Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:37
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ölmüş halasını görmek

Rüyada ölmüş halasını görmek

Kayıtsız Üye
Ruyamda biri namaz kiliyodu ölmüş bir halam vardi çok dinc ve guzeldi guluyodu elleri kinaliydi yaninda babam vardi beni yengemle ben mutfaktaydik yengem su istediklerini soyledi suyu bana verdi iceri girdim elimde su vardi kim su istedi dedim ölmüş halamda ver ben içim dedi bende çok sinirliydm hemen çıktım odadan halamin beni sikayet ettigini duydum

Okudunuz mu?  Rüyada ölen birini canlanmış görmek ve mevlüt yapmak

Cevap: Rüyada ölmüş halasını görmek

arifselim
Rüyada ölmüş kimseyi görmek çoğunlukla hayırla yorumlanır. Halanızın durumunun böyle olması kendisi için hayra tabir edilir. Rüyayı gören kimse için müjdeli haberlere işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.


Rüyada ölmüş dede ve hala görmek

Sevzeyyus
Selam.Ben rüyamda ölmüş dede mi ve halamı gördüm.Öyle sohbet ediyoruz sonra dedem oluyordu.Ben ve babam mezarlığa gitmek için evden çıkarken ben babama ceket giy üşürsün diyordum zorlan giydiriyordum sonra tam arabanın başına geçiyordum bir bakıyordum arabanın çevresi başka arabalarla dolu ve ben mezarlığa gidemiyordum

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş dedesini canlı görmek

Yorum: Rüyada ölmüş halasını görmek

Tohat
Yaşadığın bir olayın etksinden kurtulamaman bilinçaltına büyük bir tesir oluşturmuş ve iç huzursuzluk yaşamana neden olmaktadır. Sosyal hayatına da işaret eden rüyanın bu anlamda var olan sorunların gün geçtikçe hallolacağını göstermektedir. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Öğretmen Görmek (İmam Nablusi)

rüyada ölmüş halasını görmek , rüyada ölmüş halayı görmek, Ruyada olmus halami gördüm

Bu kategoride yer alan Rüyada ölmüş birini görmek ve ağlamak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ölmüş halasını görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.