Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:38
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ölmüş birini görmek ve ağlamak

Rüyada ölmüş birini görmek ve ağlamak

Kayıtsız Üye
Rüyamda bir yerden geçerken çadır kurulmuştu ve bir kadın hastaliktan ölen 5 6 taşlarında oğlu için 111 tane dua istiyordu bende kardeşimle oradan geçiyordum ve dua edemeyeceğimi söyleyip uzaklaşırken içime dokunup kadının hikayesini dinlemek isteyip geri dönüyorum anlatıyor hastalıktan vefat ettiğini söylüyor kadına sarılıp anlaşıyoruz kadının feryatları canımı acıtıyor ama dua edemeyecek durumda olduğumu söylüyorum neyse diyor kardeşim de sarılıyor kadına keşke sana sarildigim gibi şimdi oğluma sarılsaydım diyor ve rüya bitiyor


Yorum: Rüyada ölmüş birini görmek ve ağlamak

arifselim
Eğer kişiye özel tabir edilirse bu daha isabetli olabilir. Ancak genel olarak bu rüya tam tersi olarak açıklanır ve hayırlıdır. Çok sevilen ve çok özlenen birinin gelmesi ile sevince ve mutluluğa yorumlanır. Rüya sahibinin görmeye imkan bulamadığı birinin ona sürpriz yapmasına işaret eder. Sende Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Yorum: Rüyada ölmüş birini görmek ve ağlamak

Kayıtsız Üye
Rüyamda eşimin ölmüş babası geldi eve girdi oturdu eşim kapıda bekliyordu. Babası bana oğlum senden bosanacak gibi bir ifade kullandı ve kağıdı verdi okudum ağladım onunla konuştum bazı şeyleri. Sonra bir yere gittim onun için ekmek yapıyorlardı bana ekmeği yapmamı söylediler sonra onun evinin bahçesinde yangın çıkmış sondurmusler ve başka bir yerde daha yanmış sonmus gibiydi ve küçük beyaz bir hayvan gördüm zıplayan benimle yürüdü .


Yorum: Rüyada ölmüş birini görmek ve ağlamak

arifselim
Tam tersine ve hayırlıdır. Alacağın güzel ve müjdeli haberlerle birlikte içinde bulunduğun maddi ve manevi sıkıntılarından kurtulmak olarak tabir edilir. Allah’a havale ederek hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada öldüğünü görmek

Kayıtsız Üye
Hocam selam.Babam benim kucagimda rahmetine kovušdu.Bizim evde kimsenin ruyasina o kadar gelmiyo.amma benim ruyama demek olarki her gun geliyor.hep kusuyor benden.tez tez kabrini ziyaret ediyorum.ustunu temizler agaclari sulyorum.Iki gun önce kalbimde bir sorun aşkarlandi.çok agladim.bu gece babam kyskun deyildi.gule gule geldi ve beni sikica kucakladi.ben sevincimnen agladim.bu ne anlama geliyor.teşekkürler


Tohat
Ve aleyküm selam. Babanızı küs olarak gördüğünü rüyalar vefatından etkilenmiş ve geçmişe takılı kalmış olabilirsiniz. Gülümseyerek size sarılması ise sizin hayattayken sizin onun rızasını aldığınızı, mutlu ettiğinizi gösterir. Yine de Allah daha doğrusunu bilendir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda 8 ay önce ölen yakın bir arkadaşımı yüzü gözü şiş dudakları yara olmuş şekilde görüp elini tutup iyi misin nasılsın diye sordum hiç konuşmadı sadece ÖYLE diye cevap verdi yüzünü çevirdi çok kötü görünüyordu ben ağladım ve uyandım ne anlama gelebilir 😔


arifselim
Allah rahmet eylesin. Bu rüyan ancak ona dua etmen anlamında yorumlanabilir. Ona dualarda bulun ve imkanın varsa ruhuna hediye etmek üzere fakirlere bir miktar sadaka dağıt. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
(Öncelikle babam 9 yıl önce vefat etti babannem de 1 yıl önce.) Rüyamda tanıdıklarımızın bir düğün yemeğindeydim. Babamın teyzesi ve babamın dayısı karşıda karşılıklı oynuyorlardı yanlarında 2 kişi daha vardı oynayan ama uzaktan onlara dikkat etmedim sonra babamın teyzesi beni gördü uzaktan ve onlarla birlikte oynamam için çağırdı beni bende yanlarına gittim ve yaklaşınca bir baktım ki o yanlarındaki oynayan 2 kişi babam ve babannemmiş babamla karşı karşıya gelince hemen ağlamaya başladım ona bakarak ama babamın teyzesi ve dayısı görmüyorlarmış sadece ben görüyormuşum bana neden ağlıyosun kızım diye sordular bende ağlayarak babam dedim ama babamla babannem sanki beni tanımıyormuş gibi bu kim dermiş gibi baktı hiç bir şey söylemeden öylece birbirlerinin koluna girdiler ve yavaş yavaş uzaklaştılar. Bunun tabirini çok merak ediyorum ne anlama geliyor babam neden öyle baktı

