Anasayfa
26 Nisan 2022, 16:45
sizden3
Abone

Vedi meni ve meziyi ayıramıyorum

Vedi meni ve meziyi ayıramıyorum

EL-Furkan
Arkadaşlar idrardan sonra birçok sıvı geliyor. Diğer konularda farkları yazıyor fakat idrardan sonra çıkan sıvıların hepsi yapışkan ve meni vedi prostat sıvısının rengi aynı yalnızca mezi açık renkli olduğundan ayırt edebiliyorum.nasıl anlayacağım?

2)şimdi birde bazen yoldan geçerken gördüğüm kadınlardan dolayı şehvetleniyorum fakat bir şey gelmiyor idrardan sonrada yapışkan ve koyu sıvılar gelince kafam karışıyor acaba orada şehvetle yerinden ayrıldı ama şehvetle çıkmadı tuvaletten sonra şehvetsiz geldi yani gusül lazım diye vesveseye kapılıyorum

Okudunuz mu?  Namazda e ı u harfleri ile a i ü harflerini karıştırmak

3)şehvetle yerinden ayrılan ama şehvetli çıkmayan sıvıdan dolayı tuvaletten sonra kalan meniyi çıkarsak sonra gusül alsak ama yinede gusülden sonra şehvetsiz gelse yine gusül alırmıyız

4)şehvetli gelen meniden dolayı tuvalete giden tekrar gusül almıyor ama şehvetli ayrılıp şehvetsiz çıkan yeniden gelirse yeniden gusül alıyormuyuz?)

Okudunuz mu?  Cennete girmenin şartı nedir

Cevap: Vedi meni ve meziyi ayıramıyorum

@hmet
Vedi ile mezinin hükmü birdir, ayırman gerekmez. çünkü ikisi guslü gerektirmez sadece namaz abdestini bozar ve bulaştığı yeri yıkamak gerekir.
Mezi, şehvet hareketlendiğinde gelir. Bakma dokunma ve düşünme gibi… bazen hemen çıkar bazen idrar ile çıkar.
Vedi ise, beden çok yorulduğunda çıkar ve genelde tuvalette idrardan sonra çıkar.
__________________

Okudunuz mu?  Allah Teala bütün peygamberleri israilogullarına mı göndermiştir ?

Meni, vedi ve meziden çok farklıdır. istimna ve ilişki ile çıkar, fışkırarak çıkar ve katıdır, rengi ve şekli katı sümüğe, yumurta akına benzer ve ekşi kokar.
——————————————————————————-

Yaşın kaç? Bir ilmihal okudun mu?


vedi rengi, vedi sıvısı, mezi vedi renkleri

Bu kategoride yer alan İnternetten film izlemek kul hakkına girer mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Vedi meni ve meziyi ayıramıyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.