Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:00
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Eski Patronu görmek

Rüyada Eski Patronu görmek

TRONN
Selamün aleyküm,

3-4 ay kadar önce gördüğüm bir rüyada ;

"Nerde olduğu bilmediğim bir binanın yıkıldığını gördüm.
Yıkılma esnasında üst kata doğru merdivenlerden kaçıyordum veya hızlı hızlı çıkıyordum.
Hemen akabinde Eski patronumun çok sinirli bir şekilde benimle tartıştığını gördüm."

Şu an gerçek yaşamda evimizin tamiratı için 1 ve 2. katları boşaltıp 3. kata yerleştik.
Ama rüyadaki gibi eski patrona yönelik hiç bir gelişme olmadı.

Okudunuz mu?  Rüyada farkında olmadan meni suyu gelmişşe cünüp olunurmu ?

Birde siz yorumlarsanız sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.


Cevap: Rüyada Eski Patronu görmek

Efdal
Rüyada eski patron görmek, eski işinize benzer bir işle meşgul olup daha önce çalıştığınız yeri hatırlatan bir yerde çalışacağınızın göstergesidir. Eski patronu ile karşılaştığını gören kişinin yeni bir mesleği ve yeni bir işvereni olur. Bu rüya bazen de size ne yapmanız gerektiğini söyleyen ve sürekli sizi eleştiren bir adama veya kadına, bu kimsenin verdiği emirlerden dolayı sıkıntı içinde bulunmaya işaret eder. Rüyada eski patronu ile tekrar çalıştığını gören kişi, eski yaşantısına tekrar döner veya bu rüya yeni girişimlerde bulunup bu konuda başarısızlık yaşayacağınıza ve bu nedenle de tekrar geçmişte yaptığınız işi yapacağınıza delalet etmektedir. Rüyada patronu ile çalıştığını görmek ise işte yükselmeye ve makam sahibi olmaya yorumlanmaktadır.


Rüyada Eski İşindeki Patronunu Görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda 1 yıl önce çalıştığım yerdeki patronumu gördüm. ( düzenli maaş yatırmamaları ve başka konulardan dolayı anlaşmazlık ile ayrıldım işten ) rüyamda ilk başta bir mağazada eşi ile beraber görüyorum yanımdan geçerken benim hakkımda eşine bir şeyler anlatıyordu ne olduğunu hatırlamıyorum ama olumsuz şeylerdi. Daha sonra boş arazilerin olduğu iki üç tane eski evin olduğu bir yere ablamla giderken yolda karşılaşıyoruz bu sefer yanında birkaç genç kız var. Bu kızlara yine benim hakkımda olumsuz şeyler konuşuyor. Sonra eski evlerden birine ablamla giriyoruz ben orada kıyafetimi değiştiriyorum farklı bir şey giyiyorum sonra evin içine o kızlardan biri giriyor, seni patronum dediğim kişi mi gönderdi diyorum, ilk başta yok falan burası bizim evimiz diyor, sonra sen hırsızlık yapmışsın kontrol etmek amaçlı bir şey çalma diye eve geldim diyor. Ben itiraz ediyorum ben şu sebepten ayrıldım falan diye uzun uzun anlatıyodum kız da şaşırıyordu. Bu kadardı. Bir anlamı var mıdır

Okudunuz mu?  Rüyada eski kocayı görmek

Merhaba hocam. Rüyamda eski patronumu gördüm. ( maaşları geç yatırması ve iş yerindeki anlamaşmazlıklardan dolayı ayrıldım işten 1 sene önce). Rüyamda ilk başta bir mağazada eşi ile beraber gördüm. Eşine benim hakkımda birşeyler anlatıyordu ama olumsuz şeylerdi. Daha sonra boş arazilerin olduğu iki üç tane eski evin olduğu bir yere ablamla giderken gördüm. Yanında birkaç genç kız vardı yine benimle alakalı bir şeyler anlatıyordu. Sonra ordaki evlerden birine girdik ablamla orada üzerimi değiştirdim farklı bir şey giyiyodum evin içine patronun yanında gördüğüm kızlardan biri girdi. Neden geldiğini patronun mu onu gönderdiğini sordum ilk başta hayır burası bizim evimiz dedi sonra senin hırsız olduğunu söyledi ve bişey çalarsın diye kontrol etmek için geldim dedi. Ben de böyle bir şey olmayacağını işten neden ayrıldığımı anlattım kız da şaşırdı ama inanıp inanmamak arasında kaldı. Rüyam bu şekildeydi.
Şuan çalışmıyorum kpss hazırlanıyorum ama kpss mi çalışmalıyım yoksa özelde bir işe mi girmeliyim diye çok gelgitlerim oluyor kararsızım bunun için çok dua ettim ne benim için daha iyi hayırlı olur diye. Bununla alakası olabilir mi yorumlarsanız sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada fazla yaşayamayacağının söylenmesi

Yorum: Rüyada Eski Patronu görmek

Tohat
Merhaba. Geçmişe dayalı bazı problemleri içerlediğine ve bunları bir türlü aklından çıkarmadığına, beyninde yer ederek bilinç altına yerleştirdiğine ve bunun da rüyana yansıdığına delalet eder. İhtimal dahilinde olabilecek tabire göre ise bazı hatalar yaparak çevren tarafından konuşulacağına ve eleştirileceğine, geçmişte yaptığın hataları bugün de tekrarlaman tarihin senin için tekerrür etmesine neden olacağına işaret etmektedir. Allah en iyisini bilendir tabi.

Okudunuz mu?  Rüyada fare görmek ne demek

Rüya da eski patronu görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada eşini tuvalette görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Eski Patronu görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.