Okudunuz mu?  Rüyada ölüyü mezardan çıkarmak

Tohat
Allah mekanlarını cennet eylesin inşAllah. Kötü bir rüya değildir. Onları gördüğünüz şekli ile yorumlayabiliriz. Yani neşeli ve keyifleri yerinde olarak görmeniz onların bulundukları yerde huzurlu ve rahat içinde olduklarına delalet eder. İçiniz inşAllah rahat olsun. Fakat en iyisini bir tek Allah bildiğinden dolayı yine de dualarınızı onların üzerinden eksik etmeyin. Çünkü vefat edenlerin görülmesi aynı zamanda dua istedikleri şeklinde tabir eden alimler de bulunmaktadır. Hakkıyla bilen Allahtır.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm hocam. Ben dün gece rüyamda bir sene önce Vefat eden annemin yengesini, kendi evinde orta yaslı bir vaziyette otururken görüyorum. Derken ben ve yanımdakiler ağlamaya başlıyoruz öldügü gercegi aklımıza gelıyor ve ağlıyoruz. Oysa kadın evinde Kars’ımızda oturuyor.yorumlarsanız sevinırım


Tohat
Ve aleyküm selam. Hayırlı bir rüya olarak yorumlanır. Rüyanıza göre tabiri şu şekildedir. Müjde alacağınıza ve bu müjde ile sevinç duyacağınıza, mutlu olacağınıza, hayatınızdaki işlerin rayında gitmesine delalet eder. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allahtır elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada ölüm haberi almak

Kayıtsız Üye
Selamunaleyküm, ben dün gece rüyamda 3 ay önce ölen babamin halasini gördüm. Köyde oturuyordu bende köydeydim ve yolda karsilasiyorduk ona aglayarak sariliyor ve şuan sikintinlarim oldugu için ne olur bana yardim et beni bu sikintilardan kurtar diyordum. O da bana "üzülme bu sikintilarin hepsi gececek sabret biraz" diyodu. Cok agliyordum ve sariliyordum ona ama o gayet sakin duruyodu sakinlestiriyodu. Yorumlarsaniz sevinirim.


Tohat
Ve aleyküm selam. Hayırlı bir rüyadır. rüyada gördüğünüz durum ve birinden yardım isteme olayı gerçekte de vuku bulabilir ve size yardım edecek iyi birine delalet eder. en doğrusunu bilen bir tek Allahtır tabi.


Bilal ASLAN
s.aleküm nasılsınız hocam.
rüyamda (çocukken 10-13 yaşlarında gördüğüm bir rüya hala aklımdan gitmedi) ölü ama yürüyüp gezen bir ihtiyar yaşlı teyze var.
beyaz parlak (nurlu) gibi görünen bir sureti var. peşime düşüyor, ben hep ondan kaçıyorum. her gördüğünde peşime düşüyor, ondan kaçıyorum.
baya bir kaçma olaylarından sonra onu mezarlıkta görüyorum. bir kapıdan (bildiğimiz kapılardan değil, boşlukta duran ince perde gibi birşey) diğer ölüler geçiyor,
ordan geçen kayboluyor başka bir mekana gidiyor. o yine bizi görüp geçmiyor, peşime düşüyor. bizde sinirlenip "artık ne olacaksa olsun " deyip ona doğru gidiyoruz.
yanına varınca "annenin sana bıraktığı mektup var." gibi birşeyler deyip mektubu bana veriyor. yani emanete riayet ediyor anladığım kadarıyla.
yanlışım yoksa böyleydi. yanlışım varsa Yüce Rabbim Affetsin İnş
değerli yorumlarınızı bekliyoruz hocam, tesekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada ölü birini diri görmek

