıştı ağzıma kocaman bir içki yazan bir şişe geldi sonra zorla istemsizce içmek istemeye zorlandığım için içerken tadı güzel geldi ve içmeye devam ettim kalanını ve beni içirmeye zorlayan kuvvet kalktı bu ne anlama geliyor

Okudunuz mu?  Rüyada İğne görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Hayırlı günler. Gördüğün rüyaya göre çevrene yeni edineceğin çevreye dikkat etmeli, sana, imanını zedeleyecek davranışlardan kendini uzak tutmalısın. Helal yoldan ayrılarak harama meyl etme, aldatma, kurnazlık yolu ile istenileni elde etme, Allah’ın emrettiği yol dışına çıkmak gibi anlamlara gelmektedir. Rüyaların elbetteki uyarıcılığı vardır. Her daim Allah’tan yardım dilemelisin. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada iç çamaşırında kan görmek

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm rüyamda bizim yazlığımızdaydık ve çoğu kuzenim ben ve büyükler toplanmıştı. Büyük bir masa kurulmuştu ama bardaklarda bira vardı normalde ailemizde hiçkimse içmez ama nedense herkes içiyordu ilk başta çok tereddüt ettim içip içmemekte bir yanım çok içmeyi istiyordu biryanım ise günah olduğunu söylüyordu en son dayanamayıp içkiden bir yudum aldım ve geri çıkarttım çok acıydı abimden şişeyi rica ettim markasına ve büyüklüğüne baktım sonra bardağımdakini boşalttım bu sefer tadı çok güzeldi içkiyi bitirdim tekrar doldurdum ama tadı tekrar çok kötü olmuştu


Tohat
Ve aleyküm selam. Bir özelliğinden memnun olmadığına ve bir iş için göstereceğin emeğin yeterli olmaması ile ilgili bir rüyadır. Gerektiği kadar emek göstermen ve işin hakkını yeteri kadar vermen gerektiğini işaret eder. İçkinin başta acı olması az emek gösterdiğin tatlılaşması ise fazla emek vererek sonucu beklemen anlamı taşır. Allah en iyisini bilir tabi.

Okudunuz mu?  Rüyada İncil-i Şerif görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm ben bugün rüyamda ev desem ev değil farklı değişik bir çatı altında buzdolabı var bulaşık yıkıyorum ve dolapta bardakta rakı görüyorum önce gizlice suya katip içiyorum çıkıyorum dışarı sonra tekrar dönüp kalanı su ya katmadan içiyorum açıkçası rahatsız oldum bu rüyadan Allah rızası için bana yorumlarsanız çok sevinirim


Tohat
Ve aleyküm selam. Böyle bir rüya uyarı olarak kabuk edilir. Kişi işlerinde, hayatının her safhasında harama, hakka riayet etmesi gerektiğine özellikle yetim hakkı yememeye özen göstermeli, helal yoldan kazanıp helal olanı yemesi konusunda özenli olması gerektiğine dair işarettir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada İmdat görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm rüyamın çok etkinde kaldım arkadaşlarımla buluşuyordum ve bir içki yerine giriyorduk ilk başta tereddüt ediyordum ama giriyordum ve hemen kadınların olduğu bir masaya oturuyorduk arkadaşlarım hep siparişi veriyor benim yerimede rakı siparişi veriyorlardı herşey geliyordu ben haram olduğu için dokunmadım ama sonradan aldım ve içmeye başladım çok hoşuma gitti arkadaşımda seninde içmeye başlaman çok güzel oldu diyordu neden diye soruyordum cevap vermiyordu biraz kafam güzel oluyordu kızlar hem karpuz hemde kavun ikram ediyorlardı bende yemeye başlıyordum birçok tanıdığım arkada sigara içiyordu 2 arkadaşım oraya gidiyordu ben yanımdakilere onların ne işi var diyordum kızıyordum sonra karşımdaki kızla içkileri tokuşturuyoruz ben bir türlü beceremedim güldü sonra onun yanındaki ben ve karşımdaki kız tokuşturuyorduk içkileri sonra içkim bitiyordu arkadaşım kafamınyi olup olmadığını soruyordu hem iyi hemde değildi ama iyiyim diyordu karşımdaki koz hem kendisine hemde bana şarap ısmarlıyordu yanımdaki arkadaşım kafasıyla senden hoşlanıyor demişti ben heyecanlanmıştım ve o içkiyide içmeye başladım ( ben bir ara uyanmaya çalıştım ama uyanamadım ve rüya değil sanırım dedim uyanamadım)

Okudunuz mu?  Rüyada İçmek görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Kurulacak bir iş için arkadaşlarla ortak hareket etmek anlamına gelmektedir. Rakı sofrası olduğu için bu işin helal bir iş olmayacağına haktan uzak olabileceğine bu açıdan dikkat edilmesi gerektiği yönünde uyarıdır. Ayrıca kişi gıybet etme, art niyet beslemeye, günah olabilecek davranışlara karşı da temkinli olması gerektiğine delalet etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada İşçi görmek (İmam Nablusi)

rüyada İçki İçmek, RÜYADA İÇKİ GÖRMEK, rüyada alkol

Bu kategoride yer alan Rüyada içki içip sarhoş olduğunu görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada içki içmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.