Anasayfa
10 Mart 2022, 23:49
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada görücü gelmesi ve sözlenmek

Rüyada görücü gelmesi ve sözlenmek

güzellikkkk
günaydın beni istemeye gelcekler iki kişi var cocuğun birini gördüm diğerini henüz görmedim ama henüz gelmediler. gelceklermiş vede resmini gördüğüm cocuğu rüyamda gördüm kalabalık bir şekilde beni istemeye gelmişler hemde sanki sözüm nişanımda oluyordu bu ne anlama geliyor acill cevap verirmisiniz


Rüyada görücü gelmesi ve sözlenmek

arifselim
Selamun aleykum. Evlilik çağında olan bir kızın bu şekilde bir rüya görmesi hemen hemen aynı manada yorumlanır ve isteneceğine işarettir. Ayrıca yine bekar kızlar için kısmetinin ve nasibinin açık olması anlamında tabir edilir. Sen yinede daima Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada hamile olduğunu görüp bebeği aldırmak istemek

Rüyada görücü gelmesi ve sözlenmek

Kayıtsız Üye
Dün gece aylardir istediğim birşeyle ilgili hacet namazı kıldım. Sonra uyudum. Rüyamda çok iyi olduğunu bildiğim bir aile beni oğullarına istemeye geliyordu. Ancak oğulları gerçek hayatta evli. Kizkardesleriyle sohbet ediyordum seviyorduk birbirimizi.

Aynı gece sozlendigimi gördüm. Ama eski nisanlimla sozleniyordum. Istegim de barışmak zaten. Bir kaç kez daha baristigimizi rüyamda gördüm. Acaba çok istediğim için mi görüyorum. Bir mana yuklemeli miyim?

Okudunuz mu?  Rüyada görülen yere gitmek

Teşekkür ederim.


Yorum: Rüyada görücü gelmesi ve sözlenmek

arifselim
Bu rüya ilişkisi olmayan kimseler için eski nişanlısı ile tekrar barışmak manasında yorumlanmıştır. Eğer çok fazla düşünüyor, hayal ediyor veya bu konuda üzülüyorsan bundan dolayı da görülme ihtimali vardır. Sen Allah’tan hayırlısını dile herşeyi hakkıyla bilen de ancak odur.

Okudunuz mu?  Rüyada Hastalık görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda eve bni istemeye gelmisler oldukca kalabalik eski evimizdeyiz icimde önce mutluluk var sonra goruculerin komsumuzn oglu için gldigini ogreniorum bn onu istemiorum ki diorum icimde sevinc buruklasio anneme gdip istemedigimi syluorum ama glnler herkes verilmisim gibi davranio diorum ki tekrar gldiklerinde yuzuk taktrmam o zmn soylerm istemedigi annmde olumlu bkii anne kismetim kpnir bna nisan atmis derler sonra diorum bunlar baska zamn yine glmislr çok gzl gyinmis kizlar filan etrafimda donuolar sonra cami gibi bir yerdeyiz abdestim varmis namaz kilmaya yelteniorum ayaga klkiorum sonra annemi mersk edip ona bkicakken abdest almaya calisiorm niyet ediorum elimi yikiirum burnuna agzima su veriorum derken suyun pis oldugu goruorum abdest almak için baska yer ariorum buluorum cesmeler çok uzak cukurda kalio atlayamorum incek yol ariuorum caliliklardan yer ypmislar inmekiçin ama daha yol bitmemis cesmye ulasmaya calisiorum dusme tehlikesi atlatiorum eğer yorumlarsaniz çok sevinirimm

Okudunuz mu?  Rüyada Göç Etmek görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Merhaba. Seni istediklerini görmenin anlamı gerçeğe yakın bir şekilde kabul edilir. Yani seni isteyeceklerine ama senin hayal kırıklığı yaşayacağına yorumlanır. Ayrıca bu rüya iyi ile kötü bir şeyleri karıştırmaya ve bu konuda dikkatli olman gerektiğine işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada göze siyah kalem çekmek

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm. Rüyamda annemin baskısıyla sözlendiğimi gördüm sözlendiğim adamın fotoğrafına bakıyordum korkunç bir siması vardı. Sürekli o adamı arıyordum
Numarasını ya da nerede oldugunu ogrenmeye calisiyordum ki kendisine evlenmek istemedigimi soylemek için anneme istemediğimi söylesemde ‘ne olursa olsun onunla evleneceksin’ diyordu.

Okudunuz mu?  Rüyada Havuz görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyanızın tabiri rüyanız kadar olumsuz değil. Hayatınızda elinize bir fırsat geçeceğini ve bunu en iyi şekilde değerlendirip iyi bir konuma kavuşacağınıza tabir edilir.


Azrameryem
Selamun aleyküm hayırlı günler
Ben bekar bir kızım
Rüyamda gece aniden bize misafir geliyor dedem bana görücü getiriyordu evde herkes vardı bizden annem babam kardeşlerim. Gelen görücü de çok kalabalıktı çok çocuk vardı bir sürü kadın da vardı hepsi kapalı çarşaflıydi sadece gözleri güzüyordu bir de yabancı insanlardı tam türkçe konuşmuyorlardı ama müslüman insanlardı neyse dedem le birlikte giriyorlar erkek kadın ayrı oturuyorlar ama ben istemiyordum neyse çay falan verdik sonrada uyandım acaba manası nedir kafama çok takıldı şimdiden teşekkür ederim

Okudunuz mu?  Rüyada Hava görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Bekar ve evlilik çağında olan kızlar için bu tür rüyalar gerçeğe yakın bir şekilde tabir edilir. Nasip ve kısmetinin açık olmasına ve talibinin olacağına işaret olarak tabir edilir. En doğrusu ise görülen rüyanın hayrını dilemek olur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Gitar görmek (İmam Nablusi)

Görücü gelmesi, rüyada namaz kılmayan görücü görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada hayvanlara işkence etmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada görücü gelmesi ve sözlenmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.