arifselim
Aleykum selam. Her rüya zamanında yorumlanmalıdır. Bu rüya endişe ettiğin bir konuda aslında endişelerinin boşuna olduğuna, iyi haberler alacağına, işlerinin yoluna girerek çok güzel gelişmelere şahit olacağına işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba.oncelikle annemi ve kuucuk erkek kardeshimi 4ay önce arka arkaya 13gun farkla kaybe etdim .annem ruyalarima giriyor ama cogu zaman kavga ediyoruz.buna çok uzuluyorum.kucuk kardeshimse yeni ruyama girdi ve yenuden rüyamda onu kayb etdiyimi ayni gunun yenuden farkli mekanda yashandigini gördüm.uykuda feryad etdim ama yine elimden biwey gelmedi sadece yine cenazesine sarildim ,agladim ve opdum.bunlar ne anlama geliyor hocam ?onceden teshekkurler


arifselim
Merhaba. Allah rahmet eylesin. Büyük ihtimalle bu gördüklerinin nedeni acının taze olmasından ve onları unutmamaktan dolayıdır. Endişe edecek bir durum yoktur ama her ikisi içinde bol bol dualar et. Eğer imkanın varsa ruhlarına bağışlanmak üzere fakirlere sadakalar dağıtmanı tavsiye ederiz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda ilk başta bir denizin kenarındayım ve yılan kocaman adamın ağzına alıyordu sonra haberleri açtık bir sürü yılan gelicekmiş dünyaya bizde yurt dışına kaçıyoruz ailecek ve benim annenenm de var ama şuan ölü o onu komşuya bırakıyoruz seller fln basıcakmış bir nevi kıyamet gibi işte annenemi komşuya bıraktık biz yola çıkıyoruz ve hemen yurt dışına geliyoruz sonra yemek fln yiyoruz benim birisine mesaj atmam lazımdı mesaj atıyorum cevap gitmeden telefonum kapanıyor ve uyanıyorum

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş birinin, yakın zamanda yanıma geleceksin demesi

Tohat
Aile içinde veya iş hayatı içinde karşılaşacağın zor durumlara tekabül eder. Halletmekte sıkıntı yaşayabileceğin ve art arda gelebilecek sıkıntılara delalettir. Tabi her rüyanın gerçekte karşılığı söz konusu olacak diye bir kaide yoktur. En doğrusunu bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda hepimiz toplanmış kadın erkek ayrılmış dedemi bekliyorduk ama dedem aslında 2 sene önce vefat etmişti rüyamda diri olarak geliyordu o topluluğun içine sadece bakıp ağlıyordum herkes srlamlaştı dedemle bn de dedemin yanına gitmek için bekliyordum ama Bi türlü bana sıra gelmedi ve rüyadan ağlayarak uyandım


Tohat
Rüyandaki gibi sevinç ve heyecanı gerçek hayatında da yaşama olasılığın söz konusu olabileceğine ve bunu alacağın müjdeli bir haber ile gerçekleştirebileceğine delalet eder. Allah en iyi bilendir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda ölmüş olan kızkardeşimi sağlıklı bir şekilde gördüm ve ona derya sen ölmedinmi diye sordum bana evet öldüm dedi ağlamaya başladım bana neden agliyorsunki ben çok iyiyim cennetteyim burda çok rahatım dedi içime bir ferahlık çöktü bana hem biliyomusun yarende yanima cennete gelecek dedi gerçekten mi dedim( yaren benim kızım ) üzülme tamammi ağlama dedi


arifselim
Allah rahmet eylesin. Güzel ve hayırlı bir rüyadır. Kızınla ilgili kötü veya olumsuz bir manası yoktur. Kız kardeşin için ise inşaAllah iyi bir durumda olduğuna, ona olan özlemine ve onu unutamadığına işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hocam selamın aleyküm benim büyükbabam 4 gün önce vefat etti kucağımda can verdi ve o günden beri ağlıyorum bu gece rüyama girdi babamla beraber oturuyorlardı gördüm ve yanlarına gittim ağlamaya başladım vefat eden büyükbabam ise bana oğlum ağlama bende kötü oluyorum üzülüyorum dedi
Bu rüyamı nasıl yorumlarsınız?

Okudunuz mu?  Rüyada ölen bir kimseyi diri diri mezara gömmek ne anlama gelir ?

arifselim
Aleykum selam. Allah rahmet eylesin. Öncelikle bu rüyan vefatın etkisinde kalmaktan dolayı görülmüştür. Diğer anlamı ise eğer sesli ağlıyor ve isyana kaçacak kadar üzülüyorsan bu durum ölüyü de rahatsız eder bunu yapmamalısın. Ona dualarda bulun ve rüyanın da hayrını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
S.a hocam. Ben Londradan yazıyorum. Bu sabah yeni vefat elmiş babamı gördüm rüyamda. Sarılmış bir halde yolda yürüyorduk ve ağlamaya başladım. Aynı zamanda benden büyük abdest boşalmaya başladı, ve bu beni rüyada çok rahatlattı. Lütfen bunu yorumlar mısınız. Çok teşekkürler. Allah’a emanet olun.


Tohat
Ve aleyküm selam. Allah rahmet etsin. Rüyanın iki tabiri vardır. Kabz dönemi olarak ifade edilip bu döneme neden olan sıkıntı ve maddi ve manevi olarak senden faydalanmaya çalışan birinden kurtulmaya ikincisi ise iş hayatında başarılara imza atacağın döneme kadar var olan sıkıntılarına sabır göstermenin ardından rahatlayacağına tabir edilir. En doğrusunu bilen Allah’tır.


zinnet
Rüyamda ölmüş arkadaşımı gördüm ben okula gidiyordum oda birden sınıfa giriyordu gürünce çok şaşırdım ve ağlamaya başladım arkadaşımın durumu iyi değildi yüzü şişmişti dışarı çıktım ağladım benim yanıma erkek kardeşim geldi beni teselli etmeye sonra sınıfa girdim bir arkadaşım yanıma geldi ölen arkadaşım için bir parti hazırlayacaklarını söyledi bana

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş komşusunu diri görmek

Tohat
Bu tür rüyaların vefat etmiş kimselerin kendilerinin hatırlanması, dualar okunup sevaplar yapılıp kendilerine hediye olarak gönderilmesini, gidilebiliyorsa mezarlarının ziyaret edilmesini işaret etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır elbette.


Kayıtsız Üye
Rüyamda ilk başta düz bembeyaz bir gelinlik görüyorum ama bunu beğenmediğimi kabarık gelinlik istediğimi söyleyip sinirleniyorum büyük bir kargaşa savaşa benzer bir şey çıkıyor bundan kurtuluyorum ve bir adam beni büyük bahceli güzel bir eve götürüyor ordaki insanları tanımıyorum hepsinin tek tek ellerini öpüyorum son da kalan kişi geçen sene vefaat eden babanemmiş onunda elini öpüp sarılıp bağırarak ağlıyorum ve bir anda başıma ağrı giriyor bu baş ağrısıyla uyanıyorum . 😞


Tohat
itibar sahibi, saygın ve sevilen bir kimse olduğun gibi çocuklarının da senin gibi bir karaktere sahip olup sayılıp sevileceklerine delalettir. Ayrıca senin bazı özelliklerini bulunduğun ortam ve çevreden dolayı gizli tutma hissinde olmana da delalettir. Doğrusunu bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm. Rüyamda 9 yıl önce 24 yaşındayken vefat eden görümcemi gördüm. Aslında ölmemiş olduğunu, hastanede komada olduğunu ve iyileştiğini söyledi. Kayınvalidem, kayınpederim, eşim hep ordayız. Çok iyi görünüyor. Sarılıyorum, ağılıyorum, şükrediyorum. Bunca yıl hareketsiz komada kaldın, nasıl bu kadar iyi görünüyorsun, yürüyorsun, konuşuyorsun bunca yıldan sonra diyorum. Komadan İlk uyandığımda zorlandım ama şimdi iyiyim diyor. Gayet sağlıklı. Bir tanıdık var o da gelseydi keşke diyorum. Onu sevmediğini söyledi, gelmese de olur dedi, ama beni sevdiğini söyledi. Hep sarılıp muhabbet ediyoruz. Evliydi öldüğünde, eşi de o öldükten sonra tekrar evlendi. Hakikatli evlilik olsaydı yeniden evlenmezdi, üzülmedim diyor. Çok etkisinde kaldım, gerçek gibiydi, çok mutlu oldum. Yorumlarsanız sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmek üzere olan birini hastaneye götürmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Senin dünyalık hevesatlara kanmak istemediğine, dünyanın insanlara hoş gelen, tatlı görünen nefsani durumlara karşı koyarak aldanmayı Allah yolunda ilerlemek istediğine, dünyanın ziynetlerinde gözünün olmayacağına delildir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm hocam. Benim arkadaşım bir buçuk yıl önce vefat etti. Ve ara ara rüyalarıma giriyor . Her seferinde ölmedim ben diyordu. Hatta bir seferinde izin verdiler geldim demişti. Dün de gördüm… yolda karşılaştık baya sıkı sarıldı özledim dedim bende çok özledim dedi. Sonra haberin var mı olanlardan dedi yok dedim. Anlattı işte ; iki üç gün önce rahatsızlandım hastaneye gittim , doktor sen insan değilsin bakamam dedi dedi. Neymişsin ya sen dedim. Biliyorum ölü olduğunu ama sorma gereksiniminde bulundum. Kulağıma söylicekti baya sıkı sarıldı. Korktum. Yaz da bana göster dedim telefonundan bişey açtı okumam için bana uzattı. Okudum. "Tanrı artık kefen ve yemek paramı önüme seriyor" yazıyordu.. okuyunca sakın direkt yüzüme bakma dedi tamam dedim ve bakamadım.
Hocam yorumlar mısınız 2 gündür bu rüyayı düşünmeden duramıyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.


Tohat
Ve aleyküm selam. Sorun ve sıkıntılara işaret olan bir rüyadır. Olur olmaz hayallere kapılacağın, bazı hevesler peşine takılacağına ve bundan dolayı üzüleceğine delalet etmektedir. Bir başka tabire göreyse aşık olup macera dolu günlere işaret etmekte ve evliliğe doğru atılacak adımlara işaret etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş anneanneden para almak

Kayıtsız Üye
Öncelikle selamün aleyküm,
Ben ne zamandır rüyamda ölmüş, sevdiğim ünlü kişileri görüyorum.

Birincisinde rahmetli Kemal Sunal’ı ve rol arkadaşlarını gördüm hepsine sarıldım sonra Kemal Sunal’ı görünce ağlamaya başladım.

İkincisinde rahmetli Cem Karacaya sarıldığımı gördüm.

Üçüncüsünde ise Ahmet Kayayı gördüm,onunla konuşuyordum fakat o beni duymuyordu.

Aslında bilinçaltı diyip geçerdim fakat arayla sürekli görünce merak ettim.


Tohat
ve aleyküm selam. İlk rüyan şansın yaver gideceğine, hakkında önemli olabilecek gelişme ve sürprizlerin meydana gelmesine işarettir. İkinci rüyan Çevrende saygın bir kimliğe sahip olup değer göreceğin ve yakın olan bir dost sıkıntılı anında yanında olacak birine işarettir. Üçüncü rüyanda ise Maddi olanakları yüksek olan kimselerle tanışmak ve onların bu gücünden faydalanman anlamına gelir. Alimlerin vefat eden ünlüler hakkındaki genel yorumu ise güç kaybetmek olarak yorarlar. Hakkıyla bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Kızım rüyasında dede diye hitap çok sevdiği bizlere babalık yapan ablamın vefat eden eniştemizi görüyor üzerinde siyah palto siyah şapka gözlükler çok düzgün giyinik onun boynuna sarılarak hıçkıra hıçkıra ağlıyor sonra aile dostumuz olan bir arkadaşın oğlu(daha önce aralarında kısa bir süre duygusal bir yakınlık olmuş)yanına geliyor beyaz bir kağıt veriyor kağıtta ben seni bekliyorum senden vazgeçmedim diye yazıyormuş bu rüyayı tabir ederseniz memnun olurum.


arifselim
Böyle bir rüyayı doğru tabir edebilmek için ancak gören kişinin durumu bilinerek veya yüz yüze tabir edilirse ancak o zaman isabetli bir yorum yapılabilir. Bu durumda sadece hayırlısını dilemek yeterli olur diyebiliriz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş kocasını görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda evdeyiz annem babam kardeşlerim hepsi var.Sabah oluyo kardeşim yanıma geliyor ve kalk annem uyanmıyo diyo.Kalkıp gidiyorum babam da orda annemin yanında yatıyo ama hiç bişey olmamış gibi bakıyo etrafa sakin sakin.Annemi kontrol ediyoruz ve öldüğünü anlıyoruz.Bu arada annemin saçları açık ve taranmış yani çok düzgün duruyo ayrıca yüzü de çok soluk bı renkte.Cok ağlıyorum annemle yaşadığımız herşey gözümün önüne geliyo.Annemi kırmışım bı kere ve bu aklıma geldikçe ağlıyorum.Annemi çok özlüyorum ama gelmiycegini kabullenmek istiyorum ama içimden bir ses son kez sarilsaydim diyo hep.O sırada annem uyandırdi anlamı nedir yorumlarsanız sevinirim


Tohat
Geçmişte annene karşı yaptığın bazı hataların varlığına ve bunları düzeltme yoluna giderek gönlünü alman, helallik alman gerektiğine onun kıymetini bilerek ona yalan konuşmayıp hakkettiği şekilde davranman gerektiğine delalet etmektedir. Allah doğrusunu bilendir.


rüyada ölmüş birini görmek ve ağlamak, olen birini rüyada yarali gormek, rüyada ölmüş birini görüp ağlamak

Bu kategoride yer alan Rüyada öleceğin günü öğrenmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ölmüş birini görmek ve ağlamak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.